2021. december 2. 13:56
2021. december 2-án 12 órakor, a FELIX Kitchen & Bar-ban, sajtótájékoztató keretében kihirdették a Magyar Bor Akadémia által gondozott „Év Bortermelője Magyarországon 2021” cím, a magyar borászok által elnyerhető legrangosabb hazai kitüntetés nyertesét.
2021. november 28. 05:36
A pezsgőműhelyben nem készülnek nagy tételek, sőt, nincs olyan palack, ami ne menne keresztül László kezén, amibe bele ne szagolt volna.
2021. november 22. 05:36
Rácz Erika borásszal, a SanzonTokaj tulajdonosával beszélgettünk.
2021. november 11. 07:36
Légli Gézával hivatásról, természetközeli szőlőművelésről és az ágazat helyzetéről beszélgettünk.
2021. november 7. 17:07
Az ősidőkben amforákból merítették, öntötték a bort, de ekkor már termesztették a különleges formájú tökféléket és volt mintázócső, amivel mintázták és kivették a nedűket. Ma a nagyméretű tartályokból bormintázó csap segítségével történik a bor kivétele.
2021. október 26. 06:36
A magyar borospalackokba zárt szenvedélyt közvetíti a világ vezető borszakértői között számon tartott Herczeg Ágnes. A Széchenyi István Egyetemen végzett szakember többek között elárulta, miért számít egzotikumnak a nemzetközi piacon a magyar bor, és azt is, miért nem pénz kérdése, mit hozhatunk ki egy pohár italból.
2021. október 25. 08:20
Lehet, hogy már a bölcsőben eldőlt, hogy Koch Pálma borász lesz, hiszen mióta emlékszik, érdekli ez a hivatás.
2021. október 23. 07:35
A Grál Pincészet a csúcsgasztronómiába, illetve a hozzáértő magán vásárlók számára forgalmaz a kezdetektől fogva.
2021. október 2. 06:38
A Folly Arborétumhoz közel eső birtokelemeken folyik a szőlőtermesztés, amely, akárcsak az arborétum szeretete és gondozása, generációról generációra szálló örökség a Folly családban.
2021. október 2. 04:37
A termelők nagy része nem tartja jónak a korai vegetációfejlődés és a termésérés folyamán bekövetkező vízhiányt, azonban a szakértő vizsgálati eredményei alapján a minőség kiteljesedésének kulcsát látja benne.