Gépinfo
Gépinfo

Az Amazone az AmaTron 4 terminálért iF Design Award díjat kap 2019-ben

Az Amazone az AmaTron 4 terminálért iF Design Award díjat kap 2019-ben

Amazonen-Werke Kft.

Egy újabb Amazone design siker: Az Amazone ISOBUS-Terminal AmaTron 4-et a sokak által vágyott 2019-es iF Design Award díjjal tüntették ki. Az indoklásban elsősorban a terminál egyedi kezelését és egyedülálló, tablet stílusú kinézetét emelték ki példaértékű ipari designként.

A zsűri maga is tesztelhette az új interfész részeit, és az ergonomikus felületen szerzett benyomásaikat beírták az értékelésbe. A terminál teljes mértékben az Amazone saját fejlesztése. Az AmaTron 4 esztétikus külseje és nagyon könnyű kezelése az Amazone tervező csapatának köszönhető, akik a hardvert és az interfész koncepcióját, tehát a kezelőfelületet, jelentősen átalakították.

A Terminal AmaTron 4-gyel a navigáció egyszerű és gyors, mint egy tablet-en. A 8 collos tükrözésmentes, multitouch (több érintést kezelni tudó) színes képernyőnek köszönhetően a munka kényelmes, komplex gépekkel és gépkombinációkkal menet közben is teljesen természetes. A különböző alkalmazások közötti váltás az alkalmazás forgó ikonjai segítségével nagyon egyedi kialakítású. Az ujj elhúzásával gyorsan és egyszerűen ki lehet igazodni a világosan strukturált menüben.

A különböző alkalmazások közötti váltás az alkalmazás forgó ikonjai segítségével nagyon kényelmes a húzó mozdulat révén.

Az iF Design Award díjkiosztó egy nemzetközileg elismert formatervi díjkiosztó gála, melyen minden évben a kiemelkedő, innovatív, ergonomikus és természetesen esztétikus termékeket díjazzák minden területen.

Nem a győzelem a fontos - veterán traktorok szántóversenye

2019. április 22. 04:36

Wales legészakibb megyéje Flintshire, ahol a gazdák azzal akarják beírni magukat a történelembe, hogy öreg traktorokkal rendeznek szántóversenyt. A márciusi volt a 111. verseny.

Csúcstechnológia: automatizált műtrágyaszóró

2019. április 21. 10:36

A mezőgazdasági járműveket, gépeket gyártó DOT Technology és a New Leader Manufacturing bejelentette együttműködését. Első közös termékük egy csúcstechnológiás száraz műtrágyaszóró lesz.

400 forint fölé drágul az üzemanyag

2019. április 15. 12:15

A Mol Nyrt. bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán

Újautó-piac: márciusban Ford, Suzuki, Toyota sorrend alakult ki

2019. április 8. 11:33

Az éves alapú havi bővülés üteme februárban 13,9, míg januárban 11,2 százalékos volt – derült ki a Datahouse adatiból. Tehát míg februárban gyorsult a bővülési dinamika az előző hónaphoz képest, addig márciusban lassult.

Amazone: gyors váltás most az AD-P 01 vetőgéphez is

2018. március 26. 11:43

A megfelelő talajművelő eszközhöz QuickLink kapcsolóegységen keresztül csatlakozik.

Sikeres Amatechnica 2018 kiállítás erős bel- és külföldi szakmai látogatottsággal

2018. július 13. 04:05

A „GO for Innovation” mottó égisze alatt az „Amatechnica 2018” szakkiállítás sikeresen bemutatkozott mintegy 6000 bel- és külföldi mezőgazdasági termelő, bérvállalkozó és értékesítő partner előtt.

Új telephely már Marcaliban is

2018. május 17. 13:07

Marcaliban adta át újabb telephelyét az Agrotec Magyarország Kft., így a New Holland erőgépet, kombájnt használó vagy vásárolni szándékozó gazdálkodók már Somogy megyében, illetve Közép- és Nyugat-Dunántúlon is professzionális szolgáltatásokra számíthatnak.

Mellső gerendely Crushboard simítóval, vagy traktornyom lazítóval Catros Specialhoz, vagy CatrosXL-hez

2019. február 12. 13:41

A Crushboard simító szétmorzsolja például a repcehüvelyeket és erősebb kelésre bírja a kihullott repcét. A repce-, napraforgó- és kukoricatarlót is felhánthatja a Crushboard simítóval, hogy a hántás után maradó szalma rothadását segítse.