Gép-show 2022
Fizetett tartalom

Tavaszi használt gép akció a KITE-nél!

KITE Zrt.

Még nem késő beszerezni akár a tavaszi munkákhoz is a megfelelő új vagy használt mezőgazdasági gépét. Tekintse meg a legújabb KITE akciós gépajánlat kiadványt, amelyben összesen 93 db különböző márkájú akciós motoros gépet és egyéb munkagépet is megtalál!

A KITE Zrt. immáron több évtizede foglalkozik használt gépek forgalmazásával, ahol évente sok száz eszköz talál gazdára. A KITE ezen gépeinek forrását egyrészt az új gépek eladásakor történő, használt eszközök beszámítása, másrészt a külföldről beszerzett, kevés üzemórás, prémium gépek adják.

A kínálatban a motoros gépek (traktor, kombájn, szecskázó, rakodó, önjáró permetező stb.) mellett számtalan egyéb munkagép és eszköz is elérhető, legyen az vetőgép, permetezőgép, műtrágyaszóró, bálázó, pótkocsi, tartálykocsi, kasza vagy éppen talajművelő.

Ráadásul széles márkakínálatból is válogathatnak a leendő vásárlók, hiszen John Deere, JCB, Claas, New Holland, Case, Massey Ferguson, Landini, MTZ, Zetor, Challenger, Hagie, Hardi, Bobcat, Vaderstad, Monosem, Kverneland, Krone, Kühn, Rabe, Rauch és egyéb márkák gépei is elérhetők készlettől függően.

Kattintson és tekintse meg a legújabb akciós használt gépeket tartalmazó kiadványt gépárakkal!

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

FARM MACHINE 2022 - Az év mezőgépe 10.

2022. április 23. 12:03

Az a tény, hogy ez az erős gumihevederes traktor győzött, azt mutatja, hogy a résztvevők az intelligens technológiára és a lenyűgöző vonóerőre összpontosítottak.

FARM MACHINE 2022 - Az év mezőgépe 9.

2022. április 20. 04:37

A sorozat kilencedik fejezetében a kombájn kategória döntőseit (Claas Trion, New Holland CH 7.70, Rostselmash RSM 161), de elsősorban győztesét mutatjuk be.

FARM MACHINE 2022 - Az év mezőgépe 8.

2022. április 13. 08:04

A sorozat nyolcadik fejezetében az XXL nagytraktor kategória győztesét mutatjuk be.

FARM MACHINE 2022 - Az év mezőgépe 7.

2022. április 9. 04:36

Terveink szerint a győztesekről az olvasóink számára folyamatos tájékoztatást adunk. A sorozat hetedik fejezetében a permetezőgép kategória döntőseit (Amazone DirectInject, Hardi Aeon, Horsch Leeb CS), de elsősorban a győztesét mutatjuk be.

A természetes alapú megoldásoké a jövő

2023. november 13. 09:10

Dél-Spanyolország, Andalúzia legdélebbi régiója: Aguadulce település határában sokan már generációk óta folytatnak növénytermesztést, hatalmas kiterjedésű, és a tájat a magasabb pontokról szemlélve, hófehér fóliatengerré festő fóliasátrakban, ahonnan a téli hónapok során nagy mennyiségű paradicsom, padlizsán származik, támogatva az európai zöldségkereskedelmet.

Hatékony növényvédelmi előrejelzés a gazdálkodó saját területére

2021. június 24. 05:28

Korunkban egyre jobban felértékelődik a növényvédelmi beavatkozásokat támogató rendszerek, eljárások szerepe.

Új gép? Készletről? Akciósan? Remek finanszírozással? Lehetséges!

2022. szeptember 28. 10:36

Aki az őszi hónapokban új mezőgazdasági gépek vásárlásán gondolkodik, annak érdemes a KITE Zrt.-nél kopogtatnia, hiszen őszi készletkisöprő akcióban az új motoros gépek - legyen az traktor, kombájn, rakodó - mellett különböző márkájú új munkagépek is nagyobb kedvezménnyel vásárolhatók meg!

Szoboravatás: Szabó Istvánra, a KITE Zrt. örökös tiszteletbeli elnökére emlékeztek

2022. november 5. 06:37

A megemlékezés célja a karizmatikus vezető, Szabó István szellemi örökségének ápolása és a KITE stabil értékrendjének továbbadása a fiatalabb generációknak.