Gépinfo
Gépinfo

Növeli a Kubota a nagy traktor üzletágát Észak-Amerikában

Növeli a Kubota a nagy traktor üzletágát Észak-Amerikában

Agrofórum Online

A Kubota Corporation egy egyedi megállapodást kötött az észak-amerikai Buhler Industries Inc.-el, a Versatile traktorok gyártójával, annak érdekében, hogy bővítse traktorainak palettáját.

A Kubota Corporation 2019. március 15-én jelentette be, hogy a Buhler Industries Inc. gyártási és termelési tapasztalatait használja fel új mezőgazdasági traktor szériájának gyártásához. A Buhler jelentős tapasztalattal rendelkezik a nagy traktorok tervezése, gyártása és forgalmazása terén Észak-Amerikában. Ezért a Kubota úgy döntött, hogy ezt felhasználva ezt az irányt választja a fejlesztési idő javítása és a termékkövetelmények optimalizálása érdekében, hogy megfeleljen a helyi igényeknek. Ez az új megállapodás lehetővé teszi, hogy a Kubota jelen legyen az észak-amerikai piacon. A vállalat mérnöki szakértelmének köszönhetően az új traktorokat kizárólag a Kubota számára, testre szabottan tervezték a könnyű üzemeltetés és a hatékony működés érdekében. A traktorok gyártását az Egyesült Államokban és Kanadában 2019 második felében indítják el a Buhler Winnipeg-i gyárában, követve a Kubota eddigi stratégiáját, hogy bekerüljön az észak-amerikai nagy traktorpiacra.

„Ez a megállapodás mindkét vállalat számára izgalmas” – magyarázta Grant Adolph, a Buhler Industries vezérigazgatója. – „A Versatile márka világszerte híres a nagy teljesítményű, megbízható és jól megépített traktorokról. Mivel a Kubota Corporation bővíti jelenlétét a mezőgazdasági gépiparban, ezek a jellemzők a márka minőségi követelményeivel és alapvető értékeivel összhangban vannak.”

További információk a Kubota-ról: www.kubota-global.net vagy www.kubota-eu.com.

Nem a győzelem a fontos - veterán traktorok szántóversenye

2019. április 22. 04:36

Wales legészakibb megyéje Flintshire, ahol a gazdák azzal akarják beírni magukat a történelembe, hogy öreg traktorokkal rendeznek szántóversenyt. A márciusi volt a 111. verseny.

Csúcstechnológia: automatizált műtrágyaszóró

2019. április 21. 10:36

A mezőgazdasági járműveket, gépeket gyártó DOT Technology és a New Leader Manufacturing bejelentette együttműködését. Első közös termékük egy csúcstechnológiás száraz műtrágyaszóró lesz.

400 forint fölé drágul az üzemanyag

2019. április 15. 12:15

A Mol Nyrt. bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán

Újautó-piac: márciusban Ford, Suzuki, Toyota sorrend alakult ki

2019. április 8. 11:33

Az éves alapú havi bővülés üteme februárban 13,9, míg januárban 11,2 százalékos volt – derült ki a Datahouse adatiból. Tehát míg februárban gyorsult a bővülési dinamika az előző hónaphoz képest, addig márciusban lassult.

Traktorpiac: növelte előnyét a John Deere

2019. március 6. 08:28

Az első két hónapban összesen már 363 traktort helyeztek forgalomba, ez 28,7 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakában. Az első két hónap összesített márkasorrendjét a John Deere vezeti 48 darabbal, a Case és a New Holland előtt.

Lépéstartás a gépfejlesztéssel - Gumiabroncs körkép 2018 (2. rész)

2018. november 26. 08:48

Az új fejlesztésű mezőgazdasági gumiabroncsok egyre nagyobb méretben (átmérő, szélesség) készülnek annak érdekében, hogy a nagy motorteljesítményű traktorok vonóerő kifejtését, illetve az önjáró betakarítógépek nagy tömegének hordozását alacsony talajtömörítéssel legyenek képesek megvalósítani.

Traktorok és más mezőgazdasági gépek áfájával csaltak

2018. június 14. 09:17

A gyanúsítottak a fiktív utaztatásokat szabályosnak tűnő szállítási okmányokkal is alátámasztották, a szállítás költségeit ki is fizettették a vevőkkel

Nagy-Britanniából vásárolt traktort az interneten, de nem érkezett meg

2018. március 6. 14:58

Csalás áldozata lett egy háromszéki férfi, aki Nagy-Britanniából akart interneten keresztül traktort vásárolni.