2023. június 1. 09:18
Bár a repce termesztése egyszerűbb nem lett, a megfelelő eszközökkel és odafigyeléssel jól jövedelmező növényünk maradhat.
2023. június 1. 06:34
Ki ne szeretné, hogy a termesztése során a maximumot hozza ki választott fajtájából, hibridjéből, bármilyen körülmények között?
2023. május 30. 12:31
A csapadékosabb és az elmúlt évekhez képest hűvösebb őszi-tavaszi időszaknak köszönhetően – a csökkenő termőterület ellenére – a repcevetések jó terméseredménnyel kecsegtetnek.
2023. május 30. 07:34
Nemesítő munkánk célja, hogy minden gazdálkodónak – termesztési technológiától függetlenül - az adott régió éghajlati és sajátos termelési viszonyaihoz alkalmazkodó fajtákat és megoldásokat kínáljunk. Ez az alapja a hatékony mezőgazdaságnak.
2023. május 26. 13:06
Minden gazdálkodó jól tudja, hogy 2022 nem a kukorica éve volt, a termés mennyisége és minősége is messze elmaradt az elvárttól. A rendkívüli aszály miatt bizonyos régiókban egyáltalán nem volt mit betakarítani, ahol pedig volt termés, ott minőségi problémákkal küzdöttek. Ennek tükrében jogosan merül fel a kérdés: Hogyan alakul a jövő?
2023. május 26. 10:36
Hogyan használjuk fel „értelmesen” a növénykondicionáló készítményt, és kapjunk 1 pontot, ha már költünk rá?
2023. május 26. 09:37
A Bauer Hungária Kft. 2023. 05. 11-én rendezte meg az Öntözős Pikniknet, melynek keretében bemutatták saját fejlesztéseiket és a velük együttműködő cégek öntözési megoldásait, a tervezéstől, a kivitelezésen, a monitorozáson át a víz minél nagyobb hatékonysággal történő felhasználásáig.
2023. május 19. 09:12
A repce számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik mind a termesztés, mind a felhasználás területén, melyekkel nagyban hozzájárulhat az egészséges táplálkozás és a környezettudatos üzemanyagipar fejlődéséhez.
2023. május 19. 08:34
Tazer Kombi csomagunk kétféle hatóanyaga erős védelmet biztosít, a zöldítő hatás pedig a „ráadás”.
2023. május 18. 10:47
Jászárokszálláson tartott előadást a SAATEN-UNION Hungária Kft. szervezésében számos, az állati takarmányozásban, szenázsolási technológiákban, valamint a humán élelmezésben felhasználható gabonafajtáink termesztésében, feldolgozásában és felhasználásában jártas szakember.