Gépinfo
Gépinfo

Prémium minőség, biztos háttér – A Steyr traktorok forgalmazója a Magtár Kft.

Prémium minőség, biztos háttér – A Steyr traktorok forgalmazója a Magtár Kft.

Agrofórum Online

2016 decemberétől a STEYR traktorok magyarországi forgalmazója a Magtár Kft.

2016 decemberétől a STEYR traktorok magyarországi forgalmazója a Magtár Kft. A szolnoki székhelyű cég több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A vállalat alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul, így nem véletlenül eshetett a STEYR traktorokra a választása.

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, a fejlesztésekben pedig élen járnak.

A STEYR traktorokra jellemző a gazdaságos üzemeltetés, megbízható működés, könnyű kezelhetőség, kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság. A traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátásra is. Az alkatrészellátást segíti a közvetlen gyári kapcsolat és annak közelsége is. A gazdák teljes körű kiszolgálását pedig a Magtár Kft. országosan kiépített szervizhálózata, több mint negyed évszázados agrárgép-piaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.

 

A Magtár Kft. mindezek mellett a honlapján (www.magtarkft.hu) történő online regisztrációt követően 10% alkatrész vásárlási kedvezményt nyújt nem csak leendő partnerei, de a már meglévő STEYR traktor tulajdonosok részére is.

A prémium kategóriás traktorokat 2017. január 25. és 28. között személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standjánál („A” pavilon , 101 stand) az AgrárgépShow, illetve az AGROmashEXPO keretein belül.

 

(Magtár Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Gumiabroncs nagy szállítókapacitáshoz és teherbíráshoz

2024. április 30. 16:10

A flotációs képesség a talajtömörödés csökkentésében jut szerephez, az alacsonyabb gördülési ellenállás üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Új traktorok készülnek a Kioti boszorkánykonyhájában

2024. április 29. 08:10

Az RX40-es család a Kioti RX20-as szériájának egyfajta frissítése. Ebből is két modell létezik egyelőre, az RX6640 (66 LE) és RX7340 (73 LE).

Ki merné próbálni, mit tud a Temu 25 ezer forintos láncfűrésze?

2024. április 28. 16:10

Létezik működő motoros láncfűrész durván 25 ezer forintért? Egy amerikai favágó-influenszer kipróbálta, mit tud a Temuról rendelt gép.

Izmos törzscsuklós traktor készül Fehéroroszországban

2024. április 28. 08:10

A legújabb traktorok az 5350AG (350 LE), 5450AG (440 LE) és 5550AG (490 LE) típusjeleket viselik, és immár 13,5 literes motorokkal és 16/4-es váltókkal vannak felszerelve.

Felismeri alulról ezt a traktort? – 5 tipp a téli balesetek elkerülésére

2023. november 30. 15:40

A tél beálltával az utak veszélyesebbé válnak, különösen a mezőgazdasági vontatókkal közlekedők számára. Néhány tippet adunk a balesetek elkerülése érdekében.

Megfelelő intenzitással dolgoznak a mezőgazdasági járművek

2020. április 2. 14:40

Az i-Cell az elmúlt két hét adatainak elemzése során arra jutott, hogy az ügyfelei közé tartozó mezőgazdasági vállalkozások haszongépei a tavalyi év hasonló időszakában tapasztaltak szerint dolgoznak a földeken.

Massey Ferguson gépek készletről! Traktorok 80-400 lőerő között akár azonnali átvétellel

2022. március 7. 07:00

Az importőr Austro Dieselnél, illetve hazai márkakereskedő Partnereinél továbbra is számos Massey Ferguson traktor érhető el készletről, akár azonnali gépátvétellel!! Amennyiben nincs az Ön által keresett gép gyorskészleten, úgy nyárra szinte az összes típusból rendelkezésre állnak traktorok!

Nagy-Britanniából vásárolt traktort az interneten, de nem érkezett meg

2018. március 6. 14:58

Csalás áldozata lett egy háromszéki férfi, aki Nagy-Britanniából akart interneten keresztül traktort vásárolni.