Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

Massey Ferguson prémium traktor akció – csak március 28-ig!

Massey Ferguson prémium traktor akció – csak március 28-ig!

Austro Diesel GmbH.

Akár 8.000 EUR + ÁFA azonnali kedvezmény 105-305 lóerő közti készletes erőgépekre.

Amennyiben traktor beruházását tervezi, használja ki a Massey Ferguson tavaszi akcióját! Most a kedvező árakkal jóval könnyebben tud kiválóan felszerelt, hatékony és rendkívül modern MF erőgépekhez hozzájutni.

Az akcióban az univerzális MF 5S-es széria 105 lóerős traktorától kezdve egyészen a 2021-es Év Traktora győztes MF 8S gépig négy széria, több mint 30 típusa szerepel! 

Massey Ferguson 5S – 4 henger, 4.4 liter – 105-145 lóerő  – 5.000 EUR + ÁFA kedvezmény

Aki prémium felszereltségű gépet szeretne vásárolni az univerzális szegmensből, oda a 105-145 lőerő teljesítmény közötti Massey Ferguson 5S szériát ajánlja az importőr Austro Diesel GmbH.

A széria mindegyik típusában 4.4 literes, 4 hengeres AGCO POWER motor teljesít szolgálatát. Sebességváltóból két verzió érhető el: Dyna-4 (16/16 fokozatos), illetve Dyna-6 (24/24 fokozatos). Mindkét váltó fél-powershift rendszerű, tehát mindegyik sebesség kézzel kapcsolható terhelés alatt.

Az AutoDrive váltó-automatikát használva pedig hozzá sem kell nyúlnunk a váltókarhoz, magától kapcsol a hajtómű az előre beállított motorfordulatszám értékek között. A széria legtöbb gépén alapfelszereltség a fülke-, illetve a mellsőhíd rugózás is.

A további opcióknak csak az igényeink szabhatnak határt: fronthidraulika, frontkardán, prémium vezetőülés, gyári automata kormányzás és technológia szoftverek mind rendelkezésre állnak, ha szükségünk van rájuk.

A hidraulika rendszer bármilyen modern univerzális munkaeszközzel képes dolgozni a 110 liter/perces CCLS hidraulika szivattyúnak és a 4 pár hátsó szelepnek köszönhetően. A gépek menetkész tömege majd 60 mázsa.

Az MF 5S lejtős motorházteteje miatt a rakodós munkavégzés hatékonysága garantált; amennyiben a felszereltséget kiegészítjük üvegtetővel, úgy a mozgatott terhet a teljes emelési sugárban láthatjuk.  A lejtős motorháztetőnek csak előnye van: idén ünnepli az MF ennek a műszaki megoldásnak a 30. évfordulóját, azóta hazánkban is számos ilyen gép üzemel nagy sikerrel!

Bemutató videó itt érhető el az MF 5S-ről:

Tökéletes univerzális traktor 105-145 LE között: igény szerinti prémium vagy                                       racionális felszereltség, lejtős motorháztető a kiváló kilátáshoz, rakodós munkavégzéshez

Massey Ferguson 6S – 4 henger, 4.9 liter – 135-200 lóerő – 6.000 EUR + ÁFA kedvezmény

Az univerzális szegmens gépei közül a legnagyobb teljesítménnyel a Massey Ferguson 6S-es rendelkezik. Itt már 4.9 literes négyhengeres motor, bőven 60 mázsa fölötti önsúly és legalább 110 liter/perces hidraulika teljesítmény jellemzi a gépeket.

A meggyőző méretek mellett azonban megfelelő gumiabroncsozással (460/85 R38) még „sorközbe beférő” gépet vásárolhatunk.  Felszereltségben itt már alapfelszereltség a rugózott mellsőhíd és a fülke is, illetve a prémium légrugós ülés.

Az opcionális lista gyári precíziós gazdálkodási szoftverekkel bővíthető. Hajtóműből kétféle érhető el: Dyna-6 (24/24 fokozatos) fél-powershift, illetve a váltóépítés csúcsát jelentő Dyna-VT – teljesen fokozatmentes verzió.

A nagy tömeg és hidraulika teljesítmény manapság felértékelődik az univerzális szegmensben, ugyanis a munkagépgyártók egyre nehezebb és magasabb olajáram igényű gépeket gyártanak, és ezeknek a gyors és megfelelő mozgatása növeli munkánk hatékonyságát.

Ezekhez a munkagépekhez egyszerűen már nem elég a 100-110 lóerő és az öt tonna tömeg. Ez az igény hívta életre az MF 6S szériát, ami 135 és 200 lóerő teljesítmény között érhető el. Hazánkban az egyik legnépszerűbb verzió a MF 6S.135 típus 135 lóerővel, Dyna-6 sebességváltóval (24/24 fokozat, automata üzemmód is).

Bemutató videó itt érhető el az MF 6S-ről magyarul:

Négyhengeres motor és méretek, hathengeres erővel. Amennyiben az univerzális méretekre szüksége van, de erőben, tömegben és felszereltségben feljebb menne, az MF 6S ideális traktor.

Massey Ferguson 7S – 6 henger, 6.6 liter – 155-210 lóerő – 7.000 EUR + ÁFA kedvezmény

A Massey Ferguson 2022-ben mutatta be az MF 7S szériát.  A gépek 6.6 literes, 6 hengeres erőforrással készülnek, 155 és 210 lóerő teljesítmény között.  Ezek már igazi szántóföldi erőgépek, amelyek természeten sorközművelésre már nem alkalmasak, de bármilyen egyéb munkavégzésre igen.

