2023. szeptember 26. 11:40
A zöldségek és gyümölcsök feldolgozása nemcsak az öngondoskodást teszi lehetővé, de csökkenti a kidobni való alapanyag mennyiségét is.
2023. szeptember 25. 10:10
Ez évben immár mintegy száz helyszínen várják az érdeklődőket, az Erdők Hete rendezvénysorozat keretében az erdészek, október másodika és nyolcadika között. „Fedezd fel az erdőt az erdészekkel!” – Az Erdők Hete jelmondata összefoglalja az 1997 óta rendszeresen megszervezett eseménysorozat fő céljait.
2023. szeptember 25. 05:40
Sokan a diétás étrendjük részeként ismerik, vannak, akik egészségmegőrzés érdekében alkalmazzák, de az biztos, hogy igazi kincs otthon az almaecet. Mi kell az almaecethez? Nézzünk is egy receptet!
2023. szeptember 24. 08:10
Felmerül a kérdés: EU-szerte új vezetői engedélyre lehet szükségük a gazdáknak kisteherautókhoz és állattenyésztési pótkocsikhoz?
2023. szeptember 21. 09:10
Károsak vagy hasznosak az energiaitalok? A vita nagyjából két évtizede zajlik, amióta a fogyasztásuk ugrásszerűen megnövekedett, különösen a gyerekek és fiatal felnőttek körében.
2023. szeptember 20. 16:40
Az avartakarítónak nem mindenhol van jó híre: sokan kifejezetten a lusta kertészek szerszámának tartják, mert az „avartakarításra csakis a gereblye jó”, pedig ez nem egészen így van. Az alábbiakban megmutatjuk, hogy az avartakarítás mellett milyen sokrétűen használható ez a méltatlanul üldözött kerti szerszám.
2023. szeptember 18. 07:10
Főleg all-inclusive ellátást biztosító hotelekben fertőződhettek meg többen is szalmonellával.
2023. szeptember 18. 06:40
A trágyából származó hulladékhőt a tömlőkön átfolyó víz felmelegítésére használja fel, és így melegíti fel otthonát.
2023. szeptember 17. 15:10
Vajon mennyi kakaóport, cukrot és vitamint tartalmaznak az instant kakaóitalporok? – teszik fel a kérdést a Nébih szakemberei. Azonban nem csak felteszik, hanem a szokott alapossággal, tesztjeikre támaszkodva, meg is válaszolják azt.
2023. szeptember 17. 09:10
2014 novemberében nyílt meg az a Vászolyi Sajtmanufaktúra, amelynek munkáját, illetve sajtját immár másodjára ismertek el a Mondial du Fromage versenyen. Vagyis azon a versenyen, amelyet a sajtok Bocuse D’Or”-jakén tartunk számon.