Gépészet

A Fliegl Agrartechnik GmbH és a Stapel GmbH stratégiai együttműködést kötött

Fliegl

A Fliegl Agrartechnik GmbH és a Stapel GmbH örömmel jelentette be a stratégiai együttműködésük kezdetét. Az együttműködés célja a meglévő szinergiák kihasználása és továbbfejlesztése a hígtrágyatechnológia, valamint a mezőgazdasági nyerges félpótkocsik területén.

A Fliegl Agrartechnik, a mezőgazdasági logisztikai megoldások nemzetközileg elismert vezető gyártója, és a Stapel, a hígtrágya-technológia és az egyedi igények szerinti jármű összeállítások szakértője, egyesítik innovációs erejüket és technológiai szakértelmüket ebben a partnerségben.

Josef Fliegl és Bernd Stapel
Josef Fliegl és Bernd Stapel

Az együttműködés célja olyan megoldások kifejlesztése, amelyek hatékonyabbá teszik a mezőgazdasági nyerges félpótkocsik használatát, és megfelelnek a jövő technológiai kihívásainak.

Fliegl mezőgazdasági nyerges félpótkocsik
Fliegl mezőgazdasági nyerges félpótkocsik

Az együttműködés céljai közé tartozik továbbá a teljesítmény növelése a két vállalat szakértelmének egyesítésével. Ennek révén nagy hatékonyságú eszközöket kívánnak fejleszteni a hígtrágyatechnológia és a mezőgazdasági nyergesvontatók területén. A partnerség velejárójaként felgyorsul a termékfejlesztés is.

Stapel tartálykocsik a háttérben a gyárépülettel
Stapel tartálykocsik a háttérben a gyárépülettel

Az együttműködés mindkét vállalat számára lehetőséget teremt arra, hogy egyesítsék erőforrásaikat és közösen fejlesszenek innovatív megoldásokat a mezőgazdasági számára. Nagy lehetőséget látunk a Stapellel való együttműködésben arra, hogy ügyfeleinknek a jövőben még hatékonyabb és gazdaságosabb megoldásokat biztosíthassunk

– mondta ifj. Josef Fliegl, a Fliegl Agrartechnik GmbH és a Fliegl Abda Kft. ügyvezetője.

Az új stratégiai együttműködés keretében a Fliegl és a Stapel hosszú távon tervezi a közös munkát, melynek célja, hogy a legmagasabb szintű technológiai megoldásokat nyújtsák a mezőgazdasági szektor számára.

A két vállalat elkötelezett amellett, hogy az iparág növekvő igényeire gyorsan és rugalmasan reagáljon, miközben továbbra is a fenntarthatóságot és a gazdaságosságot helyezi előtérbe. A partnerség révén ügyfeleik világszerte hozzáférhetnek a legújabb, innovatív fejlesztésekhez, amelyek hozzájárulnak a mezőgazdaság eredményesebb és környezettudatosabb jövőjéhez.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Kubota® M6-111 Utility, egy igazi okos, mindenes traktor

2024. október 16. 14:40

Ha nagyon nehéz munkaeszközök emeléséről van szó, a Kubota M6-111 Utility megmutatja, valóban mire is képes.

Változás a Kverneland és Vicon termékek magyarországi forgalmazásában

2024. október 16. 12:40

2024 októberétől/novemberétől három új importőr fogja értékesíteni a Kverneland és Vicon termékeket hazánkban.

Az állattartónak biztonságérzet, hogy egy New Holland traktor a középkategóriában sem veszi félvállról a teljesítményt és a felszereltséget – gazdariport

2024. október 15. 14:40

A New Holland traktorok teljesítménykategóriától függetlenül követik a trendeket, anélkül, hogy túlbonyolítanák a dolgokat.

Fliegl Aranytermés Akció: most érdemes beruházni a jövőbe!

2024. október 11. 13:10

A Fliegl Aranytermés Akció keretében 2024. december 1-ig vagy a készlet erejéig kedvezményesen vásárolhatók meg a legnépszerűbb pótkocsik és adapterek.

Huszonkét százalékos pluszban a mezőgazdasági pótkocsik piaca

2022. október 17. 10:17

Szeptemberben az összesített listán a piacvezető Fliegl nyerte az eladási versenyt, 28 darabbal és 18,2 százalékos piaci részesedéssel.

Három hónap után magára talált mezőgazdasági pótkocsipiac

2019. augusztus 10. 08:03

Júliusban is a március óta piacvezető Fliegl nyerte az eladási versenyt, 43 darabbal és 18 százalékos piaci részesedéssel végeztek az élen.

2020-ban is Fliegl győzött a mezőgazdasági pótkocsipiacon

2021. január 8. 11:20

Az egész éves alapú összehasonlításban 2020-ban 1402 mezőgazdasági pótkocsit adtak el, ami a koronavírus jelentette nehézségek ellenére csupán 2,2 százalékos mínusz 2019-hez képest.

Alaposan visszaesett a mezőgazdasági pótkocsik piaca

2019. február 11. 09:53

Összesen 69 új mezőgazdasági pótkocsit helyeztek forgalomba 2019 első hónapjában Magyarországon, ez 23 százalékos csökkenés.