Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

Precisa – Precízen – MA / AG PRECISA vetőgépek a Vektor kínálatából

Precisa – Precízen – MA / AG PRECISA vetőgépek a Vektor kínálatából

Vektor Holding Kft.

Az Ma/Ag olasz vállalat már 1976-ban megkezdte működését Casalbuttanoban. Angelo Ruggeri alapította, aki a kor szemléletével szembe helyezkedve meglátta a lehetőséget a minimum till / no till technológiában, s olyan innovatív eszközök tervezésébe és kivitelezésébe kezdett, melyek garantálják a terméshozamok növekedését, miközben a költségeket minimalizálják, mindemellett kevesebb negatív hatással vannak közvetlen környezetükre.

A cég családias felépítésű, sikerük titka pedig az egységes gondolkodásban rejlik, s abban, hogy egytől egyig minden alkalmazott büszke a vállalkozás által előállított gépek minőségére.

Ruggeri Úr szemlélete a mai napig meghatározó, a vállalat célja az újítás, az okos gépi megoldások olyan ügyfelek számára is, akik kisebb budget-vel rendelkeznek.

Ez volt a közös pont cégünkkel, hiszen mi is az innovatív, profi, de költségtakarékos megoldásokat keressük ügyfeleink számára.

Engedjék meg, hogy bemutassuk az Ma/Ag kínálatából a PRECISA szemenkénti vetőgépeket!

A PRECISA szemenkénti vetőgépek teleszkópos és vario kivitelben is elérhetők.  A PRECISA XL vákuumos szemenkénti vetőgépek fő egységeit a 44 literes PVC magtartály, a vákuumos rendszerű magadagoló egység, lánchajtás, vető kocsi dupla paralelogramma függesztése, állítható rögterelő és nyitó csoroszlya, hidraulikus nyomjelző és a ventilátor egység képezi, ezek minden gépen megtalálhatóak.

Igény szerint a vetőgépek további kiegészítőkkel szerelhetők fel, mint például a starter műtrágya vagy mikro granulátum kijuttató egységek, elektronikus vetésellenőrző monitor és elektromos sor kiiktatás. Nagyon fontos a felhasználás szempontjából a váz szerkezet kialakítása is. A teleszkópos váz lehetővé teszi a közúton történő közlekedés során a gép 2,5 m szélességre történő össze csukását hidraulikus munkahengerek segítségével, amelyek a vázban védett helyen találhatóak.

A MA/AG Precisa vetőgépek vario váz szerkezete lehetővé teszi a gép sortáv állítását 45-75 cm sortávok között 5 cm-es osztásonként, ugyancsak hidraulikusan váz a vázban technológia segítségével. A szállítási szélesség ebben az esetben is 2,5m. Ez a típus a teleszkópos gépnél már említett kultúrákon kívül például szója vagy repce vetésére is kiválóan alkalmas keskenyebb sortávolsággal. A különböző sortávolságok beállítása gyors, egyszerű és nem igényel semmilyen szerszámot!

A vákuumos magadagoló egység a gép szíve, ennek köszönhetően precíziós a vetés, (vákuumház együtt forog a vetőtárcsával), amit a kopásmentes üzemeltetés eredményez. A pontos tőtávolság mellett az egyenletes vetési mélység a gép másik ismérve, amit elővágó tárcsával a 9 fokos szögben álló dupla sornyitó csoroszlyával és magnyomó kerék alkalmazásával érünk el.

Miért érdemes a felhasználóknak ezeket a gépeket választani a nagy kínálatból? A válaszok a következők erre a kérdésre:

  • Egyszerű és gyors sortávolság állítás hidraulikusan szerszám nélkül
  • Mag, műtrágya, talajfertőtlenítő szerek egyidejű kijuttatására is alkalmas
  • 45 és 75 cm sortávú kultúrákban is ugyanazzal a géppel tudunk dolgozni
  • Precíziós vetés a pontos tőtávval és vetési mélységgel, még a nagyobb munkasebesség mellett is.
  • A teleszkóp és vario váz szerkezetnek köszönhetően biztonságos a közúti közlekedés

Az idei évtől ÚJDONSÁG, a PRECISA XL „E” változat, mely teljes mértékben elektromos hajtású, kiválóan szabályozható akár soronként is a tőszám, természetesen GPS ill. ISOBUS felhasználásával.

Felkeltettük érdeklődését? Látogasson el a http://www.vektor-mezogep.hu/precisa/ oldalra, vagy olvassa be okos telefonkészülékén a következő QR kódot!

Felavatták a CLAAS cég új tesztközpontját

2019. április 25. 04:34

Az új tesztállomás segítségével lerövidíthető és a termelési ciklusoktól függetleníthető a kombájnok, járvaszecskázók és traktorok fejlesztési ideje. A szimuláció lehetővé teszi a mérnökök számára a gép működési és megbízhatósági ellenőrzését még a fejlesztés korai stádiumában.

Miből áll egy modern, hatékony mérlegház?

2019. április 24. 08:46

Olyan mérlegházat alakítson ki, amely manipuláció mentes, precíz és gyors gabonaátvételt tesz lehetővé! De mik is a hatékonyságot leginkább befolyásoló tényezők egy mérlegház kialakításánál vagy átalakításánál?

Az izraeliek újra kezdik! - Új Galileo AgriCup gumiabroncs

2019. április 17. 13:42

A Galileo AgriCup kifejlesztésénél a talajra gyakorolt hatás volt az elsődleges szempont. A nagyobb felfekvő felület eredményeként az AgriCup jobb vonóképességgel és kisebb talajnyomással dolgozik.

Körbálázás újragondolva – Pöttinger módon

2019. április 15. 10:25

Európa vezető szálastakarmány gépgyártói között számon tartott Pöttinger cég 2015-ben mutatta be teljesen új, saját fejlesztésű és gyártású IMPRESS körbálázó családjának fix- és változókamrás változatát, amelyekkel újragondolták a körbálázás technikáját és a körbálázók műszaki felépítését.

Vetőgép, ami kifizetődik!

2018. március 14. 10:22

Olyan megoldást keres, mellyel egyszerűen vethet különböző kultúrákat? Racionalizálni szeretné költségeit, ésszerű technológia alkalmazására törekszik?

Az eszköz, ami két technológiát egyesít - Kerner Corona hibridkultivátor és Versatile traktor Kertán (VIDEÓ)

2018. augusztus 6. 08:46

Július utolsó napján tartott szántóföldi bemutatót a Veszprém megyei Kertán a Vektor-Holding Kft.

Gépészet Videó

Szenzációs Versatile ajánlat gabona betakarításra

2018. május 18. 08:45

Egyedülálló ár-érték arány, magas színvonalú technikai és technológiai tartalom, kiváló műszaki háttér, biztonságos üzemeltetés, páratlan finanszírozás 1,5% kamattal.

Vetéspontosság és teljesítmény!

2018. március 14. 10:22

Olyan vetőgépet keres, mely nagy területteljesítményt garantál? A vetéspontosság és az egyenletes mélységtartás alapvető elvárás, és követelmény?