Címke: KITE Zrt.

KITE Zrt.

A KITE Zrt. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, mely 5 régióba és 19 alközpontba szervezett hálózatával országos elérést biztosít. A digitális technológiák mezőgazdasági alkalmazása területén a fejlődés élén halad, a magyar piacon egyedülállóan elérhetővé teszik a precíziós gazdálkodáshoz szükséges eszközök, termékek, szolgáltatások, informatikai és üzleti megoldások teljes rendszerét. A KITE Zrt. főbb tevékenységei: gép- és alkatrész-kereskedelem, vetőmag-kereskedelem, műtrágya-kereskedelem, növényvédőszer-kereskedelem, szervízszolgáltatások, finanszírozási-szolgáltatás, bérgépszolgáltatás, precíziós gazdálkodási szolgáltatások. A KITE Zrt. a John Deere márka hivatalos magyarországi forgalmazója. Az Agrofórum Online Gépészet és Gépinfo rovataiban mindig friss híreket talál a mezőgazdasági gépekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó címkék

mezőgazdasági géphasznált mezőgazdasági gépMezőkövesdi Mezőgazdasági Gépmúzeummezőgazdasági gépgyártóeladó mezőgazdasági gépRobix Hungary Mezőgazdasági Gépgyártó Kft.Hantech Mezőgazdasági Gépgyártó Zrt.mezőgazdasági gépkezelőMezőgazdasági Gépésztechnikus Országos Szakmai Tanulmányi Versenymezőgazdasági gépjavítómezőgazdasági gépésztechnikusIntelligens mezőgazdasági gépMezőgazdasági Gépesítési Intézetmezőgazdasági gépbemutatótraktorhúzó versenytraktorveterán traktorÖreg Traktorok TalálkozójaBodoglári Traktoros FesztiváltraktorfesztiválÉv Traktoratraktorkerékelektromos traktorültetvény traktorkertészeti traktortraktorgyártástraktorgumitraktortesztlopott traktortraktorbalesettraktorlopástraktorpiackistraktorhasznált traktoreladó traktorSolymári Traktor TalálkozóhibridtraktortraktorversenyCsólyospálosi TraktorversenyZákányszéki TraktorSHOWtraktorárveréstraktorpullingönjáró traktorvezető nélküli traktorEurópai Traktorvezető BajnokságVálickameti Traktor és Géptalálkozóe-traktorAz év traktoratraktorfülketraktorhűtésönvezető traktortraktorgyárTraktorhúzó Európa Kupamagyar traktorrobot traktorrobottraktorerőgéperőgépekpermetezőgépönjáró permetezőgépkombájnszőlőkombájnrizskombájnhasznált kombájnGumiheveder S-Series kombájnokhozkultivátorsorközművelő kultivátormulcskultivátorSzántóföldi kultivátorKombinált kultivátorMulcs kultivátorhibridkultivátorvetőkultivátorlángkultivátorokJohn DeereJohn Deere SESAMJohn Deere 6115Mprecíziós gazdálkodásMagyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület
Agrárhírek / Agrárközélet

Megvan a pótkocsi nyertese - véget ért az előfizetői nyereményjáték

2019. november 20.

November 18-án, közjegyző előtt sorsoltuk ki az Agrofórum előfizetői nyereményjáték nyerteseit.

Agrárhírek / Zöldség-Gyümölcs

Korszerű palántanevelő ház működik Derecskén

2019. szeptember 7.

A beruházással ki tudják elégíteni a piaci szereplők tápkockás palántagyártás tekintetében felmerülő igényeit, és a határ menti, Romániában tevékenykedő zöldségtermesztőket is meg tudják célozni.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Feszes technológiával kimagasló hozamok - a szélsőségek ellenére is (Videóval!)

2019. június 24.

A KITE Zrt. a nyár végi és az őszi vetésű kultúrákban nagy termést garantáló korszerű talajművelési és vetési technológiákat dolgozott ki az elmúlt években, és ehhez az agrotechnikához a legjobban illeszkedő hibrideket ajánlja.

Agrárhírek / Zöldség-Gyümölcs

Itt a zöldborsószezon - a KITE Zrt. bemutatta a legújabb fajtákat

2019. június 7.

Az ország minden szegletében jelen vannak a KITE Zrt. és a van Waveren közös együttműködésében kínált zöldborsófajtái. Ma Magyarországon nincs olyan feldolgozó, illetve integrátor, aki az elmúlt években ne használta volna ezeket a fajtákat.

Agrárhírek / Gépinfo

KITE Zrt. bemutatók a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n

2019. május 29.

A több, mint 30 gépet felvonultató állógép-kiállítás jól szemléltette, hogy a KITE Zrt. az utóbbi években a műszaki hátteret is magába foglaló precíziós technológia fejlesztése mellett igyekszik a kis- és közepes birtokmérettel rendelkező gazdaságok gépesítési igényeit is kiszolgálni.

Agrárhírek / Gépinfo

Abszolút zöld flottára vált a KITE Zrt.

2019. május 15.

A KITE Zrt. célkitűzése a saját járműflotta üzemeltetésében a károsanyag-kibocsátás csökkentése. A vállalat 3 év alatt 150 öntöltő hibrid elektromos Toyota beszerzése mellett döntött.

Agrárhírek / Gépinfo

Idén már 10. alkalommal rendezték meg a Hódmezővásárhelyi KITE Napokat

2019. május 10.

A rendezvényen a KITE Zrt. piaci jelenlétének mintázataként átadták a JOHN DEERE 6M traktor sorozat 600. gépét Dr. Csikai Miklós, az Árpád Agrár Zrt. vezérigazgatója részére.

Agrárhírek / Gépinfo

Újabb telephelyet nyitott a KITE Szerbiában

2019. május 9.

A KITE Zrt. hosszú távon öt bázis létesítését tervezi Szerbiában, mely biztosítja majd a vállalat komplex tevékenységének megismertetését a szerbiai termelőkkel. Az újvidéki után a következő lépés a legújabb telephely megnyitása Topolyán.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Kukoricavetés a szárazságban - Precíziós gazdálkodás és víztakarékosság a Balogh-Farm Tépe Kft.-nél

2019. május 8.

Berettyóújfalu határában is nagy erőkkel dolgoztak a mezőgazdasági gépek április végén, hiszen a Balogh-Farm Tépe Kft. területein is megkezdődött a kukorica vetése.

Szakcikkek / Növénytermesztés

 Az öntözésre most nagyobb szükség van, mint valaha

2019. április 15.

Ismét bizonyítja a természet azt a 80-as évek második fele óta ismert jelenséget, hogy bár a csapadék éves mennyisége az évjáratok között átlagban nem változik jelentősen, – a periódikusan visszatérő, hosszú éves szélsőségességet is betudva – azonban az időbeli, térbeli eloszlása igen jelentősen megváltozott. Ezt látjuk ma is.