Aflatoxin: új kihívások és megoldások a kukoricatermesztésben

2025. május 1. 13:10

A GOF Hungary Kft. dunaföldvári szakmai napján a 2024-es év tanulságairól, megelőzési lehetőségekről és technológiai megoldásokról esett szó.

Fiatal állományt tizedelhet most a kukoricabarkó

2025. május 1. 08:10

A kukoricabarkó a korán vetett állományokat fenyegeti – időben kell figyelni és szükség esetén inszekticidekkel beavatkozni.

Miért olyan drága a paprika? + videó

2025. április 30. 16:10

A tavaszi, kora nyári időszakban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni egy jó adag primőr zöldség megfizetéséért (is). Nézzünk a mélyére, hogy hogyan áll össze a paprika ára! Videónkból kiderül.

Green Last Veg és Natural Force – a minőségi búzatermésért

2025. április 30. 15:10

Létezik univerzális és biztonságos N pótlás lombon keresztül perzselés nélkül? Igen, lehetséges.

Figyeljünk a zöldborsó-levéltetűre!

2025. április 30. 08:10

A zöldborsó-levéltetű rejtőzködik – korai felismerés és védekezés nélkül komoly termésveszteséget okozhat a borsóültetvényekben.

Biostimulátor-oldatok a környezeti stresszhelyzetek ellen

2025. április 30. 06:40

Termelői tapasztalatok bizonyítják, hogy a kijuttatott biostimulátorok nemcsak hozzájárulnak a növény védelmi rendszerének beindításához, de segítik annak fenntartását is.

A nagy BactoFil®-sztori

2025. április 29. 16:10

Az AGRO.bio Hungary Kft. termékkínálatát 24 éve vezeti a BactoFil® termékcsalád. Az egyik első mikrobiológiai készítmény a hazai piacon.

Rózsa növényvédelme: most kell megvédeni!

2025. április 29. 08:10

A rózsákra idén is lecsapnak a kártevők és a tintafoltosság – most van itt az ideje a megelőző, növényvédő szeres kezeléseknek.

Tafrina utáni regenerálódás természetes megoldással: a Trichoderma és a Tricho Immun szerepe

2025. április 29. 05:40

A Tricho Immun egy magyar szabadalom alapján készült biostimulátor, amely koncentráltan tartalmaz Trichoderma gombát.

Akár már drónnal is!

2025. április 28. 16:10

A kukorica mikotoxin-fertőzése csökkenthető a rovarkártevők elleni védekezéssel.