Gépinfo
Fizetett tartalom

ÚJ TERMÉKTÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁS A PIACVEZETŐ FLIEGL PÓTKOCSIKHOZ

Fliegl Abda Kft.

A FLIEGL ABDA Kft. Agro-Center üzletága a magyar agrárium szolgálatában.

A Fliegl széles termékpalettájával már több mint 25 éve van jelen a magyar mezőgazdaságban. A Győr melletti Abdán lévő gyár folyamatosan bővülő gyártási programjával ma piacvezetőként állítja munkába a mezőgazdasági pótkocsikat, illetve különféle munkagépeit. A folyamatosan változó piaci környezetben szintén egyre fontosabbá válik a szükséges alkatrészek azonnali elérhetősége, mivel ma már az egyre extrémebb időjárási körülmények is a gyors, zavartalan és tervezhető munkavégzést követelik meg a gazdáktól. A Fliegl cég abdai gyára ennek a piaci elvárásnak megfelelve folyamatosan bővítette a zökkenőmentes munkavégzéshez szükséges alkatrészek magyarországi készletezését és elkészített egy online alkatrészkatalógust régebbi és új Fliegl pótkocsikhoz egyaránt. Ez a www.flieglparts.hu weboldalon keresztül érhető el.

Ezen új szolgáltatás bevezetése segíti a vásárlókat, illetve a magyar agrárium valamennyi szereplőjét (gazdák, partnerek, viszonteladók, alkatrészforgalmazók, szervízek, stb…). A cél az volt, hogy egy meghibásodás vagy javítási feladat során a szükséges alkatrészeket pontosan és gyorsan be tudják azonosítani, hiszen köztudott a gazdák és a mezőgazdasági gépek alkatrészeit forgalmazó cégek körében, hogy milyen nehézkes, illetve bonyolult feladat is ez. A www.flieglparts.hu weboldalon található robbantott ábrás katalógusok segítségével a keresett alkatrész gyorsan beazonosítható, megtalálható. Így az alkatrész utánrendelés, -beszerzés mind a vevő, mind az eladó számára sokkal egyszerűbb folyamat lesz.

A Fliegl alkatrészraktárában nem csak a Fliegl-járművekhez való úgy nevezett Fliegl-specifikus alkatrészek találhatóak meg. Számos, más járműveknél is beépített, univerzális felhasználású alkatrészek (különféle futómű-alkatrészek, zárak, kapcsolócsapok, légtartályok, golyóskoszorúk, stb…) széles választékával állnak a gazdák és az alkatrészforgalmazók rendelkezésére.

Elérhetőségek:

9151 Abda, Pillingerpuszta
06/96/553-337 vagy 06/20/258-6888
parts@fliegl.hu
www.flieglparts.hu

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A német traktorok megalázták a mezőnyt, toronymagasan a legjobbaknak számítanak odahaza

2024. október 18. 09:40

Európában évente mintegy 210 ezer új traktort értékesítenek. Németország ebből nagyjából 30 ezerrel veszi ki a részét.

Világrekord: 24 óra alatt 1587 darab szilázsbála készült

2024. október 13. 08:10

2024 nyarán Svédországban új világrekordot állítottak fel a Kverneland bálázó-csomagoló kombinációval, amely 24 órán át bálázott szünet nélkül.

Meglepetés: negyedével bővült a hazai pickup-piac

2024. október 12. 16:10

Összesen 107 445 járművet adtak el a két kategóriában eddig ebben az évben. A két évvel ezelőttihez képest 7,6 százalékkal bővültek az eladások.

A keletnémet Fortschritt alapjaira építenek elektromos kombájnt

2024. október 5. 08:10

Radikálisan új megközelítéssel kívánnak betakarítógépet konstruálni, amely akár 30 százalékos energiamegtakarításra képes a hagyományos kombájnokhoz viszonyítva.

Magyar gyártmányok az Agritechnica 2019 kiállításon

2019. november 1. 12:12

Hannoverben 2019. November 10-16 között kerül megrendezésre a világ legnagyobb mezőgazdasági gépkiállítása, ahol 51 ország mintegy 2750 kiállítója mutatja be legújabb innovációit, koncepcióit és vízióit a mai és az eljövendő mezőgazdaságáról. Az előrejelzések szerint több mint 400.000 látogató várható, amelyből 100.000 feletti a külföldi. 

Precízió, hatalmas húzóerő, óriási munkaszélesség: Fliegl SKATEMASTER 300

2023. november 23. 13:40

A Fliegl háza táján nincs pihenő termékfejlesztés terén, hiszen a 30 méteres munkaszélességű SKATEMASTER 300-zal bővíti termékpalettáját a csúszócsoroszlyás kijuttató területén. Ez a termék a csigás elosztó bevált elvén alapul, és néhány figyelemre méltó tulajdonsággal is büszkélkedhet.

A Fliegl Abda Kft. az AGROmashEXPO-n díjazta forgalmazóit

2019. január 29. 08:51

A Fliegl Abda Kft. az idei AGROmashExpo és Agrárgépshow keretében díjakat adott át a 2018-ban legjobban teljesítő forgalmazóinak. A Nyíregyházi Agroker Holding Kft. és a Constar Kft. részesült elismerésben.

Tovább növelte előnyét a Fliegl

2022. július 15. 04:47

Összesen 1041 új mezőgazdasági pótkocsit helyeztek forgalomba 2022 első hat hónapjában Magyarországon, ez látványos, 41,4 százalékos növekedés tavalyhoz képest.