22℃ 15℃
június 9. Félix, Előd, Annamária, Annabella
Agrárközélet

Érték és Minőség díjat kapott a Gallicoop

Gallicoop

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Parlamentben a Gallicoop Klasszik pulykamell terméke. Az ünnepségen a kiváló magyar termékeket és szolgáltatásokat díjazták.

A Gallicoop az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező vállalata, saját maga végzi a pulykahús termeléshez szükséges valamennyi aktivitást. A szarvasi székhelyű vállalat az elmúlt évtizedekben bebizonyította, hogy a minőségi magyar pulykahús piacképes nemcsak idehaza, de szerte a világon.

Az Érték és Minőség elismerés kapcsán Garai András, a Gallicoop marketing vezetője hangsúlyozta:

„Az idén 30 éves vállalatunk számára hatalmas elismerésnek számít ez a díj. Reméljük, hogy ezzel az elismeréssel is bizonyíthatjuk termékeink kiemelkedően jó minőségét, növelve vállalatunk ismertségét és presztízsét a fogyasztóink és az üzleti szféra képviselői számára egyaránt. A díjazott Klasszik pulykamell termékünk egy sonkakülönlegesség, amelynek a fehérjetartalma egyedülállóan magas a hazai palettán.”

Garai András

A Klasszik pulykamell színtiszta, sovány pulykamellhús tökéletesen megfelel a kényelmi termékektől elvárt előnyöknek, hiszen további feldolgozás nélkül tálalható akár főzelékfeltétként, de friss salátához is kiváló alapanyag.

Az elmúlt 30 év alatt a Gallicoop elérte, hogy mára a vállalat és márkanév egyet jelent a megbízható, egészséges és magas minőségű termékekkel. A cég az allergénmentes élelmiszerek fejlesztésére szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben, mert úgy gondolják, hogy az innovatív gondolkodás hosszú távon megtérülő befektetés a Gallicoop számára.

A Gallicoop a hazai piac legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező 30 éves múltra visszatekintő vállalata. A Gallicoop évente nyolcezer tonna húskészítményt gyárt, évente 39 ezer tonna élő pulykát dolgoznak fel. A teljes integrációban mintegy 2000 munkavállalónak biztosítanak megélhetést.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Fügepálinka, aszú, libamáj – ilyen bonbont még nem evett!

2025. június 8. 13:10

Rekordszámú nevezéssel zárult a Brillante-2025 verseny, ahol a legjobb párlatok és pálinkás bonbonok is díjazásban részesültek.

Tengerentúli kapcsolatait erősíti az Állatorvostudományi Egyetem

2025. június 3. 12:40

A Purdue Egyetemmel kötött együttműködési megállapodást az Állatorvostudományi Egyetem – cél a tudományos és oktatási jelenlét bővítése.

Vetőmag-ellenőrzés új szinten: elindultak a kiemelt képzések Szarvason

2025. június 2. 14:10

A vetőmagágazat szakmai fejlődése szempontjából mérföldkőnek számító képzéssorozat indult el 2025. május 26-28. között a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Szarvasi Képzési Helyén.

Földet kínál az állam: több mint 13 ezer hektár árverésen

2025. május 30. 13:10

Árverésen értékesíti az állam az érintett földrészleteket. A cél: a helyben élő gazdák földhöz juttatása, stabil birtokviszonyokkal.

Imádni való pulykás finomságok

2018. november 1. 06:35

Gyermekek nagy kedvence lehet a sütőtökös pulyka, de vitamin- és fehérjedús fogást varázsolhatunk szilvából és pulykából is. A Gallicoop háziasszonya, Dosso Gabi ad ötleteket, hogy mivel is érdemes tálalni a pulykahúst.