Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

A Vredestein hosszabb élettartamú gumiabroncsokat mutatott be a kis- és nagy teljesítményű traktorok számára a SIMA kiállításon

A Vredestein hosszabb élettartamú gumiabroncsokat mutatott be a kis- és nagy teljesítményű traktorok számára a SIMA kiállításon

Apollo Vredestein Kft.

A Vredestein a párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kiállítás keretén belül bemutatta legújabb Traxion traktorabroncsait az európai piac számára. A vállalat kiállította a kistraktorokhoz tervezett vadonatúj Traxion 65/70 gumiabroncsokat, valamint a nagy teljesítményű traktorok számára kifejlesztett Traxion Optimall VF választékának legújabb abroncsméreteit. A Vredestein Traxion választékának gumiabroncsai egyedülállóan hosszú üzemi élettartamukról, emellett kiemelkedő öntisztulási képességükről, alacsony zajkibocsátásukról és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséről ismeretesek.

„Az egész alapját a futófelület kapaszkodóéleinek egyedi görbülete adja” – magyarázza Ruud Nijland, az Apollo Vredestein mezőgazdasági és ipari gumiabroncsokért felelős európai értékesítési részleg vezetője.

„A Traxion választékunkban található összes traktorabroncs esetén a kapaszkodóélek a menetirányhoz viszonyítva rézsútosan helyezkednek el a vállrészben, így maximális tapadást és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosítva terepen. Az abroncs középső részén pedig szinte majdnem a menetiránynak megegyezően vannak tájolva, ezáltal csökkentve a gördülési ellenállást, a zajkibocsátást és a rázkódást. A kapaszkodóélek közötti távolság a középvonaltól a vállrészek felé növekszik, ami azt jelenti, hogy nem párhuzamosak egymással, így a föld nem tud megragadni közöttük. A legfontosabb viszont az, hogy a Traxion gumiabroncsok a különleges összetételnek köszönhetően páratlan kopásállóságot, a sérülésekkel és defektekkel szemben extra védelmet, valamint a versenytársakhoz viszonyítva 30%-kal hosszabb üzemi élettartamot kínálnak.”

Traxion 65/70

A Vredestein Traxion 65/70 gumiabroncs az általában gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken és közszolgálati feladatokhoz használt kistraktorok konkrét igényeihez kifejlesztett Traxion technológia alkalmazásának eredménye. A gumiabroncsot kifejezetten a szőlőtermeléssel foglalkozó országok igényeit szem előtt tartva tervezték, és ezért kiváltképp érdekesség tárgyát képezte a SIMA látogatói számára.

Traxion 65/70

Traxion Optimall

A 2017-ben forgalomba hozott Vredestein Traxion Optimall VF (Ultra alacsony nyomású) prémium traktorabroncs, amelyet a traktorhasználók és -gyártók konkrét igényeinek átfogó tanulmányozását követően kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A Traxion Optimall VF kínálat a közelmúltban hét mérettel bővült, így jelenleg összesen tíz specifikáció áll rendelkezésre. Az új méretek a VF 900/60 R 42 NRO, a VF 800/70 R 42, a VF 800/70 R 38, a VF 710/70 R 42, a VF 710/60 R 34 NRO, a VF 620/75 R 30 és a VF 600/70 R 30.

Traxion Optimall

A VREDESTEIN 2019. ÉVI TAVASZI MEZŐGAZDASÁGI AKCIÓJÁNAK FELTÉTELEIRŐL ITT OLVASHAT.

Irány Brazília - Az AGCO megkezdte a Fendt márka bevezetését Braziliába

2019. május 20. 11:17

Az AGCO cég igen jelentős beruházást hajtott végre annak érdekében, hogy segítse a brazíliai farmerek tevékenységének eredményességét.

A Versatile traktorok viszontagságos története

2019. május 20. 03:33

Az új traktorok 2019 második felében kerülnek az USA és Kanada piacára. Ekkor kapunk pontos információt az új széria tagjainak teljesítményéről és főbb jellemzőiről.

Idén már Arbos gépekkel dolgoznak a Ménesmajor Manufaktúránál - VIDEÓK

2019. május 17. 05:12

A Ménesmajor Manufaktúránál tavaly próbálták ki az Arbos gépeket, az idei szezonban pedig már az új eszközökkel kezdhették el a kukorica vetését és a tápanyag-utánpótlást.

Gépészet Képgaléria Videó

Vörös jövő kérdőjelekkel

Elsődleges célunk mindig is a vevői igények magas színvonalú kiszolgálása volt, melyet a CASE IH márka képviseletével és ügyfeleink számára a termelés biztonságát garantáló műszaki háttér és egyéb szolgáltatások segítségével biztosítottunk.

Massey Ferguson 7719 - AZ ÉV TRAKTORA

2019. február 27. 09:34

A Massey Ferguson 7719 az Év Traktora lett saját kategóriájában a SIMA kiállításon 2019-ben.

Bemutatjuk a JCB díjazott sebességváltó rendszerét és a CASE IH fülke nélküli traktorát

2017. március 21. 10:18

A SIMA agrárkiállítással és a franciaországi rendezvény díjazott termékeivel foglalkozó cikksorozatunk második része.

A legújabb fejlesztések a mezőgazdasági gumiabroncsok piacán

2017. március 13. 18:43

Bemutatjuk a TRELLEBORG VIP System-et és a MICHELIN EVOBIB gumiabroncsot.

Új Trelleborg gumiabroncsok a SIMA 2017 agrárkiállításon

2017. február 24. 09:45

Február 26. és március 2. között a 7-es csarnok C060 standján a Trelleborg az alábbi termékeit mutatja be.