Bulvár
Fizetett tartalom
Bulvár
Fizetett tartalom

A legifjabb generáció is az Agrofórumot olvassa – Az Agrofil-SZMI Kft. Instagramjáról

A legifjabb generáció is az Agrofórumot olvassa – Az Agrofil-SZMI Kft. Instagramjáról

Agrofórum Online

Van olyan generáció, amelynek különösen öröm lapot szerkeszteni, és ez nem más, mint a fiatal utánpótlás. Szerkesztőségünk mindig is nagy figyelmet fordított a jövő gazdálkodóira, és ez a későbbiekben sem lesz másképp. Az pedig az Agrofil-SZMI Kft. Instagram oldala is tanúsítja, hogy az Agrofórum böngészését nem lehet elég korán kezdeni, és az egyetemi jegyzetek mellé kortól függetlenül kötelező lapunkat is forgatni. :)

Agrármesekönyvet keres a fa alá? A NAIK segít benne

Nagyon sok téves sztereotípia él a mezőgazdászokról, amelyeket le kell bontani, hiszen a digitalizáció térhódításával ez egy teljesen más ágazat, mint 20-30 évvel ezelőtt.

Egy autópályát is eltorlaszoltak a tüntető lengyel gazdák

A tüntetőkkel közvetlenül tárgyaló mezőgazdasági miniszter elmondta: házi sertéseknél legutóbb szeptember közepén találtak ASF-vírust Lengyelországban.

Ilyen MTZ traktort még nem láttunk! - Aranyozott erőgép egy parkolóban

Valószínű, hogy ez az egyik legvagányabb Belarus MTZ 1221.2, ami valaha is legördült a fehérorosz gyártósorról.

Műtrágyával csaltak nyolcszázmilliót

A Romániából és Lengyelországból behozott műtrágyát bevallásaikban belföldi vásárlásként tüntették fel, és az általános forgalmi adót (áfát) visszaigényelték utána.

Töltött dagadó

A mi családunkban ez A töltött hús, így, ebben a formában, ezzel a töltelékkel.

2018. február 9. 12:36

Pontyleves

Halászlevet mi általában csak nyáron eszünk, nálunk nem része a karácsonyi menünek, így ilyenkor, február-március környékén már kezd kialakulni a hiányérzet.

2018. február 23. 09:38

Csörögefánk

Az idei év felfedezése számomra a csörögefánk. Az első kísérlet óta már nem is tudom, hányszor készült, de egyértelmű favorit lett.

2018. február 16. 08:07

Az éve első megmozdulása a fejtrágyázás

Az elmúlt napok időjárása hozzájárult ahhoz, hogy az ország egyes területein a gazdák megkezdjék az idei szezont. Aki csak tehette és a feltételek adottak, megindultak a traktorok, a műtrágyával megrakott pótkocsik.

2018. március 2. 13:08