Életmód, gasztronómia

Wossala Rozinával indítja a grillszezont a SPAR

Agrofórum Online

Elindult a SPAR idei grillkampánya, amelynek háziasszonya a népszerű chef-műsorvezető, Wossala Rozina lett. A vállalat a tavasztól kora őszig tartó szezonra új grilltermékekkel és bővebb választékban elérhető, minőségi grilleszközökkel készül a szabadtéri sütések kedvelői számára.

Idén nyáron Wossala Rozina és a SPAR közös receptfüzete, illetve a népszerű műsorvezető főszereplésével készített videók segítik a grillezés iránt rajongó vásárlókat.

„A grillezés a szabadtéri ételkészítés magasiskolája, hiszen a legegyszerűbb ételek mellett igazi ínyenc fogásokat is el lehet készíteni játszi könnyedséggel. Nagy örömmel vállaltam a SPAR felkérését, hiszen magam is gyakran szabadtéren készítem el az ételeket. A grillezés és a BBQ számomra a vidámságot, a családdal, barátokkal eltöltött tartalmas időt és nyári élményeket jelenti. Ehhez reményeim szerint most mi is hozzájárulhatunk olyan fortélyokkal, amelyek magasabb szintre emelhetik az otthoni ételkészítés örömeit, sikereit” – mesélte Rozina.

Az ínycsiklandó trendi hamburger, pulled pork szendvics mellett a klasszikus saslik, és lazac elkészítését Rozina saját maga mutatja be, ezen kívül hasznos tanácsokat is ad a még tökéletesebb sütés érdekében.

„A SPAR áruházaiban évek óta egyre nagyobb a kereslet a szezonális grilltermékek iránt, ezért folyamatosan bővítjük az üzletek választékát. Az idei, negyven tételből álló grilláru készletünkben a kedvező árfekvésű termékek mellett növekszik a prémiumkategóriás kínálat is. Kapható lesz fűszerezett bárány- és borjúhús Regnum marhából, Angus érlelt marha steak, illetve érlelt Angus sous-vide marhacomb steak. Egyre többen vásárolnak grillsajtokat, így idén már háromféle – sütéshez ideális – halloumi típusú, scamorza és camembert sajtot kínálunk. Ezen kívül gazdag kínálattal jelentkezünk szószok, fűszerek és salátaöntetek tekintetében is” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A grillezés fontos összetevői a minőségi alapanyagok mellett a megfelelő grilleszközök használta. E tekintetben az idei év újdonságaként a hagyományos termékek – grillsütő, csipesz, faszén és egyéb gyújtóeszközök – mellett megjelent olyan klasszikus BBQ eszköz is, mint a töltényszmóker, amely lehetővé teszi, hogy órákon keresztül alacsony hőmérsékleten sülhessenek a finomságok. Ezeken kívül olyan különlegességek is helyet kaptak a kínálatban, mint a pizzakő, amellyel egyszerűen varázsolhatunk igazi olasz pizzát az asztalra.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Praktikus tanácsok gombaszedőknek + videó

2025. április 7. 16:40

A tavasz első gombáit vadásztuk Vass Éva gombaszakellenőrrel a pilisi erdőkben. Megismerkedhetünk a cseh kucsmagombával, az osztrák csészegombával, de mutatunk videónkban még egy gyönyörű, ám mérgező gombát, az óriás papsapkát is.

A kovász „titkos” feladata: ettől válik egészségessé a kenyér a szervezetünk számára

2025. február 27. 16:10

A kovászban probiotikumok és prebiotikumok is megtalálhatók, amelyek az emésztőszervrendszerünkre fejtik ki előnyös hatásukat.

Miért fogyasszunk csírát?

2025. február 27. 08:10

A csíráztatott magvak olyan fogyasztásra szánt zöldségeket jelentenek, amelyeket a növekedés nagyon korai szakaszában takarítottak be.

Így készítsünk kovászt egy hét alatt!

2025. február 26. 13:10

Számos recepttel találkozhatunk, de a legfontosabb kiemelni, hogy a helyes arányok biztosítása elengedhetetlen.

SPAR: slágertermék lesz a magyar dinnye

2018. július 5. 13:20

A fogyasztói visszajelzések azt bizonyítják, hogy nagyon kedvelt a magyar dinnye, különösen a „hagyományos” magvas görögdinnye iránt folyamatos a kereslet a SPAR és INTERSPAR áruházakban.

Több mint 200 tonna sonkával készülnek

2019. március 26. 11:50

Kedvelt sikertermékekkel és szezonális újdonságokkal egyaránt készül a SPAR áruházlánc a Húsvétra.

Átfogó sócsökkentő programot indított a SPAR

2019. június 11. 13:03

A SPAR vizsgálja, hogy a húskészítményeken felül, az egyéb saját márkás termékkategóriáinál hol tudná a felhasznált só mennyiségét csökkenteni.

Megbízhatóság és minőség: a legmagasabb szintű minőségtanúsítványt kapta a SPAR

2019. június 24. 10:47

Az önkéntesen vállalt IFS Logisztika kiépítését az üzlethálózat 2013-ban az országban elsőként kezdte el az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül a logisztikai folyamataiban, a tanúsítványt évről évre, immár hatodik alkalommal szerzi meg nagy biztonsággal.