Agrárközélet
Agrárközélet

Érték és Minőség díjat kapott a Gallicoop

Érték és Minőség díjat kapott a Gallicoop

Gallicoop

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Parlamentben a Gallicoop Klasszik pulykamell terméke. Az ünnepségen a kiváló magyar termékeket és szolgáltatásokat díjazták.

A Gallicoop az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező vállalata, saját maga végzi a pulykahús termeléshez szükséges valamennyi aktivitást. A szarvasi székhelyű vállalat az elmúlt évtizedekben bebizonyította, hogy a minőségi magyar pulykahús piacképes nemcsak idehaza, de szerte a világon.

Az Érték és Minőség elismerés kapcsán Garai András, a Gallicoop marketing vezetője hangsúlyozta:

„Az idén 30 éves vállalatunk számára hatalmas elismerésnek számít ez a díj. Reméljük, hogy ezzel az elismeréssel is bizonyíthatjuk termékeink kiemelkedően jó minőségét, növelve vállalatunk ismertségét és presztízsét a fogyasztóink és az üzleti szféra képviselői számára egyaránt. A díjazott Klasszik pulykamell termékünk egy sonkakülönlegesség, amelynek a fehérjetartalma egyedülállóan magas a hazai palettán.”

Garai András

A Klasszik pulykamell színtiszta, sovány pulykamellhús tökéletesen megfelel a kényelmi termékektől elvárt előnyöknek, hiszen további feldolgozás nélkül tálalható akár főzelékfeltétként, de friss salátához is kiváló alapanyag.

Az elmúlt 30 év alatt a Gallicoop elérte, hogy mára a vállalat és márkanév egyet jelent a megbízható, egészséges és magas minőségű termékekkel. A cég az allergénmentes élelmiszerek fejlesztésére szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben, mert úgy gondolják, hogy az innovatív gondolkodás hosszú távon megtérülő befektetés a Gallicoop számára.

A Gallicoop a hazai piac legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező 30 éves múltra visszatekintő vállalata. A Gallicoop évente nyolcezer tonna húskészítményt gyárt, évente 39 ezer tonna élő pulykát dolgoznak fel. A teljes integrációban mintegy 2000 munkavállalónak biztosítanak megélhetést.

Határon átívelő, a vízgazdálkodást segítő monitoringrendszert alakítottak ki

2019. szeptember 21. 13:16

A vízgazdálkodást és a szélsőséges időjárási jelenségek okozta kockázatok mérséklését segítő monitoringrendszert alakítottak ki uniós támogatással a Dél-Alföldön és Vajdaságban.

Megkezdődött a cukorrépa-feldolgozási kampány Kaposváron

2019. szeptember 21. 11:03

Az egyetlen magyarországi cukorgyár szeptember 25-től, várhatóan 100 napon át, átlagosan napi 7200 tonna cukorrépa feldolgozását tervezi.

Agrárlogisztikai központ és hűtőház épült Nemesvámoson

2019. szeptember 21. 09:33

A beruházás célja, hogy minél több, helyben termelt alapanyagot tároljanak és dolgozzanak fel.

Stratégiai megállapodást írt alá a Nébih és a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület

2019. szeptember 20. 13:33

A kooperáció főként a kereskedelmi kapcsolatok kialakításában és a folyamatos szakmai információcsere területén jelenthet előrelépést.

Imádni való pulykás finomságok

2018. november 1. 06:35

Gyermekek nagy kedvence lehet a sütőtökös pulyka, de vitamin- és fehérjedús fogást varázsolhatunk szilvából és pulykából is. A Gallicoop háziasszonya, Dosso Gabi ad ötleteket, hogy mivel is érdemes tálalni a pulykahúst.

A magyar állattenyésztés nem elégíti ki a hazai húsipari igényeket

2019. január 13. 08:34

A válságos évek azonban nem múltak el nyomtalanul, a magyar agrárium nem tud annyi nyersanyagot előállítani, amennyire a gyártóknak szükségük lenne.