Így neveld a pázsitod!

2019. március 26. 09:37

Ha a talajhőmérséklet tartósan 10 °C fölé emelkedik, a gyepnövekedés újra beindul, ez a tökéletes időpont a gyepápolás megkezdéséhez.

Ingyenes üzenetküldés: a szó elszáll, a chat megmarad

2019. március 25. 09:48

Piackutatásunkban arra a kérdésre is választ kerestünk, hogy mely ingyenes üzenetküldő alkalmazásokat kedvelik a mezőgazdasági vállalkozások döntéshozói.

Ha péntek, akkor halas recept: grillezett amúr

2019. március 22. 10:37

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Újpesten főzik az első magyar kézműves gint

2019. március 19. 10:46

Az Opera Gin Budapest elkészítéséhez a gin alapjaként szolgáló borókabogyó a Kiskunsági Nemzeti Parkban termett.

Medvehagyma: tények és tévhitek

2019. március 18. 08:17

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a medvehagyma, mind a vidéki, mind a városi lakosság körében. Ennek több oka is van, kezdve jellegzetes ízétől egészen a rendkívüli élettani tulajdonságokig. A növény gyűjtése szigorú szabályokhoz kötött, jöjjenek a részletek.

Nagyböjti halas recept: Pontyfilé diós bundában

2019. március 15. 09:37

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Mi lesz ma a vacsora? – Útjára indul a tavaszi sertéskampány

2019. március 14. 09:38

Értékes vitaminok és ásványi anyagok tárháza a sertéshús, mégis sokan ódzkodnak a vörös húsok fogyasztásától. Pedig változatos receptekkel, könnyű köretekkel és kevés zsiradék felhasználásával remek, – és nem utolsó sorban egészséges – fogások készíthetők belőle.

Miért egészséges a sertéshús?

2019. március 14. 09:36

Mint minden egészséges ételnek, a vörös húsnak, köztük a sertéshúsnak is fontos szerepe van a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásban.

Nagyböjt alatt is ajánlott a hal

2019. március 10. 09:26

A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) a nagyböjti időszakban kampányt tart a halfogyasztás népszerűsítésére.

Töltött paprika - pontyból

2019. március 10. 07:24

Nagyböjtben a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) kampányt indít a halfogyasztás népszerűsítésére.