Címke: Vektor Holding Kft.

Vektor Holding Kft.

Szakcikkek / Gépészet

Aratás után talajművelés - Kerner kultivátorok a Vektor gépbemutatóján

2019. július 29.

Július 22-én a Győr-Moson Sopron megyei Bogyoszlón vette kezdetét a Vektor-Holding Kft. országos Kerner roadshow-ja, ami során a gazdálkodók négy innovatív talajművelő eszközt ismerhettek meg.

Szakcikkek / Gépészet

Kerner, ezzel csak nyer!

2019. március 5.

A KERNER Stratos egy olyan eszköz, mely több feladatot egyszerű gépelem átszerelésekkel tökéletesen és kompromisszummentesen hajt végre, gyakorlatilag 2-3 eszközt tud helyettesíteni.

Szakcikkek / Gépészet

Precisa - Precízen – MA / AG PRECISA vetőgépek a Vektor kínálatából

2019. február 5.

Az Ma/Ag olasz vállalat már 1976-ban megkezdte működését Casalbuttanoban. Angelo Ruggeri alapította, aki a kor szemléletével szembe helyezkedve meglátta a lehetőséget a minimum till / no till technológiában, s olyan innovatív eszközök tervezésébe és kivitelezésébe kezdett, melyek garantálják a terméshozamok növekedését, miközben a költségeket minimalizálják, mindemellett kevesebb negatív hatással vannak közvetlen környezetükre.

Agrárhírek / Gépinfo

Nagy készletkisöprés - Kivételes gabonakombájnok, egyedülálló ár és finanszírozás

2018. október 17.

A 175 lóerős Nova, a 220 lóerős Vector, a 340 lóerős Acros és az 520 lóerős RT490 gabonabetakarító gép megvásárlásához ráadásul most egy bónusz is jár: a kombájnvásárlóknak KERNER HYBRID kultivátort biztosítanak kipróbálásra az őszi szezonban.

Szakcikkek / Gépészet

Az eszköz, ami két technológiát egyesít - Kerner Corona hibridkultivátor és Versatile traktor Kertán (VIDEÓ)

2018. augusztus 6.

Július utolsó napján tartott szántóföldi bemutatót a Veszprém megyei Kertán a Vektor-Holding Kft.

Szakcikkek / Gépészet

Nemesgörzsönyi aratás Versatile kombájnnal (+VIDEÓK)

2018. július 30.

A Versatile Vector 425 kombájn 6000 literes magtartállyal rendelkezik, ami alapfelszereltségként rendelkezik a hidropulzátor rendszerrel.

Agrárhírek / Gépinfo

Aratás - Nemesgörzsönyben is ellepték a határt a kombájnok

2018. július 6.

Országszerte nagy erőkkel folyik a kalászosok betakarítása. Nincs ez másképp a Pápához közeli Nemesgörzsöny határában sem, ahova pénteken az Agrofórum is ellátogatott.

Agrárhírek / Gépinfo

Szenzációs Versatile ajánlat gabona betakarításra

2018. május 18.

Egyedülálló ár-érték arány, magas színvonalú technikai és technológiai tartalom, kiváló műszaki háttér, biztonságos üzemeltetés, páratlan finanszírozás 1,5% kamattal.

Szakcikkek / Gépészet

Versatile 335 - Kanadai traktor kompromisszumok nélkül

2018. április 2.

A Versatile 335 egy új széria, amely Tier IV F motorral a 265-365 lóerőtartományban érhető el. Nagy a tengelytáv, és az önsúlya, utóbbinál 16 tonna is elérhető.

Agrárhírek / Gépinfo

Innováció és termékminőség...

2018. március 14.

Ideális magágyat szeretne optimálisan frakcionált talajszerkezettel? A költségtakarékos gyomkezelés mellett a talajnedvesség megőrzése is követelmény?