13℃ 2℃
október 20. Vendel, Irén, Kleopátra

Címke: Gasztronómia

gasztronómia

Szakcikkek / Zöldség

Sütni vagy díszíteni? – A tökfélék őszi kavalkádja

2025. október 18.

Az ősz igazi sztárjai a tökök – de nem mindegy, melyik kerül a sütőbe és melyik a teraszra. Segítünk eligazodni a fajták között!

Házikert / Házikert

Ezeket biztosan nem tudta a csalánról!

2025. március 23.

Vajon mit érdemes tudni a csalánról? A cikkünkben összeszedtünk pár érdekességet!

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Kukorica főzés – tippek, idő és ízesítés

2024. július 30.

Az egészséges kukoricaszemek harsogó sárgák, feszesek, kerekek, az őket beborító levelek élénk zöldek, véletlenül sem szárazak!

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

A lecsó sokféleképpen elkészíthető – lássuk!

2024. július 29.

Lássuk, milyen alapanyagokkal tudjuk még izgalmasabbá tenni az asztalunkra kerülő lecsót!

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Léteznek ehető gyomnövények is, ne bántsuk őket!

2024. július 27.

Felsorakoztatunk egy csokornyi gyomnövényt, amelyekből egészséges, ízletes és roppant különleges finomságokat készíthetünk.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Túró Rudi: a velünk élő, változó pöttyös történelem

2024. január 26.

Magyarországon a hatvanas évek igencsak bővelkedtek meghatározó eseményekben, ekkorra datálható az egyik "legmagyarabb" édesség, a Túró Rudi születése is.