Növényvédelem
Növényvédelem

Customer Marketing Manager – Nufarm, Budapest

Customer Marketing Manager – Nufarm, Budapest

Agrofórum Online

Nufarm is one of the world's leading crop protection companies, manufacturing and supplying products that help farmers protect their crops against damage caused by weeds, pests and disease. Nufarm employs more than 3,400 people worldwide, all of whom make a vital contribution to the company's reputation for quality products, innovation and first-class marketing and technical support.

At Nufarm Europe we are focused on strengthening our market position in key geographic hubs and territories. As part of this endeavor, we are seeking an experienced Customer Marketing Manager for our sales organization in Budapest, Hungary.

Be part of building a better Nufarm through:
Ensuring sustained business development in Hungary
Developing a product and service portfolio
Defining product strategy and marketing mix for the commercial team
Optimising the portfolio life cycle in the medium and long term
Launching new products successfully
Integrating the European product and crop strategy on a local level

The ideal candidate is someone that is self-motivated, a strategic thinker and is excited about leading the implementation of new initiatives, strong communicators, commercially orientated with a strong focus on execution.

Aside from proven experience in a similar role, this position will require a minimum of four years working in the agri-business sector and fluency in English language. Qualification as plant protection engineer is a strong advantage.

If this is you – please send your application to gyorgy.salamon@nufarm.com within 15th of November 2017.

Nufarm. Grow a better tomorrow.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Kiválthatja-e a gyomirtó glifozátot egy 260 ezer eurós gép?

2024. május 14. 09:10

Köztes növények terminálására glifozát helyett egy 260 ezer euróba kerülő, áramot termelő gyomirtó gépet próbált ki egy német gazda.

Illatanyag csalogathatja a végzetébe a tuják veszélyes kártevőjét

2024. május 9. 13:10

Vegyszer nélkül, csalogató hatású illatanyagokkal veszik fel a küzdelmet magyar kutatók a tujákat pusztító kártevővel, a borókaszúval szemben.

Növényvédelmi drónpilótaképzés indul májusban

2024. május 6. 16:10

A pilóta nélküli légijármű irányítói igazolvány megszerzését követően a növényvédelmi drónpilóta tanúsítványt is megszerezhetik a jelentkezők.

Vírus pusztítja a kakaófákat, veszélyben a világ csokoládéellátása

2024. április 29. 11:10

Vírus pusztítja a kakaófákat és csökkenti a kakaótermést, veszélyeztetve a csokoládé alapanyagát. Kutatók új megoldást dolgoztak ki a leküzdésére.

Nufarmer Magazin Kertészeti Különszám (+pdf)

2019. július 26. 08:33

A kertészetekben megjelenő kórokozók és kártevők elleni sikeres fellépéshez speciális ismeretekre, valamint egyszerre hatékony és a fogyasztókra veszélytelen hatóanyagokra van szükség.

Szabaduljon meg már ősszel a gabonagyomoktól!

2023. szeptember 23. 13:10

A korán vetett búza- és árpafajták és az elnyúló őszi vegetációs időszak új problémákat generál. Mutatjuk a megoldást.

Nufarm: fontos, hogy helyén kezeljük a dolgokat!

2018. február 8. 11:31

Az ausztrál Nufarm Európában növeli jelenlétét és piaci súlyát, miután jelentős üzletrészeket vásárolt az Adamától, a Syngentától és az FMC-től az elmúlt év végén. Vajon mikor és mit érezhetnek ebből a gazdálkodók?

Megjelent a Nufarm új termékkatalógusa

2019. december 3. 09:02

Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2020, amelyből részletesen tájékozódhat cégünk termékpalettájáról, és az egyes növényvédő szerek pontos használati útmutatóját is megismerheti.