Bulvár
Bulvár

Egy óra traktorvezetést születésnapra?

Egy óra traktorvezetést születésnapra?

Agrofórum Online

Egy internetes oldalon találtunk rá a "Traktor vezetés" születésnapi meglepetésre. Egy órás hamisíthatatlan vidéki élmény?

A legtöbb gazdálkodó folyamatosan figyeli az időjárás-előrejelzéseket, a terményárakat, nagy körültekintéssel választja ki a vetőmagot, a növényvédőszert, a műtrágyát. Van azonban, aki mindezek mellett másban is hisz…

A meglepkek.hu oldalon találtunk rá a „Traktor vezetés” születésnapi meglepetésre. A hirdetés szerint  „ha az ünnepelt a lakótelepi betondzsungelben nőtt fel, ahol csak dokumentumfilmen látott mezőgazdasági vontatót, akkor itt az ideje, hogy belekóstoljon, milyen egy John Deere traktort vezetni, és dolgozni a munkagéppel”.

Mint kiderül, a vidám hangulatú traktorvezetés résztvevője Somogyaszaló külterületén találkozhat a tapasztalt oktatóval, aki 10-15 perces elméleti oktatást követően bevezeti a traktorvezetetés rejtelmeibe az ajándékozottat.

„Az 1 órás hamisíthatatlan vidéki élmény, a traktorvezetés során nem csak jobbra-balra robog a traktorral az illető, hanem az aktuális mezőgazdasági munkálatokba is bevonjuk” – írják az ajánlóban. A képek tanúsága szerint ráadásul nem csak traktort, de akár kombájnt is lehet vezetni a különleges turisztikai fogás során. Ha bármely gazdálkodó olvasónk nem unja a traktorozást a saját gazdaságában, akkor 24 990 Ft-ért egy órára bármikor elmehet Somogy megyébe John Deere traktort vezetni egy kicsit.

Ráadásul még videót is találni az oldalon…

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A kínai AI takarítórobot az élővizekből gyűjti a szemetet

2024. május 16. 13:10

Egy álom válna valóra, ha az élővizeket robotokkal tisztán tarthatnánk. A környezetszennyezés felszámolására mutat megoldást a kínai találmány.

A NASA űrhajósaival üvegházat juttatnának a Hold-felszínre

2024. május 16. 11:10

A következő Holdra szállás során az üvegházban azt vizsgálnák, hogy viseli a „földöntúli” stresszt a növények.

Függőleges erdő épült Milánóban

2024. május 15. 10:10

Egyre több helyen terveznek úgynevezett függőleges erdőket toronyházakra. A milánói zöld építészeti csodáról magyar nyelvű videó is elérhető.

Leégett egy Fendt traktor, veszélyesen közel a tehénistállóhoz

2024. május 10. 11:10

Tűzeset miatt riasztották a tűzoltókat Németországban: kigyulladt egy tartálykocsit vontató traktor, közvetlenül a tehénistálló mellett.

103 db akciós használt gép árakkal!

2022. október 6. 15:56

Tekintse meg a legújabb KITE akciós gépajánlat kiadványt, amelyben összesen 103 db különböző márkájú akciós használt motoros gépet és egyéb munkagépet is megtalál!

Akár egy Zetor is lehet az Év Traktora! - Megmutatjuk a döntős erőgépeket

2018. július 12. 16:39

Idén sem maradhat el az Év Traktora 2019 verseny, ahol ezúttal három kategóriában hirdet győztest a szakmai zsűri.

Mahindra & Mahindra az Agritechnica 2019 kiállításon

2019. november 26. 09:06

Mahindra & Mahindra Ltd. (M&M) a gyártott darabszám szerint a világ legnagyobb traktorgyára.

Gázüzemű MTZ/Belarus traktorok kerültek piacra, új irány a fehérorosz gyártónál

2023. október 2. 09:40

Egyelőre 200 darab készült el az MTZ/Belarus gázüzemű motorral felszerelt traktoraiból, amelyek nagy segítséget nyújtanak a gazdáknak az üzemanyagköltség visszaszorításában.