Gépinfo
Gépinfo

John Deere és Perard gépektől a tűzvédelemig – AgroFlex, ahol mindig Ön az első

John Deere és Perard gépektől a tűzvédelemig – AgroFlex, ahol mindig Ön az első

Agrofórum Online

Cégünk 2015-ben történő alapításának célja a magyar mezőgazdaság különböző ágazati szereplőinek minőségi gépekkel és minőségi háttérszolgáltatásokkal történő kiszolgálása, párosítva a lehető legjobb ár/érték aránnyal.

John Deere márka teljes palettája, legyen szó kertészeti, kompakt vagy szántóföldi gépekről

Gépek minden munkafolyamatra…

Kínálatunk főszereplőjének a régóta elismert John Deere márkát választottuk. A John Deere teljes palettája mellett igyekeztünk olyan márkákkal kiegészíteni a portfóliónkat, amelyek minőségben egyaránt megfelelnek az előbb említettnek és teljes mértékben lefedik a legtöbb munkafolyamatot, legyen szó az általános szántóföldi, kertészeti és állatartótelepi munkákhoz szükséges gépekről.

Akár 10% önrész befizetésével elérhető gépek…

Kínálatunkban minden üzemméretnek megfelelően találhatók gépek és munkaeszközök. Nagy hangsúlyt fektetünk az őstermelők, családi gazdaságok, kis- és közepes vállalkozások kiszolgálására, mivel véleményünk szerint általános tévhit, hogy kizárólag a nagy gazdaságoknak áll módjukban a legfejlettebb technikákat alkalmazni. Nyugat-európai országok mintájára igyekszünk kedvező pénzügyi feltételek mellett gépeket kínálni azon gazdaságoknak is, akiknek eddig nem volt lehetőségük modern és a mezőgazdasági technika élvonalába tartozó gépek megvásárlására. Éppen ezért valósítottuk meg azt a finanszírozási lehetőséget, amellyel gépeink akár 10% önrész befizetévésel elérhetők.


John Deere és PERARD gépek aratás közben

Európa-csúcs: 31 tonna repce átrakása 60 másodperc alatt…

Kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük, így 2017 tavasza óta a francia PERARD márka kizárólagos magyarországi forgalmazását is ellátjuk. A PERARD több, mint 15 éve gyárt szervestrágyaszórókat és átrakókocsikat. Többek között azért esett a választás a PERARD gépekre, mert minőségük és megbízhatóságuk világhírű, és emellett számtalan saját szabadalommal rendelkeznek, amelyek egytől egyig praktikusak és előnyösek a gazdálkodók számára. Az átrakókocsik között Európában elsőként gyártottak 46m³ raktérfogatú eszközt, amellyel beállították az átrakási sebesség Európa-csúcsát: 31 tonna repce átrakása 60 másodperc alatt.

A PERARD Interbenne átrakókocsik képesek a műtrágya és vetőmag veszteség nélüli átrakására is, köszönhetően az egy tagból álló ürítőcsigának, melynek ürítési távolsága és magasság fokozatmentesen állítható. Ezen felül az is kivételes megoldás a részükről, hogy az ürítőcsiga feje túllóg a kocsi hátfalán, így az képes becsukott állapotban is kirakodni. Ez a tulajdonság előnyös lehet magtárban, vagy abban az esetben, ha az utolsó kocsi terményt már felesleges lenne szállító járműre üríteni, így közvetlenül képes a magot a végső helyére kijutattni. Így akár teljes értékű szállítókocsiként is használható. További előnye a PERARD Interbenne átrakókocsiknak, hogy még a legnagyobb, 46m³-es típus sem haladja meg a 3 méteres szélességet.


PERARD Interbenne 46 m3-es átrakókocsi, 31 tonna repce átrakása 60 másodperc alatt

