Gépinfo
Gépinfo

Ismét vásárolhatók új KAMAZ teherautók Magyarországon

Ismét vásárolhatók új KAMAZ teherautók Magyarországon

automotor.hu, vezess.hu

Ismét forgalomba kerülnek a hazánkban a rendszerváltás előtt rendkívül népszerű Kamaz tehergépkocsik.

A Kamaz magyarországi partnereként a Duna Autó Zrt. forgalmazza a már európai szabványoknak megfelelő, Euro 6-os motorokkal és korszerű technikai tartalommal rendelkező, új generációs teherautókat. A teljes termékpalettából tíz európai homologizációval rendelkező modell válik elérhetővé utcai és nehézterep kivitelben a magyar piacon.

A márka modern, 290 és 320 lóerős Euro 6C brit gyártmányú Cummins motorokkal és ZF váltókkal felszerelve tér vissza Magyarországra. Az európai piacra szánt járművek összeszerelése az Európai Unió területén belül, Litvániában történik.

A Kamaz termékpaletta különösen erős off-road kivitelekben, nehezen megközelíthető helyeken történő munkavégzésben, így különösen érdekes lehet a bányaipar, erdő- és mezőgazdaság, fakitermelés, építőipar, közművek számára a különböző hajtásképletekkel: 4×2 4×4, 6×4, 6×6.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Új Kubota forgóborona: magágyat készít, és akár vet is, nincs előtte akadály

2024. július 11. 14:40

A Kubota PH3001F széria rengeteg beállítási lehetőséget biztosít a kezelő számára, hogy az adott körülményekhez optimális módon igazodhasson.

Tizennégy százalékos pluszban a pickup-piac

2024. július 11. 09:10

Az elmúlt hónapban 14 644 jármű kapott rendszámot az előző kategóriákban. 2022. júniushoz képest 31 százalékos pluszt mutatnak az adatok.

Régi ekemárka tér vissza, megpróbálnak árral szemben úszni

2024. július 9. 15:40

Az Överum Industries AB független ekegyártóként folytatja a termelést, de legalább egy évig még a New Holland nevet viselik a munkagépek.

Sokkolta az üzleti világot a két nagy traktorgyártó szakítása

2024. július 5. 16:10

Az amerikai AGCO csoport a TAFE részvényeinek 21 százalékát birtokolva kapcsolódott az indiai óriásvállalathoz.

A Volkswagen e-Crafter hatótávolsága 160 kilométer

2019. december 2. 10:21

A második generációs Crafter típust már eleve annak figyelembevételével fejlesztették ki, hogy elektromos változata is készül majd, így a tervezők optimálisan helyezték el az elektromos hajtáslánc elemeit.

A teljes IFA-sztori: keletnémet gyártmány a mezőgazdaság számára

2024. május 2. 16:10

Az általunk is jól ismert kockafülkés W50-es fejlesztése részben az 1952-1959 között gyártott H6B autóbusz alapján indult.

Ha gépet adna el vagy venne: TRADUS már magyarul is

2018. május 8. 07:02

Újabb, online globális gépkereskedői piactér érhető el magyar nyelven, elindult a TRADUS magyar nyelvű változata is.

Joskin Cargo-Track - A traktor és a pótkocsi kombinációja

2017. november 1. 07:45

A Joskin néhány évvel ezelőtt mutatta be a Cargo-Track járművét, amely egy új kísérlet a traktor és pótkocsi egyesítésére.