Gépinfo
Gépinfo

Energreen RoboECO – 55 fokos lejtőn is zavartalan munka

Energreen RoboECO – 55 fokos lejtőn is zavartalan munka

Agrofórum Online

Az AXIÁL Kft.-nél kapható, 3-hengeres, 33 LE teljesítményű, Yanmar motorral szerelt RoboECO gumihevederes rádió távvezérlésű berendezést főleg rézsű zöldfelület karbantartására használják.

A közterületek karbantartásának élharcosai az ENERGREEN professzionális, távirányítású zöldterület-kezelő gépei. Akár 55 fokos lejtőn is zavartalanul folyhat a munka, ha az olasz cég berendezései mellett teszi le a voksát.Az ENERGREEN professzionális gépeket gyártó olasz vállalkozás. Robo márkájával a rádió távvezérlésű gépek innovatív piacán 2011 óta van jelen és igazi úttörőnek számít a nehezen megközelíthető területek karbantartására specializálódott berendezéseivel.

A vállalkozás a lejtős utak, autópályák, erdők, partoldalak, mocsarak mentén található és minden, a hagyományostól eltérő módon hozzáférhető terület kezelésére kínál megoldást. Ma már a Robo gépek egész családja létezik, a sorozat modelljeinek célja, hogy a vásárlók legkülönfélébb igényeit kiszolgálja, éppen ezért a gépcsalád tagjait a tervezők sokféle felhasználásra szánták. A Robo gépek kialakításánál a biztonságot helyezték a középpontba, a gép kezelőjét nem teszik ki közvetlen kockázatnak, mint például zaj, rázkódás, kipufogógáz, felborulás, stb., hiszen az üzemeltető a távolból is irányíthatja a gépet.

Energreen (5)_edit

Az AXIÁL Kft. forgalmazásában kapható 3-hengeres 33 LE teljesítményű, Yanmar motorral szerelt RoboECO, gumihevederes rádió távvezérlésű berendezést főleg rézsű zöldfelület karbantartására használják. Sajátos tervezési koncepció jellemzi: alacsony súlypont a pályaszélek alakra vágására, göröngyös területeken is fenntartja a vonóerőt, különleges kialakítású motor olajteknő a hosszan tartó használatért. A távirányító hatótávolsága 150 méter. A kormányozhatóságról és a mulcsozó magasságának beállításáról két joystick gondoskodik, amely egyszerűen, intuitív módon teszi lehetővé, hogy a kezelő megismerhesse a gépet.

Energreen (45)_edit

Mulcsozó adapter van rajta, mely a fűnyírás mellett alkalmas 3-4 cm átmérőjű cserjék mulcsozására is. A gép többféle adapterrel is felszerelhető, mint például alternáló kasza- , seprő- , hótoló- , vagy forgókéses kasza adapter. A gép specifikus tulajdonsága, hogy 50-55 fok meredekségű területen is gond nélkül tud dolgozni. Az extrém területek karbantartására kifejlesztett Robo család hazai forgalmazása egy űrt töltött be a piacon, melyet mi sem igazolhat jobban, minthogy az első RoboECO típus már el is kelt. Az AXIÁL Kft. nem csupán az ENERGREEN Robo típusait, hanem az ILF névre hallgató hidrosztatikus önjáró gépeit is forgalmazni fogja a jövőben.

Energreen (47)_edit

(Axiál Kft.)

Tizenöt százalékos pluszban a hazai autópiac októberben

2019. november 21. 11:06

A két évvel ezelőttihez képest jóval nagyobb 37 százalékos a bővülés. Ha csak az októbert nézzük akkor a 14 583 eladás 14,6 százalékos bővülés tavalyhoz képest és 16,2 százalékos plusz 2017 októberéhez viszonyítva.

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 - Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díj pályázat

2019. november 18. 18:47

2019. október 30-án indult az AGROmashEXPO, AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj verseny. A nevező cégek 2019. november 21-ig tölthetik fel pályázataikat a www.termekfejlesztesidij.hu oldalra.

A New Holland három ezüstérmet szerzett az Agritechnica 2019 kiállításon

2019. november 17. 11:17

A T7 traktorhoz kialakított bálázó szabályzó rendszer harmonikus traktor-munkagép együttműködést biztosít, amelynek eredményeként növelhető a teljesítmény, 12%-kal csökkenthető a hajtóanyag fogyasztás és komfortosabb a gépkezelés.

Csökkentek a Rába értékesítései a mezőgazdasági szegmensben

2019. november 14. 16:47

A mezőgazdasági szegmenset illetően a Rába termékei iránti kereslet nem érte el a 2018 I-III. negyedéves szintet, a kereslet csökkenés 16,0 százalékot ért el.

Az AXIÁL Kft. nem hiányozhat az állattenyésztési napokról!

2019. május 6. 04:47

Magyarország egyik legsikeresebb mezőgazdaságigép-forgalmazója 2019-ben is 1500 négyzetméteren várja partnereit Hódmezővásárhelyen, hogy bemutathassa számukra legújabb és legnépszerűbb modelljeit.

A békéscsabai AXIÁL pont elnyerte az AGRARTECHNIK Service Award díját

2019. január 15. 11:47

A Service Award-ot 2001 óta ítélik oda olyan vállalatoknak, amelyek kiemelkedően teljesítenek a díjazást megelőző versenyen.

Így ünnepelt AXIÁL Kft. a jubileumi Állattenyésztési Napokon

2018. május 17. 15:29

Véget ért a 25. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melyen az AXIÁL Kft. is részt vett. A jubileumi kiállítás kapcsán Umenhoffer Péter, marketingigazgatóval beszélgettünk arról, mivel készültek a rendezvényre és megítélése szerint, hogy sikerült az.

A 2019-es AGROmashEXPO díjazottjai - 1. rész

2018. december 17. 10:02

Bemutatkoznak a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow díjazottjai, ezúttal a nagydíjasokat vettük sorra.