Gépinfo
Fizetett tartalom
Gépinfo
Fizetett tartalom

Lemken gépek Bábolnán

Lemken gépek Bábolnán

ANDEST-2005 Bt.

Az ANDEST-2005 Bt. a magyarországi Lemken forgalmazói hálózatban immár 11 éve folyamatosan piacvezető pozíciót foglal el. Ügyfeleink jelenleg is a legnagyobb hazai Lemken raktárkészletről, kedvező árakon, profi kiszolgálással vásárolhatják meg a prémium kategóriájú termékeket előállító német gyártó gépeit kínálatunkból.

Ekék, rövidtárcsák, kultivátorok, magágykészítők, vetőgépek azonnali szállítással elérhetőek és egyben számos akciónk van folyamatban. A részletekkel kapcsolatban kollégáink tájékoztatást nyújtanak a Bábolnai Gazdanapokon. Kivételesen a „gyorsan – olcsón – jót” vevői igényből akár mind a három is elérhető lehet egyszerre!

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a nagy sikerű Rubin 9 rövidtárcsa széria gyártása 2019-től megszűnik, helyét átveszi a Rubin 10 sorozat, amely már 645 mm-es tárcsalapokkal szerelt. A Rubin 10-ről részletesebb információkat itt találnak.  A típusváltás miatt új Rubin 9 rövidtárcsákat kizárólag 2018.09.20. napjáig lehetséges megrendelni!

Az ANDEST-2005 Bt. a Bábolnai Gazdanapokon a murvás területen, az M23 standon állítja ki a Lemken gépeket. Kollégáink szeretettel várnak minden érdeklődőt a kiállítás ideje alatt 2018.09.05-2018.09.08-ig. Vásároljon a piacvezető kereskedőtől, a legnagyobb hazai Lemken raktárkészletről!

Először Magyarországon a szakmák Európabajnoksága

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen Európa legfelkészültebb fiatal szakemberei mérik össze tehetségüket: 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja naprakész és professzionális tudását. A régióból elsőként Magyarország rendezi meg a rangos nemzetközi szakmai versenyt 2018. szeptember 26-28-án, Budapesten a Hungexpo területén. A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. Fő támogatói között a KITE Zrt. is helyet kapott.

Hatalmas erdészeti gépek lepték el Sopront

Hazánk legjelentősebb szakai rendezvényén ezúttal is számos érdekes és hasznos erdészeti gépet, technológiát láthattak a látogatók.

Gépinfo Videó

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Próbálja ki az új S-Control 8 sebességváltó egyedülálló vezetési élményét az Agro-Tipp Kft.-nél!

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

Exkluzív technológiai partnereként a Case IH a PotatoEurope 2018 egyik legfontosabb támogatója.

Az Amazone tovább bővíti a Cayros ekeprogramot

Az Amazone a 2018-as idényre további modellekkel és felszereltségi opciókkal bővíti a Cayros ekeprogramot.

2018. április 25. 10:58

MORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól

Az AGROmashEXPO és a Bábolnai Gazdanapok után Mezőhegyesen, a II. NAK Szántóföldi Napokon is testközelből ismerkedhetnek meg a gazdálkodók a MORO Arati ekékkel és lazítókkal, az  Agroázis kínálatában.

2018. szeptember 14. 08:44

Három az egyben: permetezés, műtrágyaszórás és vetés egyetlen eszközzel

Az Imperador 3.0 egy olyan önjáró gép, amely permetezőkerettel, változtatható szóróegységgel és pneumatikus vetőegységgel is rendelkezik.

2018. július 13. 11:33

Profi vevőtalálkozó Profi traktorral

STEYR traktorok, Dammann permetezőgépek, Krone, Lemken, Sumo és Massey-Ferguson gépek, Holmer cukorrépa-betakarító és Reinke öntözőrendszerek Szolnokon.

2018. április 26. 07:56

Gépinfo Képgaléria