Gépinfo
Gépinfo

Az Amazone az AmaTron 4 terminálért iF Design Award díjat kap 2019-ben

Az Amazone az AmaTron 4 terminálért iF Design Award díjat kap 2019-ben

Amazonen-Werke Kft.

Egy újabb Amazone design siker: Az Amazone ISOBUS-Terminal AmaTron 4-et a sokak által vágyott 2019-es iF Design Award díjjal tüntették ki. Az indoklásban elsősorban a terminál egyedi kezelését és egyedülálló, tablet stílusú kinézetét emelték ki példaértékű ipari designként.

A zsűri maga is tesztelhette az új interfész részeit, és az ergonomikus felületen szerzett benyomásaikat beírták az értékelésbe. A terminál teljes mértékben az Amazone saját fejlesztése. Az AmaTron 4 esztétikus külseje és nagyon könnyű kezelése az Amazone tervező csapatának köszönhető, akik a hardvert és az interfész koncepcióját, tehát a kezelőfelületet, jelentősen átalakították.

A Terminal AmaTron 4-gyel a navigáció egyszerű és gyors, mint egy tablet-en. A 8 collos tükrözésmentes, multitouch (több érintést kezelni tudó) színes képernyőnek köszönhetően a munka kényelmes, komplex gépekkel és gépkombinációkkal menet közben is teljesen természetes. A különböző alkalmazások közötti váltás az alkalmazás forgó ikonjai segítségével nagyon egyedi kialakítású. Az ujj elhúzásával gyorsan és egyszerűen ki lehet igazodni a világosan strukturált menüben.

A különböző alkalmazások közötti váltás az alkalmazás forgó ikonjai segítségével nagyon kényelmes a húzó mozdulat révén.

Az iF Design Award díjkiosztó egy nemzetközileg elismert formatervi díjkiosztó gála, melyen minden évben a kiemelkedő, innovatív, ergonomikus és természetesen esztétikus termékeket díjazzák minden területen.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Új Kubota forgóborona: magágyat készít, és akár vet is, nincs előtte akadály

2024. július 11. 14:40

A Kubota PH3001F széria rengeteg beállítási lehetőséget biztosít a kezelő számára, hogy az adott körülményekhez optimális módon igazodhasson.

Tizennégy százalékos pluszban a pickup-piac

2024. július 11. 09:10

Az elmúlt hónapban 14 644 jármű kapott rendszámot az előző kategóriákban. 2022. júniushoz képest 31 százalékos pluszt mutatnak az adatok.

Régi ekemárka tér vissza, megpróbálnak árral szemben úszni

2024. július 9. 15:40

Az Överum Industries AB független ekegyártóként folytatja a termelést, de legalább egy évig még a New Holland nevet viselik a munkagépek.

Sokkolta az üzleti világot a két nagy traktorgyártó szakítása

2024. július 5. 16:10

Az amerikai AGCO csoport a TAFE részvényeinek 21 százalékát birtokolva kapcsolódott az indiai óriásvállalathoz.

FARM MACHINE 2022 - Az év mezőgépe 7.

2022. április 9. 04:36

Terveink szerint a győztesekről az olvasóink számára folyamatos tájékoztatást adunk. A sorozat hetedik fejezetében a permetezőgép kategória döntőseit (Amazone DirectInject, Hardi Aeon, Horsch Leeb CS), de elsősorban a győztesét mutatjuk be.

Bemutató: AMAZONE Tyrok 400 félig függesztett váltvaforgató eke

2021. szeptember 6. 09:02

A Tyrok 400-al az Amazone egy teljesen új fejlesztésű, félig függesztett, 7, 8 vagy 9 ekefejes váltvaforgató ekét dob piacra a 400 LE-s traktorosztályhoz. Az eke fő jellemzője a nagyobb teljesítmény folyamatos terhelés mellett is, a tökéletes munkaminőség és a kiváló stabilitás. Ugyanakkor a Tyrok a nagyon egyszerű, biztonságos és precíz beállíthatóságának köszönhetően nagyfokú kényelmet kínál.

Újdonság az Amazone kínálatában: FT 1502 fronttartály

2020. április 4. 08:37

Az akár 3500 literes tartálytérfogattal az UF 02-ből és az FT 1502-ből álló gépkapcsolat egy modern traktorral kombinálva egy önjáró permetező érdekes alternatíváját kínálja.

Töretlen az AMAZONE csoport növekedése

2021. április 2. 06:39

A teljes 2020-as forgalma a családi vállalkozásnak 537 millió euróra rúgott (a 2019-es előző évben: 467 millió €). Ezzel az Amazone a legmagasabb bevételt érte el a cég 138 éves történelme során.