Gépinfo
Fizetett tartalom
Gépinfo
Fizetett tartalom

Lemken gépek Bábolnán

Lemken gépek Bábolnán

ANDEST-2005 Bt.

Az ANDEST-2005 Bt. a magyarországi Lemken forgalmazói hálózatban immár 11 éve folyamatosan piacvezető pozíciót foglal el. Ügyfeleink jelenleg is a legnagyobb hazai Lemken raktárkészletről, kedvező árakon, profi kiszolgálással vásárolhatják meg a prémium kategóriájú termékeket előállító német gyártó gépeit kínálatunkból.

Ekék, rövidtárcsák, kultivátorok, magágykészítők, vetőgépek azonnali szállítással elérhetőek és egyben számos akciónk van folyamatban. A részletekkel kapcsolatban kollégáink tájékoztatást nyújtanak a Bábolnai Gazdanapokon. Kivételesen a „gyorsan – olcsón – jót” vevői igényből akár mind a három is elérhető lehet egyszerre!

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a nagy sikerű Rubin 9 rövidtárcsa széria gyártása 2019-től megszűnik, helyét átveszi a Rubin 10 sorozat, amely már 645 mm-es tárcsalapokkal szerelt. A Rubin 10-ről részletesebb információkat itt találnak.  A típusváltás miatt új Rubin 9 rövidtárcsákat kizárólag 2018.09.20. napjáig lehetséges megrendelni!

Az ANDEST-2005 Bt. a Bábolnai Gazdanapokon a murvás területen, az M23 standon állítja ki a Lemken gépeket. Kollégáink szeretettel várnak minden érdeklődőt a kiállítás ideje alatt 2018.09.05-2018.09.08-ig. Vásároljon a piacvezető kereskedőtől, a legnagyobb hazai Lemken raktárkészletről!

„A rövid utak gyára” – Az Amazone új üzemet avatott fel Bramschében

Az Amazone csoport felavatta új üzemét a Bramsche közelében lévő Schleptrup ipari területen. Az új üzemet a rövid utak fémjelzik, és úgy tervezték, hogy változatos nagyméretű gépgyártás folyhasson benne.

Güttler Black Friday: NÁLUNK EGÉSZ HÉTEN FEKETE PÉNTEK VAN!

Regisztráljon most a kedvezményre jogosító kupon igénybevételéhez!

Újdonság a piacon: Dacia Dokker Pickup

Ugyan a Dacia Dokker Pickup nem kifejezetten szépség, hasznosságban nincsen párja: terhelhetősége 675 kilogramm, az alumínium lemezekből összeillesztett, 179 centiméter hosszú platót kopásálló műanyag oldalfalak szegélyezik.

Együttműködés a Pöttinger és a Magtár Kft. között

A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány betakarító gépeinek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja.

Amazone: gyors váltás most az AD-P 01 vetőgéphez is

A megfelelő talajművelő eszközhöz QuickLink kapcsolóegységen keresztül csatlakozik.

2018. március 26. 11:43

LEMKEN Karát intenzív gruberek

Hétféle kapamegoldással a Karát tényleg széles körű megoldást tud nyújtani akár még a változatos talajadottságú földeken dolgozó gazdák részére is.

2018. május 23. 08:45

Pöttinger mechanikus függesztett vetőgépek: VITASEM 302, VITASEM 402

A mechanikus VITASEM vetőgépet a pontos magadagolás, magvezetés, az egyenletes vetésmélység és a vetőgép kényelmes kezelése teszik különlegessé.

2018. október 30. 17:02

Égszínkék talajművelés Franciaországban – Lemken újdonságok

A talajművelő gépek specialistája a szántás területén is új megoldásokkal jelentkezett.

2018. október 2. 06:45