Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

ID DAVID életérzés a szőlőkbe, gyümölcsösökbe kizárólag a Vektor kínálatából! – Egy termékcsalád, melyért hálásak lesznek növényei!

ID DAVID életérzés a szőlőkbe, gyümölcsösökbe kizárólag a Vektor kínálatából! – Egy termékcsalád, melyért hálásak lesznek növényei!

Vektor Team

Az Industrias David egy spanyol vállalkozás, mely évtizedek óta gépeket gyárt szőlőkbe és gyümölcsösökbe. Felmerül a kérdés, hogy ebben mi a különleges, hisz ezt sok más gyártó vállalat is megteszi? Az előremutató technológiai újítások/fejlesztések, a high tech környezet, melyben dolgoznak, a hozzáadott magas szellemi érték, a precíz, megbízható kivitelezés, valamint a sokoldalúság, hisz egy-egy gépet opciók garmadájával turbózhatunk fel. Megtalálják itt számításukat a kisebb és nagyobb gazdaságok egyaránt.

A Vektor Team 2012 óta ápol partneri kapcsolatot a spanyol gyártó céggel, melyre jellemző a fiatalos lendület, a stabilitás, s ezalatt a 7 év alatt rengeteg gazdának sikerült segítenünk megtalálni a tökéletes gépi megoldást ültetvényeikbe.

Mint minden évben, idén is felkészültünk készletgépekkel, melyre érdemes gyorsan lecsapni!

Ismerjük hát meg most közelebbről ezeket!

Kezdjük a soraljművelőkkel, melyekről általánosságban elmondható, hogy rendkívül gyors munkavégzést tesznek lehetővé kettő az egyben mozgásuknak (radiál és paralelogramma) köszönhetően, akár új telepítésben is alkalmazhatóak, és egyszerűen, gyorsan csatlakoztathatóak traktorra.

Típusai:

Xl soraljművelő                                               http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-xl

Két oldalas soraljművelő                             http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-3pont

Bio soraljművelő                                            http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-bio-3pont

Kombi soraljművelő                                    http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/kultivatorok

Készletgépeink között megtalálhatóak gravid rövid tárcsák, csonkázók, lombszívók és síkfalmetszők is, nézzük hát most ezeket!

Gravid rövidtárcsa: Tökéletes eszköz szőlőbe és gyümölcsösbe mellyel a talaj előkészítését, szellőztetését illetve szerves tápanyaggal való keverését végezhetjük el.

Manuálisan szélesség állítható erősített váz (opció: hidraulikus kivitel) melegen hengerelt szerkezeti anyagokból (80x80x8). Az ellentétes irányba állított tárcsalapoknak (átm. 50 és 60 cm) köszönhetően alkalmas akár 14 km/h munkasebességre is 6-12 cm-es munkamélységben.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/rovidtarcsak

Csonkázó: Könnyű, de robosztus gép, mely felszerelhető a traktor elejére gyors csatlakozó rendszerrel. Ideális a szőlő hajtások vágására, szinte minden művelési módnál. Megerősített vágóegységgel szerelve, ami által nagy munkasebességre képes kicsi karbantartás mellett. Munkasebesség akár 10 km/h is lehet!

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/csonkazok-alagut

Lombszívó: A lombszívó a traktor frontjára építhető standard elemeivel. A tépőegység automatikusan közelíti meg a lombozatot és a kiálló hajtásokról letépi a leveleket, vágókés hiányában a bogyók így nem sérülnek meg. A géppel virágzástól kezdve egészen a betakarításig lehet dolgozni anélkül, hogy a szőlőszemeket károsítaná. Szenzor segítségével be lehet állítani, hogy mennyi levelet szedjünk le a fürtzónából, amiben segítségünkre van egy munkahenger, ami a traktor helyzetétől függetlenül mindig a beállított mértékben érinti a lombozatot. Munkasebesség 3-7 km/h lehet.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/lombszivok