Világelső a trágyaszórásban…

A PERARD Optium szervestrágyaszórók szintén számos szabadalommal védett, innovatív megoldással bírnak, úgy mint a teljesen egyedi szóróhengerek, amelyekre kétsoros lépcsős-fogazásuknak hála nem tud feltekeredni a bálazsineg és emellett abszolút homogén frakcióra aprítják a trágyát. De egyedül a PERARD Optium szervestrágyaszórók képesek – a műtrágyaszórókhoz hasonlóan – a hektáronkénti dózis alapú trágya kijuttatására, menetsebességtől teljesen függetlenül. Emelett rendelkeznek még egy saját fejlesztésű biztonsági rendszerrel, amely képes kivédeni a szórórendszer sérüléseit, ha a trágyába egyéb idegen anyag kerülne (pl. kövek, betondarabok). A világon a legmagasabb a hasmagasságuk, ezáltal páratlan a vontathatóságuk, de egyidejűleg a legalacsonyabb rakodási magassággal rendelkeznek. A teknő egy darabból készül, így védve ki a rázkodásból adódó töréseket, illetve repedéseket. Továbbá minden elektromos és hidraulikus vezeték a teknőben található védett kamrában fut, óvva azokat a külső mechanikai sérülésektől.


PERARD Optium szervestrágyaszórók, 9 m³-től 30 m³-ig

Tűzvédelmi és egyéb speciális megoldások…

Cégünket, úgy mint az általunk forgalmazott márkákat, hasonlóan innovatív vállalkozásnak tartjuk, ezért folyamatosan keressük a különböző technikákat és techológiákat a gazdálkodók és mezőgazdasági cégek számára. Így került a kínálatunkba egy speciális mezőgazdasági tűzvédelmi technológia, amelyben megtalálhatók a gépekbe építhető automata oltóberendezések is. A gépek árához képest elenyésző költséggel juthat hozzá bárki ezekhez a berendezésekhez, így megóvva a mezőgazdasági technikát és a terményt egyaránt. Továbbá olyan oltóberedezések is elérhetők nálunk, melyekkel tarló- vagy géptűz esetén komoly hatékonysággal lehet megfékezni a tüzet a tűzoltók kiérkezéséig. Ne feledjék! Minden tüzet el lehet oltani, de nem mindegy mennyi idő alatt és mennyi kárt hagyva maga után.


Automata tűzoltóberendezéssel nagy eséllyel megelőzhetők a mezőgazdasági tüzek

Várjuk jelentkezését!

Kovács Máté – műszaki vezető

+36 30 631 8901
info@agroflex.hu
www.agroflex.hu

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Metánüzemű traktor: 1000 óránként 7 millió forintos megtakarítás

2024. május 27. 16:10

A New Holland T6 Methane traktor gázolaj helyett CNG-vel, sűrített földgázzal üzemel. Kiszámolták, megtérül-e a metán mint alternatív üzemanyag.

Álom és valóság határán a Lexus legkisebb szabadidőjárműve

2024. május 27. 11:10

A legkisebb Lexus, az LBX köré három alkotóművész álmodott fantáziavilágot, amely kifejezi a crossover fiatalos stílusát.

Bombahír: új kézbe kerül a Monosem márka Magyarországon!

2024. május 25. 10:10

A KITE Zrt. veszi át a francia Monosem márka hivatalos magyarországi képviseletét idén nyártól.

Szárazabb körülményekhez fejlesztett új kapás vetőgépeket a Horsch

2024. május 24. 14:10

A kapás vetőgépek szortimentjének bővítését azzal indokolták, hogy a klímaváltozás miatt meghosszabbodtak a szárazabb periódusok.

A Landini REX4 Electra – Evolving Hybrid rendszer megkapta az EIMA Technical Innovation Award 2020-21 díjat

2020. november 24. 07:02

A legjelentősebb újdonság a teljesen elektromos mellsőkerék-hajtás, amelynek részei a független rugózású tengely, a két független villanymotor és a hozzá tartozó érzékelők, elektronikus vezérlők, külön generátor valamint az akkumulátor.

John Deere robot traktor, valódi- vagy álhír?

2019. október 8. 09:03

Az elmúlt napokban több helyen találkozhattunk a hírrel, miszerint a John Deere cég Spanyolországban bemutatott egy robot traktor koncepciót.

Retro megjelenéssel készülnek az évforduló alkalmából

2022. augusztus 31. 12:40

A német gépgyártó a jeles évfordulót kereskedelmi partnereivel és ügyfeleivel közösen ünnepli, egy limitált különleges kiadással.

Agresszív külsejű osztrák traktor került piacra, immár fokozatmentes váltóval

2024. május 10. 09:10

Az osztrák Lindner mezőgépgyártó vállalat nemrég a Lintrac 70 LDrive traktormodellel bővítette speciális kínálatát.