Életmód, gasztronómia

Boldog karácsonyt!

Agrofórum Online

Egy napra az Agrofórum Online is elcsendesedik, áldott, békés ünneplést kívánunk mindenkinek!

Karácsonykor Jézus Krisztus születését ünnepeljük, akit a kereszténység az emberiség Megváltójának tart. Történészek szerint a téli napforduló pogány ünnepe (ekkor van az év leghosszabb éjszakája) változott át idővel a mai karácsonnyá.

A niceai zsinat intézkedései kapcsán 325 és 335 között került sor az ünnep elismerésére, vagyis mintegy 1700 esztendeje számít kiemelt dátumnak december 25.

Ilyenkor a világ kicsit elcsendesedik, alkalom nyílik a számvetésre, a múlt és a jövő átgondolására. Megköszönjük mi is, hogy időt szakítottak mintegy 3200 cikkünk elolvasására idén az online felületünkön, remélhetőleg ez a nagyjából 130 ezer mondat (6,5 millió betű) rengeteg hasznos ismerettel gazdagította Önöket. Tartsanak velük jövőre is!

Békés, boldog ünnepeket, áldott karácsonyt kívánunk minden Kedves Olvasónknak és együttműködő Partnerünknek!

Az Agrofórum szerkesztősége

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Mi legyen a barackkal? Tippek a kajszi otthoni feldolgozásához

2025. július 12. 16:10

A friss barack gyorsan romlik, de szerencsére sokoldalú gyümölcs: mutatjuk, hogyan és mire dolgozhatjuk fel a nyár egyik legnépszerűbb termését.

5 ok, amiért a levendula nélkülözhetetlen otthon

2025. július 3. 16:10

A levendula nem csak illatos virág: nyugtat, szépít, fűszerez, és molyűzőként is működik – valódi kincs a háztartásban és a kertben is.

Diéta alatt is lehet gyümölcsöt enni – mutatjuk, hogyan

2025. június 30. 16:10

Nem minden gyümölcs emeli meg hirtelen a vércukorszintet – mutatjuk, melyeket és hogyan fogyassza IR vagy diéta mellett is biztonsággal!

A borsmenta, ami megmenti a nyári kánikulától

2025. június 29. 14:10

A borsmenta hűsít, frissít és gyógyít: mutatjuk, hogyan használja italban, borogatásként, vagy akár aromaterápiában a nyári hónapokban!