Gépinfo
Fizetett tartalom
Gépinfo
Fizetett tartalom

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Agro-Tipp Kft.

Próbálja ki az új S-Control 8 sebességváltó egyedülálló vezetési élményét az Agro-Tipp Kft.-nél!

Steyr traktor tesztvezetésére nyílik lehetőség az Agro-Tipp Kft.-nél az elkövetkező hetekben. Az erőgépvásárlás előtt álló, illetve a modern technológia iránt érdeklődőket várják a tesztvezetés szervezői; a „tesztalany” pedig nem más, mint az új S-Control váltóval szerelt Steyr 4115 Profi traktor.

A duplakuplungos sebességváltóval összeállított erőátviteli berendezés már-már a Forma 1-es technikához hasonlítható, így egészen biztosan minden gépkezelőnek felejthetetlen élményt nyújt majd.

A tesztvezetésre az Agro-Tipp Kft. weboldalán, ezen a linken lehet jelentkezni! Érdemes ezt mielőbb megtenni, és időpontot foglalni, egyeztetni.

Tapasztalja meg személyesen is a Powershift és a fokozatmentes váltó közötti különbséget! Ideje váltani!

A lehetőséget az Agrofórum sem hagyja ki, Gribek Dániel kollégánk szeptember 17-re foglalt időpontot, ahogy a fenti videóban látható. A tesztvezetésről ismét élőben jelentkezik az Agrofórum Facebook oldalán!

Hosszabb élettartamú gumiabroncsok traktorok számára

A Vredestein a párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kiállítás keretén belül bemutatja legújabb Traxion traktorabroncsait az európai piac számára.

Robot traktorok - A keleti válasz

Az autonóm, vezető nélküli traktor lesz a következő „nagy dobás” az indiai mezőgazdaságban. Az új traktorok, az önvezető autókhoz hasonlóan saját magukat irányítják/kormányozzák a GPS alapú technológia alkalmazásával.

Nőtt az agrárgép-finanszírozás összege

Továbbra is az egyik legstabilabb piac az agrárgép-finanszírozás. Itt is a várakozásokat meghaladó mértékben nőtt a finanszírozott összeg, mégpedig 14 százalékkal 82 milliárd forintra.

Mellső gerendely Crushboard simítóval, vagy traktornyom lazítóval Catros Specialhoz, vagy CatrosXL-hez

A Crushboard simító szétmorzsolja például a repcehüvelyeket és erősebb kelésre bírja a kihullott repcét. A repce-, napraforgó- és kukoricatarlót is felhánthatja a Crushboard simítóval, hogy a hántás után maradó szalma rothadását segítse.

Az AGCO és a CNH is partnerek az új digitális projektben

A dolgok internete (IoT) magában rejti azt a lehetőséget, hogy megnövelje a mezőgazdasági hatékonyságot, de a különböző traktor- és gépgyártóktól származó termékek jelenleg “nem beszélik” mindig ugyanazt a nyelvet, tehát nem képesek digitális információ-cserére.

2018. április 9. 09:01

Kategóriájában a leggazdaságosabb: STEYR Profi 4145 S-Control 8 hajtóművel

A vadonatúj S-Control 8 hajtóműnek köszönhetően a STEYR Profi 4145 fajlagos hajtóanyag-fogyasztása 258 g/kWh értékre csökkent, ami kategóriájának messze a legtakarékosabb traktorává teszi.

2018. március 22. 07:58

Steyr traktorok a legnagyobbaktól a legkisebbekig

A paletta legnagyobb tagja a Terrus, amelynek két modellje 288 és a 313 lóerő teljesítménnyel érhető el, mindez pedig 13 tonnás súly mellett.

2018. április 1. 10:12

Traktorpiac: a John Deere nyerte az első negyedévet

Az év első három hónapjában 580 traktort helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 41 százalékos visszaesés 2017 hasonló időszakához képest.

2018. április 11. 09:37