Gépinfo
Gépinfo

A megoldás a nagyobb pontosságért és kezelési kényelemért – EasySet 2

A megoldás a nagyobb pontosságért és kezelési kényelemért – EasySet 2

Amazonen-Werke Kft.

A ZA-V sorozatú műtrágyaszórókhoz az Amazone most a belépő osztályban is kínálja az EasySet 2 terminált, mely alternatívát kínál a hidraulikus súber működtetés helyett. Az EasySet 2 gombnyomással teszi lehetővé az elektromos súber működtetést. Így nincs szükség hidraulikus csatlakozókra a súber működtetéshez, és csak egy 12 V áramcsatlakozó szükséges a kezelői számítógéphez.

Az EasySet 2 menüvezetés nélkül érhető el. Ez azt jelenti, hogy minden gomb saját funkcióval rendelkezik, és nagyon egyszerűen kezelhető. Az adagolósúberek így kétoldalasan vagy egyoldalasan elektromosan nyithatók és zárhatók. A kívánt kiszórási mennyiség a terminálban adható meg, és a szórási folyamat során egyes vagy tízes lépésekben módosítható. Így nincs szükség a traktorra való felmászásra és a kézi beállításra a gép hátoldalán levő beállítóskálán.

Az új EasySet 2 egy sebességjellel kombinálva képes a váltakozó munkasebességek mellett hozzáigazítani a súber pozícióját. Ennek során a kifolyónyílás mérete automatikusan a haladási sebességhez igazodik, így a kiszórási mennyiség mindig állandó marad.

Az új EasySet 2 kezelőszámítógép egyszerű menüvezetéssel

Ha a határszóráshoz a Limiter V+ elektromos szóráshatárolót használják, akkor az gombnyomással aktiválható. A plusz és a mínusz gombok segítségével a Limiter V+ magassága állítható, és ezáltal különböző mértékben befolyásolható a műtrágya szórási távolsága. Ilyen módon nagyon kényelmesen válthat a vezető a traktor vezetőüléséből a perem-, határ- és árokszórásos határszórási eljárások között vagy a munka során bármikor optimalizálhatja a vezetőfülkéből a mindenkori beállítást.

Egy további különlegességnek számít az integrált hektárszámláló, melynek segítségével a felhasználó mindig áttekintéssel bírhat a gép teljesítményéről.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Új Kubota forgóborona: magágyat készít, és akár vet is, nincs előtte akadály

2024. július 11. 14:40

A Kubota PH3001F széria rengeteg beállítási lehetőséget biztosít a kezelő számára, hogy az adott körülményekhez optimális módon igazodhasson.

Tizennégy százalékos pluszban a pickup-piac

2024. július 11. 09:10

Az elmúlt hónapban 14 644 jármű kapott rendszámot az előző kategóriákban. 2022. júniushoz képest 31 százalékos pluszt mutatnak az adatok.

Régi ekemárka tér vissza, megpróbálnak árral szemben úszni

2024. július 9. 15:40

Az Överum Industries AB független ekegyártóként folytatja a termelést, de legalább egy évig még a New Holland nevet viselik a munkagépek.

Sokkolta az üzleti világot a két nagy traktorgyártó szakítása

2024. július 5. 16:10

Az amerikai AGCO csoport a TAFE részvényeinek 21 százalékát birtokolva kapcsolódott az indiai óriásvállalathoz.

A CASE IH négy legjelentősebb fejlesztése

2018. április 12. 09:22

Az AE50 Award program 2017. évi díjazottaiból ezúttal a hazai olvasók számára is érdekes CASE IH termékeket ismertetjük.

AMAZONE BorderTS: csak oda szór, ahová műtrágya szükséges

2022. február 19. 04:33

Az AMAZONE kifejlesztette a BorderTS ernyőt a ZA-TS függesztett és a ZG-TS vontatott műtrágyaszórókhoz.

„Precision-World 2020” - az Amazone virtuális kiállítása

2020. október 17. 11:34

Az Amazone cég gyártmányskálájában (talajművelő gép, vetőgép, műtrágyaszóró és permetezőgép) a precíziós technológia megvalósítására alkalmas, számos innovatív termék megtalálható.

A Kubota tudja, hogy a sikerhez többre van szükség egy erős traktornál

2022. március 18. 07:41

Magyarországon a Kubota elsősorban a professzionális mezőgazdasági és kompakt traktorjairól, valamint ipari és lakossági fűnyíróiról ismert. Azonban beszéljünk akár a nagy és erős M7003-as, a sokoldalú LX, vagy a vadonatúj KR robotfűnyíró szériáról, mindegyikben közös a minőség és a megbízhatóság. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az országban a Kubota egyedülálló módon 5 év gyártói garanciát vállal a motoros gépekre.