Gépinfo
Gépinfo

Új kezelőszámítógéppel ruházták fel az Amazone műtrágyaszóróját

Új kezelőszámítógéppel ruházták fel az Amazone műtrágyaszóróját

Amazone– Sajtóközlemény

A ZA-V Profis Control mérleges műtrágyaszóróhoz az AMAZONE mostantól az új AmaSpread 2 kezelőszámítógépet kínálja. Ezzel a középkategóriás szegmensben egy olyan gépspecifikus terminál áll rendelkezésre, amely kényelmes kezelhetőségével és egyszerű menüvezérlésével nyűgöz le.

Modern kialakítás és magától értetődő kezelés

A logikus kezelési struktúra a nagy kontrasztú 4,3 hüvelykes színes kijelzővel kombinálva magas szintű kezelési kényelmet és modern megjelenést garantál. A kiszórási mennyiségre, a maradék mennyiségre vagy a területteljesítményre vonatkozó összes szórási információ folyamatosan és áttekinthetően látható.

A terminál kezeléséhez nem kell sokszintes menükben navigálni. Minden lényeges funkcióhoz saját gomb tartozik. A mennyiségadagolás és a szóráshatárolás minden fontos funkciója háttérvilágítással ellátott komfortgombok révén közvetlenül vezérelhető. Így a szórás közbeni egykezes kezelés nem jelent problémát.

Akár 10 különböző műtrágya szóróanyag-specifikus beállításai tárolhatók és bármikor előhívhatók. Ezenkívül a kijuttatott mennyiség, a megművelt terület és a munkaidő is rögzítésre kerül, és ez alapján a felhasználó könnyedén dokumentálhatja a munkáját.

Minden funkció biztos kézben

Az AmaSpread 2 a haladási sebességtől függő mennyiségszabályozás mellett többek között lehetővé teszi akár 6 szakasz kapcsolását és a Profis mérlegrendszer használatát is. Ezenkívül a műtrágya mennyisége gyorsan a szántóföldi körülményekhez igazítható. A 200 Hz-es mérlegrendszernek köszönhetően a pontos mennyiségszabályozás szintén a kezelőszámítógépen keresztül történik. Ez biztosítja az állandó kiszórási mennyiséget még a műtrágya minőségének ingadozása esetén is. Az opcionálisan rendelhető dőlésérzékelővel együtt még domboldalakon is garantált a pontos mérési eredmény.

A Limiter V+ szóráshatároló rendszer segítségével a kezelő a traktor vezetőfülkéjéből való kiszállás nélkül válthat át mezsgye-, határ- és árokszórás között a határhelyzetnek megfelelően. Az opcionális üres állapot érzékelők az AmaSpread 2 egységen keresztül figyelmeztetik a felhasználót, ha a tartály üres. A terminál kínálta lehetőségeket a munkavilágítás integrálása teszi teljessé.

Összefoglalva elmondható, hogy az AmaSpread 2 az egyszerű kezelés új módját kínálja a legmagasabb szintű funkcionalitás mellett a ZA-V Profis Control műtrágyaszórókhoz.

A nagy kontrasztú színes kijelzőnek köszönhetően a felhasználó még változó fényviszonyok mellett is minden szórási információt gond nélkül láthat a képernyőn.

Szórás során minden funkció magától értetődő módon, egy kézzel elérhető. Minden gomb egy-egy funkciót jelöl.

A ZA-V Profis Control mérleges műtrágyaszórók valamennyi funkciója kényelmesen kezelhető az új AmaSpread 2 gépspecifikus kezelőszámítógéppel.

Az AmaSpread 2 kezelési koncepciójába illeszkedik az opcionális Limiter V+ szóráshatároló rendszer. Egy gombnyomással kényelmesen reagálhat a különböző határhelyzetekre mezsgye-, határ- vagy árokszórás alkalmazásával. A határszórás aktuális változata folyamatosan és áttekinthető módon látható a kijelzőn. Az egyszerű menüszerkezet gyors kezelhetőséget tesz lehetővé a műtrágyaszóró valamennyi beállításához.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Új Kubota forgóborona: magágyat készít, és akár vet is, nincs előtte akadály

2024. július 11. 14:40

A Kubota PH3001F széria rengeteg beállítási lehetőséget biztosít a kezelő számára, hogy az adott körülményekhez optimális módon igazodhasson.

Tizennégy százalékos pluszban a pickup-piac

2024. július 11. 09:10

Az elmúlt hónapban 14 644 jármű kapott rendszámot az előző kategóriákban. 2022. júniushoz képest 31 százalékos pluszt mutatnak az adatok.

Régi ekemárka tér vissza, megpróbálnak árral szemben úszni

2024. július 9. 15:40

Az Överum Industries AB független ekegyártóként folytatja a termelést, de legalább egy évig még a New Holland nevet viselik a munkagépek.

Sokkolta az üzleti világot a két nagy traktorgyártó szakítása

2024. július 5. 16:10

Az amerikai AGCO csoport a TAFE részvényeinek 21 százalékát birtokolva kapcsolódott az indiai óriásvállalathoz.

Kubota műtrágyaszórók: pontos, egyszerű és hatékony

2022. augusztus 1. 10:39

A Kubota műtrágyaszórók garantálják a pontos kijuttatást, könnyen kezelhetők, megbízhatók és sok éves gondtalan használatot biztosítanak, így Önnek egyel kevesebb dolog miatt kell aggódnia.

Már rendelhetők a ZA-X és a ZA-M műtrágyaszóró sorozatok az EasySet 2 kezelő számítógéppel

2021. május 21. 06:37

Az Amazone az EasySet 2 kezelő számítógéppel kedvező árú megoldást kínál az automatikus mennyiségszabályozáshoz váltakozó menetsebességeknél a ZA-M és most először a ZA-X műtrágyaszóró-típusokhoz is.

AMAZONE BorderTS: csak oda szór, ahová műtrágya szükséges

2022. február 19. 04:33

Az AMAZONE kifejlesztette a BorderTS ernyőt a ZA-TS függesztett és a ZG-TS vontatott műtrágyaszórókhoz.

Íme a Rauch műtrágyaszóró akciók és újdonságok

2021. január 7. 16:33

A német gyártású Rauch műtrágyaszórók nagy ismertségnek örvendenek nemcsak hazánkban, hanem más európai országban is. A céget 1921-ben alapították, és azóta is a Rauch család tulajdonában van, napjainkban már a 4. generáció vezeti a gyárat. A Rauch műtrágyaszóró kapcsán íme a legújabb akciók és újdonságok!