Címke: Szaktanácsadás

szaktanácsadás

A mezőgazdasági szaktanácsadás általános értelemben olyan szolgáltatás, amely oktatási módszerekkel támogatja a vidéken élők szociális, társadalmi és gazdasági fejlődését, elősegítve ezzel életszínvonaluk növelését, valamint a mezőgazdasági élet társadalmi megítélésének javulását (Kozári, 2009.). A szaktanácsadás az új ismeretek átadása, a felmerülő kérdések megvitatása révén segíti a gazdálkodókat saját problémáik megoldásában. Az Agrofórum Online Szaktanácsadás rovatában Ön is felteheti növényvédelemmel kapcsolatos kérdését, melyet elismert szakemberek fognak megválaszolni.

Kapcsolódó címkék

mezőgazdasági kiállításMezőgazdasági- és Élelmiszertudományi Karmezőgazdasági gépmezőgazdaságmezőgazdaságigépmezőgazdasági konferenciamezőgazdasági biztosításKaposszekcsői Mezőgazdasági Zrt.használt mezőgazdasági gépmezőgazdasági robotSárkeresztesi Mezőgazdasági Zrt.Barátság Mezőgazdasági Szövetkezetmezőgazdasági szoftvermezőgazdasági képMezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalmezőgazdasági kárMezőkövesdi Mezőgazdasági Gépmúzeummezőgazdasági inputKisalföldi Mezőgazdasági Zrt.mezőgazdasági gépgyártóDöbröközi Mezőgazdasági Zrt.Naki Mezőgazdasági Zrt.Belvárdgyulai Mezőgazdasági Zrt.eladó mezőgazdasági gépközösségi mezőgazdaságmezőgazdasági idénymunkamezőgazdasági napszámmezőgazdasági felmérésRobix Hungary Mezőgazdasági Gépgyártó Kft.mezőgazdasági termékek értéknövelésemezőgazdasági vontatóSzékács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégiummezőgazdasági vadkármezőgazdasági termékek feldolgozásamezőgazdasági kisüzemek fejlesztésemezőgazdasági mérnökTöltéstavai Mezőgazdasági Zrt.Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Zrt.Mezőgazdasági Termelők Országos SzövetségeHantech Mezőgazdasági Gépgyártó Zrt.mezőgazdasági gépkezelőmezőgazdasági technikusMezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségehelyes mezőgazdasági és környezeti állapotmezőgazdasági szakképzésMezőgazdasági Gépésztechnikus Országos Szakmai Tanulmányi Versenymezőgazdasági árakmezőgazdasági termelésmezőgazdasági kibocsátásmezőgazdasági termelői árMagyar Mezőgazdasági Múzeummezőgazdasági gépjavítómezőgazdasági gépésztechnikusmezőgazdasági termékmezőgazdasági kisüzemmezőgazdasági káreseménymezőgazdasági munkamezőgazdasági vállalkozásmezőgazdasági termelői árakIntelligens mezőgazdasági gépSzerencsi Mezőgazdasági Zrt.mezőgazdasági politikamezőgazdasági finanszírozástavaszi mezőgazdasági munkamezőgazdasági támogatásmezőgazdasági vízhasználatPentele Mezőgazdasági Zrt.digitális mezőgazdaságmezőgazdasági pótkocsiMezőgazdasági rakodógépAM DASZK Apponyi Sándor Mezőgazdasági Szakgimnáziumbeltéri mezőgazdaságNemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Munkagép (EIMA) kiállításFenntartható mezőgazdaságMezőgazdasági Biotechnológiai Kutatóközpontprecíziós mezőgazdaságPusztaszabolcsi Mezőgazdasági Zrt.mezőgazdasági csekély összegű támogatásnem mezőgazdasági tevékenységGlobális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórummezőgazdasági épületmezőgazdasági forgóeszköz hitelMezőgazdasági Gépesítési Intézetmezőgazdasági támogatásokmezőgazdasági gépbemutatómezőgazdasági repülőmezőgazdasági munkákÖkológiai Mezőgazdasági Kutatóintézetmezőgazdasági vásárnövényvédelembiológiai növényvédelemmechanikai növényvédelemlégi növényvédelemlégtértelítéses növényvédelemintegrált növényvédelemnövénytermesztésprecíziós növénytermesztésszántóföldi növénytermesztésdísznövénytermesztésfehérjenövénytermesztés
Szaktanácsadás

Miként gondozzuk a mikulásvirágot a hosszan tartó szépségéért?

2023. december 6.

Hogyan gondozzam a mikulásvirágot, hogy minél tovább szép maradjon?

Szaktanácsadás

Érdemes megtartani és teleltetni a megrágott levelű muskátlit?

2023. december 5.

Muskátli levelein sok apró rágást találtam, mi okozza? Hogyan védjem meg a növényemet? Érdemes megtartanom, és ilyen állapotban teleltetnem?

Szaktanácsadás

Lehet ifjítani az idős diófát?

2023. december 4.

Lehet-e még ifjítani az idős diófát? Válaszukat előre is köszönöm!

Szaktanácsadás

Vannak olyan almafajták, melyeket kevesebbszer kell permetezni?

2023. december 3.

Szeretnék tájékozódni arról, hogy vannak-e olyan almafajták, melyeket kevesebbszer kell permetezni? Ha vannak, akkor melyek ezek?

Szaktanácsadás

Szabadban is megoldható a leander teleltetése?

2023. december 3.

Hogyan lehet a leandert teleltetni, netán szabadban is megoldható? Egymással ellentétes véleményeket lehet olvasni ebben a témában. Mit tanácsolnak?

Szaktanácsadás

Mit tehetek, hogy a kivágott tiszafa mérgező részei teljesen eltűnjenek a kertből?

2023. december 2.

Múlt hónapban sikerült vennünk egy családi házat, a kert "helyre rakását" már el is kezdtük, mivel egy tiszafa volt a kertben. Kivágtuk, alatta legjobb tudásunk szerint összegereblyéztünk, viszont a fa alatt, a magok a földben, földön voltak. Mennyire veszélyes ez így még a gyerekekre? Mit tehetnék, hogy teljesen eltűnjenek ezek a részek?

Szaktanácsadás

Hogyan menthetem meg a sárguló levelű hibiszkuszt?

2023. december 2.

Szobai hibiszkuszom levelei tömegesen elsárgultak, és azóta lehullottak a csatolt kép szerint. Hogyan menthetem meg, mit tehetek?

Szaktanácsadás

Tényleg mérgező a zöld burgonya?

2023. december 1.

Azt olvastam és hallottam is ismerősöktől, hogy a burgonyagumó, ha megzöldül, akkor mérgező lesz. Tényleg mérgező az ilyen krumpli?

Szaktanácsadás

Mit tegyek, hogy hosszabb ideig legyen virágzó ciklámenem?

2023. november 30.

Újra kaptam egy cserép cikláment, szeretném, ha ez végre hosszú életű lenne, az előzőek mindig hamar elpusztultak. Városban, emeletes házban élek, erkélyem van. Mit tanácsolnak, hogyan tartsam? Hogyan tudnám elérni, hogy hosszabb ideig legyen virágzó ciklámenem, ami a kedvenc virágom?