11℃ 0℃
március 4. Kázmér, Lúciusz, Zorán
Életmód, gasztronómia

A Mizse harmadszor is kiérdemelte Az Év Terméke Díjat

Agrofórum Online

A Mizse 1,5 literes szénsavmentes természetes ásványvíz nyerte el „Az Év Terméke Díj 2019" elismerést azzal, hogy az Inspira Visionary Research által végzett közvélemény-kutatás eredményeként megszerezte a szénsavmentes kategória első helyét. A Mizse idén harmadik alkalommal érdemelte ki a világ legrangosabb innovációs termékdíjazási rendszere, a Product of the Year ezen díját.

A Product of the Year világszerte közel 3 milliárd fogyasztót ér el több mint 40 országban. Magyarországon (2019. március 4-én) 8. alkalommal, 20 kategóriában hirdettek nyerteseket. A nevezett termékeket elsőként egy szakmai grémium pontozza, majd a legnépszerűbbeket maguk a hazai fogyasztók választják ki az Inspira Visionary Research 2 000 fős, nagy-mintás közvélemény-kutatás keretében.

A kutatásban résztvevők az attraktivitás, az innováció és az elégedettség szempontjait vizsgálva szavaztak. Az eredmények szerint a másfél literes szénsavmentes Mizse mindhárom dimenzióban a legjobbnak bizonyult. A megkérdezettek háromnegyede (76 százaléka) kóstolta már a terméket, 100 kipróbáló közül 96 fejezte ki elégedettségét, az attraktivitást és az újítást tekintve pedig ez az arány 80 százalék volt. A Magyarvíz Kft. zászlóshajójának számító Mizse megítélése ebben a megméretésben elsősorban a fiatalok – a 15-29 éves korosztály –, illetve a dél-alföldi és dél-dunántúli lakosok körében volt a legkedvezőbb.

„2012 és 2013 után a Mizse ismét kiválóan megfelelt mindegyik feltételnek, és ebben a saját fejlesztésű robocop palackunk is komoly szerepet játszott. A négyzetalakú csomagolást tavaly tavasszal vezettük be, amit a visszajelzések szerint vásárlóink is nagyon megkedveltek” – mondta a díj átvétele alkalmából Balog Zoltán, a Magyarvíz Kft. kereskedelmi igazgatója.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A kovász „titkos” feladata: ettől válik egészségessé a kenyér a szervezetünk számára

2025. február 27. 16:10

A kovászban probiotikumok és prebiotikumok is megtalálhatók, amelyek az emésztőszervrendszerünkre fejtik ki előnyös hatásukat.

Miért fogyasszunk csírát?

2025. február 27. 08:10

A csíráztatott magvak olyan fogyasztásra szánt zöldségeket jelentenek, amelyeket a növekedés nagyon korai szakaszában takarítottak be.

Így készítsünk kovászt egy hét alatt!

2025. február 26. 13:10

Számos recepttel találkozhatunk, de a legfontosabb kiemelni, hogy a helyes arányok biztosítása elengedhetetlen.

Természetes otthon: illatosítás aromanövényekkel

2025. február 26. 05:40

Az aromanövények nemcsak kellemes illatot biztosítanak, hanem jótékony hatással lehetnek a közérzetünkre is. Nézzük meg, milyen növények segíthetnek természetes módon felfrissíteni otthonunk levegőjét!

A szélsőséges nyár az ásványvízforgalmat se kímélte, egyszerre tépázta meg és húzta fel

2019. október 1. 05:47

A hazai ásványvizek árát ma három fő tényező befolyásolja: a forint árfolyama, a disztribúciós és a bérköltségek.

A magyar ásványvíz „királyhoz” került a Pepsi

2018. január 23. 11:52

A csehországi Karlovarské Minerální Vody és Balogh Levente üzletember közösen szerzik meg az amerikai PepsiCo magyarországi érdekeltségeit, míg a cseh és szlovák PepsiCo cégeket a KMW egyedül vásárolja meg.

Hogyan zöldülhetnek az ásványvizes cégek?

2019. október 21. 13:17

Csökkentették a PET palackok súlyát, így 2017-hez képest 10-12 százalékkal kevesebb műanyagot használnak fel az idén, a palackok 10 százaléka pedig újrafelhasznált alapanyagból készül.

Mizse: Le a kupakkal! – Edukációs kampánnyal a környezettudatosságért

2019. április 1. 10:31

A cég ásványvízforgalmazóként, a Mizse pedig ismert hazai márkaként, a környezettudatosság érdekében elsőként helyezett el „zöld üzeneteket” a palackok címkéin, fenntarthatósági projektje keretében.