Gépinfo
Gépinfo

AMAZONE mySpreader-alkalmazás: all-in-one csomag műtrágyaszóró beállításokhoz

AMAZONE mySpreader-alkalmazás: all-in-one csomag műtrágyaszóró beállításokhoz

AMAZONE

A mySpreader-alkalmazás egy all-in-one csomag a tökéletes műtrágyaszóró beállításokhoz, amely a műtrágya-adatbázisból, az EasyCheck digitális mobil ellenőrzőállásból és a kevert műtrágyákhoz való EasyMix-alkalmazásból áll.

A mySpreader-alkalmazás az AMAZONE-műtrágyaszórók számára egy alkalmazásban egyesít három alkalmazás-funkciót. Az all-in-one koncepció központjában a műtrágyaszóró intuitív kezelése és kényelmes beállítása áll.

A műtrágyaszerviz-alkalmazással egyszerűen és mobil módon, közvetlenül a szántóföldön le lehet kérdezni a géptípustól, a munkaszélességtől, műtrágyatípustól és a kiszórandó mennyiségtől függő pontos beállítási ajánlást az AMAZONE-műtrágyaszóró számára. A sok mintának köszönhetően, amelyet a gazdálkodók, műtrágyabeszállítók és műtrágyagyártók évente beküldenek, az alkalmazás folyamatosan naprakész állapotban van és így a felhasználó minden szezon elején műtrágyatípus-technikailag „up to date” áll. A mySpreader-alkalmazás egyik különlegessége: a felhasználó rákereshet a műtrágyákra a műtrágya nevével, a műtrágya összetételével, a szemcsemérettel vagy a térfogattömeggel.

A mySpreader-alkalmazással mobil módon és optimálisan tud tanácsot kapni a szántóföldön

A mySpreader-alkalmazással második összetevője a digitális mobil EasyCheck ellenőrzőállás. Ellenőrzéskor meghatározott távolságra műanyagszőnyegeket helyeznek a szórandó táblán, rászórják a műtrágyát és végül egyszerűen lefényképezik. Az EasyCheck ezt követően kiszámítja a szőnyegek fedettségi fokát. Ezen értékek alapján az alkalmazás beállítás-módosításokat javasol a felhasználónak az AMAZONE-műtrágyaszóró keresztirányú szórásképének korrigálásához és ezáltal gyorsan optimalizálni lehet az állományfejlődést.

A mySpreader-alkalmazást az EasyMix-alkalmazás egészíti ki, amely beállítási javaslatokat ad kevert műtrágyákhoz. A különböző műtrágyákat gyakran keverik egymással a munkamenetek és az üzemi költségek csökkentése érdekében. Itt rendszerint egy tápanyagszükséglet-orientált műtrágyázásról van szó. Amennyiben a keverék összetevői mégis különböző karakterisztikájúak, a pontos kiszórás, különösen a fokozatosan növekedő munkaszélességek mellett, egyre nehezebb. Az EasyMix segítségével meghatározható a különböző keverékeknél a lehető legjobb kompromisszum és megfelelő beállítási értékek javasolhatók a ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórók számára.

A mySpreader-alkalmazás három alkalmazást egyesít magába:

Az új AMAZONE mySpreader-alkalmazásban az alkalmazások összes előnye kombinálva van, valamint együttesen vannak használva. A mySpreader-alkalmazás az App Store-ban ingyenesen elérhető és Android 7 és iOS 11-től kezdődő operációs rendszerű telefonokra tölthető le.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Ugrásszerű bővülés az újautó-eladásokban áprilisban

2024. május 13. 14:10

25%-kal nőttek az áprilisi újautó-eladások a 2023. áprilisi adatokhoz viszonyítva. A legnépszerűbb autómárka a Suzuki és a Toyota.

Itt az első olcsón üzemeltethető, mégis hatékony elektromos traktor?

2024. május 13. 05:10

A jelenlegi legnagyobb, 45 LE-s AutoNxt elektromos traktor a 35 kWh kapacitású akkumulátorcsomag segítségével 8 órás munkavégzésre képes.

Agresszív külsejű osztrák traktor került piacra, immár fokozatmentes váltóval

2024. május 10. 09:10

Az osztrák Lindner mezőgépgyártó vállalat nemrég a Lintrac 70 LDrive traktormodellel bővítette speciális kínálatát.

Kidobhatjuk a hagyományos gumiabroncsokat? Megérkezett a légrugós kerék

2024. május 9. 08:10

A légrugós kerekek nagyobb terhelés elviselésére alkalmasak, mint a hagyományos gumiabroncsok. Jobb a kapaszkodóképességük is.

Már rendelhetők a ZA-X és a ZA-M műtrágyaszóró sorozatok az EasySet 2 kezelő számítógéppel

2021. május 21. 06:37

Az Amazone az EasySet 2 kezelő számítógéppel kedvező árú megoldást kínál az automatikus mennyiségszabályozáshoz váltakozó menetsebességeknél a ZA-M és most először a ZA-X műtrágyaszóró-típusokhoz is.

iF Design Award 2018: 4 díjat nyert az Amazone

2018. március 23. 10:56

Az Amazone gépei a világszerte elismert iF Design Award idei díjátadóján egyszerre négy díjat nyertek el.

Íme a nagyüzemi tűpontos műtrágyaszórás csúcsa, a Rauch Axent

2022. február 17. 11:57

A Rauch immáron több mint 100 éves múltra tekint vissza műtrágyaszóró gyártásban. Az elmúlt években több alkalommal kaptak AGRITECHNICA innovációs díjat a Rauch különböző precíziós és technológiai megoldásai. Most íme a nagyüzemi műtrágyaszórás zászlóshajója, a Rauch Axent vontatott műtrágyaszóró.

Tápanyag visszapótlás - ahogy az igények megkívánják – megoldási lehetőségek  az Agroázistól

2019. január 11. 09:20

A tápanyag visszapótlásban több megoldás kínálkozik, mind a felhasznált anyagok, mind a kijuttatási technológiák területén.