A majd 3 méteres tengelytáv garantálja, hogy a „lóerők leérjenek a talajra”. Még a legkisebb, 155 lóerős verziónak is magas, 67 mázsa a menetkész tömege, míg a legnagyobb 7S.210 DVT verziónak bőven 75 mázsa fölötti ez az érték.

A gépekhez kétféle hajtómű érhető el: Dyna-6 (24/24 sebességgel, automatikával), vagy teljesen fokozatmentes Dyna-VT. Az MF 7 S széria prémium erőgép: teljes értékű rugózás (híd és fülke), gyári precíziós szoftverezés (automata kormányzás, szakaszvezérlés, változó dózis, telemetria), és akár két terminál, valamint fűthető prémium vezetőülés érhet elő hozzá.

A gépek akár 5 pár hátsó hidraulika szeleppel, két pár mellsővel, illetve 190 liter/perces hidraulika szivattyúval is elérhetők.   

Tipp: amennyiben precíziós gazdálkodáshoz használjuk a gépet, úgy érdemes két terminált használnunk a gépekben. Így az első, Datatronic 5 monitor a traktorfunkciók kezelésére szolgál, míg a második, Fieldstar 5 meg tud maradni kizárólag az automata kormányzási funkciók megjelenítésére.

Bemutató videó itt érhető el az MF 7S-ről magyarul:

Ha már szükség van a 6 hengerre és a 65 mázsa fölötti menetkész tömegre: MF 7S –szántóföldi traktor kimagasló felszereltséggel

Massey Ferguson 8S – 6 henger, 7.4 liter – 205 – 305 lóerő – 8.000 EUR + ÁFA kedvezmény

Az MF traktorkínálat egyik legnépszerűbb típusa a 2021-es Európai Év Traktora, a Massey Ferguson 8S. Ez a traktor elnyerte a 2022-es AGROmashEXPO Nemzetközi Termékfejlesztési díjat is, ami a fődíja a rendezvénynek.

Az MF 8S traktorok 205 és 305 lóerő között kínálnak megoldást a hatékony és prémium gépigényekre. Mindegyik típusban 7.4 literes, hathengeres AGCO POWER erőforrás dolgozik. Az MF 8S erőgépek már teljesen fokozatmentes Dyna-VT sebességváltóval is elérhetők, az eddig is jól bevált fél-powershift Dyna-7 mellett (28/28 sebesség).

A traktorok specialitása a motorháztető és kabin között található 24 cm-es Protect-U légrés, ami által jelentősen csökken a rezgés- és a hőterhelése a fülkének. Így pedig a kezelő jóval nagyobb kényelemben tud dolgozni.

Az MF 8S traktorok önsúlya majd 10 tonna, tengelytávjuk pedig a kategória egyik leghosszabbja, így talajmunkánál a lóerők garantáltan „leérnek a talajra”. A felszereltség prémium: teljes rugózás és technológia támogatás, kimagasló pótsúlyozás, LED lámpakészlet, akár dupla monitorozás a fülkében, 42 collos hátsó felnik.

A legtöbb felszereltségi szinten 4 vagy 5 pár hátsó, elektromos kezelésű hidraulika szelep található a traktorokban, amelyeket egy akár 205 l/perces szivattyú lát el.

Bemutató videó itt érhető el az MF 8S-ről:

Egy munkagép árát engedi most el az importőr Austro Diesel az MF 8S traktorok árából! Jusson hozzá most rendkívül kedvezményesen a 2021-es Év Traktorához!

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Talajművelő és vetőgépeit vitte országos bemutatóra az Amazone

2024. július 19. 14:40

Szeretnének ezen gépek piacán is olyan elismertséget szerezni Magyarországon, mint a permetező- és tápanyag-visszapótló gépek terén.

Bátran tankolhat HVO-t a traktorba?

2024. július 11. 13:10

Németországban az úgynevezett HVO100 üzemanyagot (amely szinte szagtalan és tiszta, mint a víz) 2500 üzemórán keresztül tesztelték traktorokban.

Új traktorokat mutatott be a John Deere, itt a 6M sorozat

2024. július 7. 14:10

A kompakt 6M 95-östől a nagy teljesítményű 6M 250-es modellig terjedő sorozat különböző alvázméretekkel rendelkezik.

Messze még a kilábalás a mezőgazdasági pótkocsik piacán

2024. július 5. 14:40

Idén a június az első olyan hónap a hazai mezőgazdaságipótkocsi-piacon, amikor száz darabnál több pótkocsi kelt el.

Különleges „retró” kiadású traktorral ünnepel a New Holland

2024. április 30. 11:10

A basildoni gyár 60. születésnapja alkalmából a New Holland bemutatott egy ünnepi kiadású T7.300-as traktort.

Hatékony traktorok Perkins és Deutz motorral

2020. július 10. 11:25

Innováció: Az ArmaTrac traktorgyár az egyszerűséget és a hatékonyságot tartja szem előtt a traktorok tervezésekor azzal a céllal, hogy egyszerűbbé tegye a gazdálkodók életét.

Világrekordernek szánt új rotoros kombájnnal és biogázas nagytraktorral készül a New Holland az Agritechnicára

2023. október 6. 12:40

Több mezőgép-kategóriában a szabályok újraírásával szeretné búcsúztatni 2023-at a New Holland, a gyártó mérnökei ugyanis a „legjobbat a legjobbaknak” elvét követve, az év legfontosabb újdonságait meghagyták a november 12-18. között tartott hannoveri Agritechnica kiállításnak.

Önjáró fűkasza és gyomirtó gép az 50 legjobb mezőgazdasági gépinnováció között

2018. március 5. 10:46

Permetezőgép, traktorok, salátabetakarító- és gyomirtó gép, öntözőrendszer, sőt, üvegházakba fejlesztett fotoperiodikus lámpa is a díjazott innovációk között.