Gépinfo
Fizetett tartalom
Gépinfo
Fizetett tartalom

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Agro-Tipp Kft.

Próbálja ki az új S-Control 8 sebességváltó egyedülálló vezetési élményét az Agro-Tipp Kft.-nél!

Steyr traktor tesztvezetésére nyílik lehetőség az Agro-Tipp Kft.-nél az elkövetkező hetekben. Az erőgépvásárlás előtt álló, illetve a modern technológia iránt érdeklődőket várják a tesztvezetés szervezői; a „tesztalany” pedig nem más, mint az új S-Control váltóval szerelt Steyr 4115 Profi traktor.

A duplakuplungos sebességváltóval összeállított erőátviteli berendezés már-már a Forma 1-es technikához hasonlítható, így egészen biztosan minden gépkezelőnek felejthetetlen élményt nyújt majd.

A tesztvezetésre az Agro-Tipp Kft. weboldalán, ezen a linken lehet jelentkezni! Érdemes ezt mielőbb megtenni, és időpontot foglalni, egyeztetni.

Tapasztalja meg személyesen is a Powershift és a fokozatmentes váltó közötti különbséget! Ideje váltani!

A lehetőséget az Agrofórum sem hagyja ki, Gribek Dániel kollégánk szeptember 17-re foglalt időpontot, ahogy a fenti videóban látható. A tesztvezetésről ismét élőben jelentkezik az Agrofórum Facebook oldalán!

Először Magyarországon a szakmák Európabajnoksága

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen Európa legfelkészültebb fiatal szakemberei mérik össze tehetségüket: 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja naprakész és professzionális tudását. A régióból elsőként Magyarország rendezi meg a rangos nemzetközi szakmai versenyt 2018. szeptember 26-28-án, Budapesten a Hungexpo területén. A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. Fő támogatói között a KITE Zrt. is helyet kapott.

Hatalmas erdészeti gépek lepték el Sopront

Hazánk legjelentősebb szakai rendezvényén ezúttal is számos érdekes és hasznos erdészeti gépet, technológiát láthattak a látogatók.

Gépinfo Videó

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

Exkluzív technológiai partnereként a Case IH a PotatoEurope 2018 egyik legfontosabb támogatója.

Tiszta Amerika: rengeteg pickup-ot vásároltunk

Az első nyolc hónapban a hazai személyautó és kishaszonjármű forgalomba helyezések száma 29,6 százalékkal bővült – derült ki a Datahouse adatiból.

Kategóriájában a leggazdaságosabb: STEYR Profi 4145 S-Control 8 hajtóművel

A vadonatúj S-Control 8 hajtóműnek köszönhetően a STEYR Profi 4145 fajlagos hajtóanyag-fogyasztása 258 g/kWh értékre csökkent, ami kategóriájának messze a legtakarékosabb traktorává teszi.

2018. március 22. 07:58

STEYR Terrus 6250 - Újabb taggal bővül a modellválaszték

Kiemelkedően magas, 16,8 tonna megengedett össztömegével a Terrus ideális erőgép a különösen nagy kihívást jelentő szántóföldi feladatokhoz.

2018. február 21. 09:58

Profi vevőtalálkozó Profi traktorral

STEYR traktorok, Dammann permetezőgépek, Krone, Lemken, Sumo és Massey-Ferguson gépek, Holmer cukorrépa-betakarító és Reinke öntözőrendszerek Szolnokon.

2018. április 26. 07:56

Gépinfo Képgaléria

Az AGCO és a CNH is partnerek az új digitális projektben

A dolgok internete (IoT) magában rejti azt a lehetőséget, hogy megnövelje a mezőgazdasági hatékonyságot, de a különböző traktor- és gépgyártóktól származó termékek jelenleg “nem beszélik” mindig ugyanazt a nyelvet, tehát nem képesek digitális információ-cserére.

2018. április 9. 09:01