Gépinfo
Gépinfo

Volkswagen Amarok V6 az Év Pickupja

Volkswagen Amarok V6 az Év Pickupja

Agrofórum Online

Rangos mezőnyben diadalmaskodott a Volkswagen pickupja, mindössze 6 pont választotta el a második helyezettől.

A nemzetközi szakújságírókból álló zsűri a megújult, V6-os motorral szerelt Volkswagen Amarokot választotta a 2018-as Év Pickupjának. A díjat a hajtáslánc hatékonyságának, az autó terhelhetőségének és kapacitásának, a vezető és az utasok kényelmének és biztonsági szempontjainak, valamint az üzemeltetés alacsony működési költségeinek alapján ítélték oda – mondta Jarlath Sweeney, a zsűri elnöke.

A 8 fokozatú automata váltóval szerelt V6-os Amarok 6 ponttal előzte meg a második helyezett új Mercedes-Benz X-osztályt, a harmadik helyen ezúttal a Toyota Hilux zárt.

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Kioti traktorok és új Avant elektromos minirakodó a Verbistől

2024. június 14. 07:10

A traktorok minden részegységét Dél-Koreában fejlesztik, saját gyártásúak a Daedong motorok, az erőátviteli elemek, a hidak és a hidraulikaszivattyúk, hidromotorok is.

Bednar gépek forgatás nélküli és sekély műveléshez

2024. június 13. 15:40

A Striegel-Pro PN 9000 szárrendező elsődleges felhasználási módja az, hogy az aratást követően, a kombájn után egyenletesen eloszlassák vele a szármaradványt a táblán.

Új, még hatékonyabb rövidtárcsa és vetőgép az Amazone-tól

2024. június 13. 11:40

Az Amazone rövidtárcsát is hozott a rendezvényre, mégpedig a jól ismert Catros család 02-es verzióját, amelyet éppen idén vált le a 03-as változat.

Az exportpiacokra koncentrál a Fliegl, ez most a megfelelő működés záloga

2024. június 13. 07:10

A standon egy trágyaszóróval felszerelt ASW letolókocsit állítottak ki, kifejezetten az ÁTK-pályázatokra pozícionálva.

Mercedes a földeken – ismét hódítana az Unimog

2019. augusztus 9. 09:50

Az UNIMOG története egészen az 1940-es évekig nyúlik vissza, s talán kevesen tudják, hogy kimondottan – a II. Világháborúban vesztes – Németország mezőgazdaságának talpra állítása volt a fő motiváció a jármű megalkotásakor.

Gépészet Képgaléria

A Toyota Hilux a legkelendőbb pick-up

2018. február 8. 08:48

Továbbra is lendületesen emelkedik a hazai újautó-piac. Idén januárban összesen 10 539 személyautót és kishaszonjárművet helyeztek forgalomba.

Megérkezett a harmadik generációs Mercedes-Benz Sprinter

2018. június 7. 13:54

Minden eddiginél több konfigurációval érkezik júniusban a vadonatúj Mercedes-Benz Sprinter a haszongépjárműveket értékesítő kereskedésekbe.

Ennyi volt? Már nem a Suzuki Vitara a legnépszerűbb itthon

2020. február 4. 10:29

Összesen 11 891 járművet adtak el a két kategóriában egy hónap alatt. A két évvel ezelőttihez képest látványosabb 12,8 százalékos a bővülés.