Komjáthi Gábor hazánk legnívósabb lovardáit, és egyik legszínvonalasabb tejelő tehenészetét látja el bálákkal, és garanciát is vállal.
Szirák, Nógrád vármegye. A lankák közé ékelt telephelyre érkezve az első valódi nyári napok melegébe beoldódik a friss fű- és lucernaszéna valamint – szalma illata. Szinte harapni lehet az egészséges takarmány kipárolgását.
Egy olyan gazdainterjú készült, amelynek alanyát a gyakorlat tanította meg a minőségi szalma- és szénaelőállításra. Hazánk legnívósabb lovardáit (42), és egyik legszínvonalasabb tejelő tehenészetét látja el, és garanciát vállal: bármi probléma adódik a bálákkal kapcsolatban, orvosolja a problémát.
Nem végzett egyetemet, ugyanakkor egy olyan, ízig-vérig szakembertől, nagybátyjától, Lukács Ernőtől szívhatta magába a tudást, akinek neve méltán híres hazai szakmai berkekben.
Beszélgetőpartnerem ez alkalommal Komjáthi Gábor, a minőségi bálakészítés egyik hazai – mondhatni – éllovasa.