Síkfalmetsző: Professzionális munkaeszköz a gyümölcsfák előmetszésére, ahol minden egyes fűrésztárcsát egy független, hidromotor hajt (nincs ékszíj vagy lánchajtás). A nagy teljesítményű gép a könnyű kezelhetőségnek és a vágási pozíciók sokaságának köszönhetően, több mint 250°-nyi szabad mozgást enged a vágóegységnek. Tökéletes vágásminőség és biztonságos üzemeltetés, minden motor (fűrésztárcsa) egyenként hajtott. A különleges kialakításának köszönhetően a metszés a vágóegység mindkét oldalával elvégezhető, így a vágóegységgel egyaránt lehet munkát végezni a traktor jobb-, illetve baloldalán is. Függőlegesen (felfelé vagy lefelé történő metszésre, függően az ágak tájolásától) és vízszintesen (a vágott gallyak potyoghatnak a traktorra, illetve a szomszédos sorba) is lehet metszeni. Szerelhető már 40 LE feletti traktorokra.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/sikfalmetszok

Készletgépeink meglétéről kérjük érdeklődjön a következő elérhetőségeken:

Nyugat – Magyarország: +36 70 375 48 30
Kelet – Magyarország: +36 70 375 48 14
Dél – Magyarország: +36 70 375 48 29

ajanlatkeres@vektor-mezogep.hu

Újdonságok, akciók, érdekességek miatt látogassanak el Facebook oldalunkra:

www.facebook.com/vektormezogep

Vektor Team

Késes henger bemutatás – száraprítás minimális költséggel

2019. szeptember 12. 10:55

Késes henger ajánlatunk a száraprításra a Gladiator! A legújabb fejlesztésű Quivogne munkagép hatalmas területteljesítménnyel, minimális üzemeltetési költséggel és optimális száraprító képességgel áll az érdeklődők rendelkezésére.

Gépészet Képgaléria

A Kverneland cég kibővíti intelligens ekeparkját

2019. szeptember 2. 14:25

A most bemutatott 2300 S, 3300 S és 3400 S típusokkal, amelyek a 2500 i-Plow típussal megegyező műszaki paraméterekkel rendelkeznek, teljessé válik a Kverneland intelligens ekesorozat.

Új generációs bálázók a Kuhn-tól

2019. augusztus 27. 10:34

A Kuhn bemutatta új VB 7100 szériájú ISOBUS kompatibilis, változó kamrás bálázóit, amelyek a szabadalmaztatott i-DENSE rendszerrel vannak ellátva. A „maximális élettartam - minimális kieső idő” elv alapján tervezett bálázók a Kuhn szerint extrém sűrűségű bála készítésére képesek.

Területi Szántóverseny és Veterán Gép- és Gépésztalálkozó - Jászkisér 2019.08.17.

2019. augusztus 25. 04:36

Az idei verseny a szokásos ünnepélyes felvonulással, majd üdvözlő beszédekkel és ekeáldással kezdődött. A szántóverseny kiegészítéseként a nagyszámú látogató közönség számára különböző programokat szerveztek.

Sűrűn kelt vetés ritkítása is porondon van májusban - kertészeti tippek a hónapra

2019. május 23. 04:37

Elérkezett hát a május, a zöldségeskertek egyik legfontosabb és legmozgalmasabb időszaka, ugyanis ebben a hónapban kell kiültetni a paradicsompalántákat szabadföldbe - persze, ha a hőmérséklet engedi azt.

Szekszárdi, tolnai, tokaji és badacsonyi volt a legjobb bor

2018. március 9. 11:21

Rekordszámú, összesen 539 nevezés érkezett az ország valamennyi borvidékéről a tizenhetedik alkalommal rendezett Országos Syngenta Borversenyre.

Miért fontos a kálium és a magnézium esetében a harmonikus tápanyagellátás?

2018. október 5. 06:01

A harmonikus tápanyagellátás fogalmán azt értjük, hogy a termesztett növény számára olyan mennyiségben és arányban biztosítjuk a létfontosságú tápelemeket.

Nagy-Somló: az egész borvidék a bio útra lép

2019. március 21. 11:17

A Nagy-Somlói Borvidék Hegyközsége döntött: 2023-tól a teljes borvidék áttér ökológiai művelésre.