Gépinfo

New Holland erő- és munkagépek a honvédelem szolgálatában

AGROTEC Magyarország Kft.

Az AGROTEC Magyarország Kft. 10 db New Holland T5.110 EC típusú traktort és hozzá 40 db négyféle munkagépet adott át a Magyar Honvédségnek 2021. október 4-én.

Új eszközökkel bővült a Magyar Honvédség objektum-karbantartó képessége. A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében 10 darab nagy teljesítményű, modern, speciális felszereltségű New Holland T5.110 EC típusú traktort és hozzájuk tartozó 40 db munkagépeket (ORSI Comfort 255 szárzúzó, Metalwolf KNTB középnehéz vontatott tárcsás borona 2,8 méteres, Fliegl Mamut Mono 300 tolólap, Agro-factory LUSA rétborona) adhattunk át nemrégiben a Magyar Honvédség számára. Mindegyik New Holland gépen gyári kardán frontfüggesztés található a szárzúzó, illetve a tolólap üzemeltetéséhez.

Továbbá a traktorokra speciális méretű, ún. „industrial tier” kommunális mintázatú, defektmentesítő folyadékkal feltöltött gumiabroncsok kerültek, mivel a gépek a katonai reptereken, gyakorló- és lőtereken segítik majd a munkavégzést.

Az erőgépek és munkaképek leszállítása előtt a gépkezelők és üzemeltetők kötelező elméleti és gyakorlati oktatáson vettek részt. Továbbá, mivel elég szigorú minőségi követelményeknek kellett megfelelni (ISO 9001 tanúsítvány), az átadást megelőzte egy minőségi átvétel is.

Az átadott traktorok és munkagépek a Magyar Honvédség több telephelyén fognak dolgozni az ország különböző pontjaiban. A beszerzésük a következő előnyökkel is jár:

• professzionális erőgépekről van szó, amelyhez kiterjesztett garanciát vállaltunk (a 12 hónap gyári garanciaidő fölött további 36 hónap),

• az AGROTEC országos lefedettségének köszönhetőn szakszerű és gyors szervizszolgáltatás és stabil, hosszú távú alkatrészellátást biztosítunk. Rendszeres utókövetés mellett a szerviztechnikus kollégák karban tartják a gépeket, az alkatrész-értékesítő kollégák pedig gondoskodnak a szükséges alkatrészekről.

Az átadott traktorok és munkagépek segítségével a Magyar Honvédségnél hatékony, gyors és eredményes munkavégzést tudnak folytatni.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Magágyat készít, vet, tápanyagot pótol: LEMKEN Solitair DT

2024. október 18. 17:10

A talaj heterogenitásának megfelelően differenciáltan, helyspecifikusan, takarékosan lehet beosztani és kijuttatni a műtrágyát, illetve elvetni a vetőmagot.

A német traktorok megalázták a mezőnyt, toronymagasan a legjobbaknak számítanak odahaza

2024. október 18. 09:40

Európában évente mintegy 210 ezer új traktort értékesítenek. Németország ebből nagyjából 30 ezerrel veszi ki a részét.

Világrekord: 24 óra alatt 1587 darab szilázsbála készült

2024. október 13. 08:10

2024 nyarán Svédországban új világrekordot állítottak fel a Kverneland bálázó-csomagoló kombinációval, amely 24 órán át bálázott szünet nélkül.

Meglepetés: negyedével bővült a hazai pickup-piac

2024. október 12. 16:10

Összesen 107 445 járművet adtak el a két kategóriában eddig ebben az évben. A két évvel ezelőttihez képest 7,6 százalékkal bővültek az eladások.

Kereken 2 millió Basildonban legyártott traktornál jár a New Holland

2024. július 24. 13:40

1989-ben érték el az egymilliós mérföldkövet, majd három és fél évtized alatt újabb egymillió traktort gyártott a New Holland.

A New Holland az INTELLIGENT FARMING ALL_WAYS eseményen bemutatta az új T7 Heavy Duty modellt

2021. augusztus 6. 10:07

A New Holland Agriculture egy virtuális rendezvény keretében bemutatta az európai szakmai sajtónak az új zászlóshajó T7 Heavy Duty (HD) traktort. Az “INTELLIGENT FARMING ALL_WAYS” (Intelligens gazdálkodás mindig/minden úton) cím alatt megrendezett esemény a márka 4.0-ás mezőgazdasági jövőképét ismertette, valamint bemutatta az aziránti elkötelezettségét, hogy az intelligens mezőgazdasági technológiák előnyeit a gazdálkodók széles köre legyenek képesek kihasználni.

Bemutatták az “Év Traktora 2022” döntőseit

2021. június 26. 09:48

A versenyben az idén összesen tizenegy márka vesz részt 14 traktorral. Sok új modellt jelentettek be, amelyek közül néhány még nem publikus.

Traktorpiac: a John Deere nyerte az első negyedévet

2018. április 11. 09:37

Az év első három hónapjában 580 traktort helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 41 százalékos visszaesés 2017 hasonló időszakához képest.