Gépészet
Fizetett tartalom

Újdonság! Új Furrier pótkocsik már nettó 4 850 000 Ft-tól!

KITE Zrt.

A KITE Zrt. kínálatában a Joskin és Fliegl gépei mellett immáron elérhetők a kedvező ár-érték arányú Furrier pótkocsik is, így a kis, közepes és nagygazdaságok is megtalálhatják a gazdaságukra legjobban illeszkedő pótkocsit. Ráadásul bevezető akció keretében most akciós forintos áron tud új Furrier pótkocsit vásárolni!

A betakarítás hatékonysága nemcsak a kombájnon múlik, hanem az optimális és gazdaságos logisztikán is, amelyben természetesen fontos szerepe van a pótkocsiknak is. A KITE Zrt.-nél a Joskin és Fliegl márkák mellett 2021-től elérhetőek a Furrier pótkocsik is!

Ki tudhatná jobban mire van szüksége a magyar gazdáknak, mint egy magyar mérnökökből és technikusokból álló tervező-gyártó csapat? Hosszú évek tervezése és tesztelése után elkészült a kiváló minőségű, magyar gyártású Furrier B18 forgózsámolyos pótkocsi.

 A HW8011-es pótkocsi pozitív tulajdonságaival bír – rugalmas alváz, könnyű vontathatóság, alacsony súlypont – viszont a felhasznált alkatrészek tekintetében a mai kor követelményeinek leginkább megfelelő alkatrészek lettek felhasználva, mint például a BPW hidak, Wabco fékrendszer, Jost forgózsámoly, német parabell rugók és nagy szakítószilárdságú acélból gyártott felépítmény. Ezek együttes eredménye egy megbízható, strapabíró, nagyon jól felhasználható 18 tonnás össztömegű és 20 m3-es kapacitású kocsi.

Ráadásul 2021. március 1. és 2021. június 30. között csupán a készlet erejéig vagy visszavonásig, kedvező áron vásárolhatja meg legújabb Furrier pótkocsiját a KITE Zrt.-től már nettó 4 850 000 Ft-tól felszereltségtől függően.

Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről, feltételeiről!

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Kubota® M6-111 Utility, egy igazi okos, mindenes traktor

2024. október 16. 14:40

Ha nagyon nehéz munkaeszközök emeléséről van szó, a Kubota M6-111 Utility megmutatja, valóban mire is képes.

Változás a Kverneland és Vicon termékek magyarországi forgalmazásában

2024. október 16. 12:40

2024 októberétől/novemberétől három új importőr fogja értékesíteni a Kverneland és Vicon termékeket hazánkban.

Az állattartónak biztonságérzet, hogy egy New Holland traktor a középkategóriában sem veszi félvállról a teljesítményt és a felszereltséget – gazdariport

2024. október 15. 14:40

A New Holland traktorok teljesítménykategóriától függetlenül követik a trendeket, anélkül, hogy túlbonyolítanák a dolgokat.

Fliegl Aranytermés Akció: most érdemes beruházni a jövőbe!

2024. október 11. 13:10

A Fliegl Aranytermés Akció keretében 2024. december 1-ig vagy a készlet erejéig kedvezményesen vásárolhatók meg a legnépszerűbb pótkocsik és adapterek.

Növényvédelem, precíziós gazdálkodás és mindez együtt

2020. január 30. 10:05

2020. január 27. és 31-e között került megrendezésre a KITE Zrt. növényvédelmi képzése a jól megszokott helyszínen, Hévízen. Az idén 34 éves rendezvény mellett ismét megszervezték a Precíziós gazdálkodási konferenciát, immáron negyedik alkalommal. Az idei eseményen több, mint 150 résztvevő volt, és 50 témában közel 60 előadó tolmácsolásában hallgathatta az aktuális információkat.

Könnyen kezelhető drón, professzionális képességekkel

2023. március 2. 14:24

A precíziós mezőgazdaság legfőbb elveinek megfelelően inputanyagainkat mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyre célszerű kijuttatni.

12% feletti lejtőkön történő gazdálkodás technológiai megoldásai

2024. február 9. 11:10

Magyarország 32%-a 200 méternél magasabban fekvő dombság. A dombvidékeken elhelyezkedő szántóföldek az eróziónak kitettek. Hazánk művelt területének mintegy 40%-án fennáll az erózió pusztításának veszélye, mely jelentősen rontja a termőföldek minőségét és ezáltal a gazdálkodás sikerességét.