Gépinfo
Fizetett tartalom
Gépinfo
Fizetett tartalom

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Agro-Tipp Kft.

Próbálja ki az új S-Control 8 sebességváltó egyedülálló vezetési élményét az Agro-Tipp Kft.-nél!

Steyr traktor tesztvezetésére nyílik lehetőség az Agro-Tipp Kft.-nél az elkövetkező hetekben. Az erőgépvásárlás előtt álló, illetve a modern technológia iránt érdeklődőket várják a tesztvezetés szervezői; a „tesztalany” pedig nem más, mint az új S-Control váltóval szerelt Steyr 4115 Profi traktor.

A duplakuplungos sebességváltóval összeállított erőátviteli berendezés már-már a Forma 1-es technikához hasonlítható, így egészen biztosan minden gépkezelőnek felejthetetlen élményt nyújt majd.

A tesztvezetésre az Agro-Tipp Kft. weboldalán, ezen a linken lehet jelentkezni! Érdemes ezt mielőbb megtenni, és időpontot foglalni, egyeztetni.

Tapasztalja meg személyesen is a Powershift és a fokozatmentes váltó közötti különbséget! Ideje váltani!

A lehetőséget az Agrofórum sem hagyja ki, Gribek Dániel kollégánk szeptember 17-re foglalt időpontot, ahogy a fenti videóban látható. A tesztvezetésről ismét élőben jelentkezik az Agrofórum Facebook oldalán!

„A rövid utak gyára” – Az Amazone új üzemet avatott fel Bramschében

Az Amazone csoport felavatta új üzemét a Bramsche közelében lévő Schleptrup ipari területen. Az új üzemet a rövid utak fémjelzik, és úgy tervezték, hogy változatos nagyméretű gépgyártás folyhasson benne.

Güttler Black Friday: NÁLUNK EGÉSZ HÉTEN FEKETE PÉNTEK VAN!

Regisztráljon most a kedvezményre jogosító kupon igénybevételéhez!

Újdonság a piacon: Dacia Dokker Pickup

Ugyan a Dacia Dokker Pickup nem kifejezetten szépség, hasznosságban nincsen párja: terhelhetősége 675 kilogramm, az alumínium lemezekből összeillesztett, 179 centiméter hosszú platót kopásálló műanyag oldalfalak szegélyezik.

Együttműködés a Pöttinger és a Magtár Kft. között

A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány betakarító gépeinek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja.

Kategóriájában a leggazdaságosabb: STEYR Profi 4145 S-Control 8 hajtóművel

A vadonatúj S-Control 8 hajtóműnek köszönhetően a STEYR Profi 4145 fajlagos hajtóanyag-fogyasztása 258 g/kWh értékre csökkent, ami kategóriájának messze a legtakarékosabb traktorává teszi.

2018. március 22. 07:58

A CASE IH Maxxum 145 Activedrive 8 az Év Traktora 2019-ben

A bolognai EIMA-n derült ki, melyik erőgép viselheti egy évig a rangos elismerést jelentő címet. A CASE IH egy másik kategóriában is jeleskedett!

2018. november 8. 08:59

Steyr traktorok a legnagyobbaktól a legkisebbekig

A paletta legnagyobb tagja a Terrus, amelynek két modellje 288 és a 313 lóerő teljesítménnyel érhető el, mindez pedig 13 tonnás súly mellett.

2018. április 1. 10:12

Akár egy Zetor is lehet az Év Traktora! - Megmutatjuk a döntős erőgépeket

Idén sem maradhat el az Év Traktora 2019 verseny, ahol ezúttal három kategóriában hirdet győztest a szakmai zsűri.

2018. július 12. 16:39