Gépinfo
Gépinfo

Lamborghini Nitro a Totalcarban (VIDEÓ)

Lamborghini Nitro a Totalcarban (VIDEÓ)

Agrofórum Online

A legutóbbi Totalcarban egy Lamborghini Nitro traktor került górcső alá.

Már a népszerű Totalcar is felfedezte, hogy a mezőgazdaság nemcsak érdekes, de hálás téma is. Legutóbbi adásukban egy Lamborghini Nitro traktor került górcső alá. Az alábbi videóban a 13. perctől láthatjuk az Auditker Kft. által forgalmazott erőgépet.

Korábbi cikkünk az új Lamborghini traktorokról >>>

(Totalcar.hu)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Izgalmas „ezüst rakéta” került be a John Deere kínálatába

2024. február 20. 14:10

Az ültetvénytulajdonosok örülhetnek a legjobban a John Deere kínálatába nemrég bekerült, autonóm (humán kezelő nélküli), elektromos hajtású permetezőgépnek.

Durva visszaesés a traktoreladások terén, de a jövő fényesnek ígérkezik

2024. február 20. 10:40

2023-ban a különféle negatív hatások következtében a mezőgazdaság teljesítménye csökkent. A szakértők szerint azonban a Föld népességszámának növekedésével szükséges az élelmiszer-előállítás intenzitásának fokozása, amihez viszont gépek kellenek. Így a traktoreladások stabilan nőni fognak.

Teleszkópos rakodógéppel lepte meg a mezőgazdaságot a Kubota

2024. február 19. 11:10

Két méter alatti magasságával a legalacsonyabb bejáratokon is átfér a japán Kubota teleszkópos rakodógépe, amelyet elsősorban a mezőgazdasági felhasználók részére fejlesztettek.

Magyar mezőgazdasági robot, mesterséges intelligenciával

2024. február 18. 16:10

Mintaoltalom minősítésben részesült nemrégiben az a mesterséges intelligenciával ellátott kisméretű robot, amelyet a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának kutatócsoportja fejlesztett.

Megjelent a John Deere 7M sorozatának csúcsmodellje, de nem a magyaroknak készült

2023. augusztus 19. 14:10

Új traktorral jelentkezett az amerikai John Deere, mégpedig a 7M sorozat új csúcsmodelljével. A magyar gazdák azonban hiába várnak rá.

Szintet lépett a Fendt Xaver robotprojekt

2020. szeptember 17. 05:37

A Fendt Xaver program célja elsősorban az, hogy a szakemberek olyan intelligens rendszerekkel kísérletezhessenek, amelyeket később a nagyobb gépekben is alkalmazhatnak majd.

Magtár: prémium minőségű öntözőberendezések és továbbfejlesztett Steyr traktorok

2024. február 3. 12:10

Az öntözőberendezések foglalták el a Magtár Kft. standjának felét az AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállításon, és nem véletlenül, hiszen a szolnoki székhelyű cég ezen a téren is felsőkategóriás, prémium termékeket kínál a gazdálkodóknak.

Új szemléletet hozó Versatile traktorok, Pneusej világpremier, megújult Agro-Tom tárcsás borona

2020. január 31. 10:50

Verstaile traktorokkal, Pneusej vetőgéppel, Agro-Tom talajművelő eszközökkel, valamint egy Kverneland műtrágyaszóróval várta a látogatókat az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a Start-Agro Kft.

Gépészet Videó