Gépinfo
Gépinfo

Idén már 10. alkalommal rendezték meg a Hódmezővásárhelyi KITE Napokat

Idén már 10. alkalommal rendezték meg a Hódmezővásárhelyi KITE Napokat

KITE Zrt.

2019. május 9-10-én a KITE Zrt. hagyományosan 10. alkalommal rendezte meg hódmezővásárhelyi alközpontjában a Hódmezővásárhelyi KITE Napok névre keresztelt gépkiállítást. Többek között állattartó gazdaságok kérdéseire választ adó minőségi szálastakarmány előállítást biztosító gépeket tekinthettek meg a látogatók.

A SIP fűkaszák, rendképző és -terítő gépek minőségét semmi sem mutatja jobban, minthogy a gyártó 2 év garanciát vállal a gépeire. Munkaminősége és megbízhatósága miatt egyre meghatározóbb pozíciót vív ki magának a hazai és a nyugat-európai piacokon egyaránt.

A John Deere változó kamrás hengeres bálázói között a G, M, R sorozatból mindenki megtalálja az igényére választ adó modellt. Tömörség, növelt haladási sebesség jellemzi „megállás-mentesen” az integrált csigás terménytovábbító megoldásnak köszönhetően.

A telepek anyagmozgatási feladataira a KITE értékesítői csapata egy fix áras kondícióval tette vonzóvá a kedvelt populáris JCB 531-70 AGRI PLUS típusú teleszkópos rakodót, a JOSKIN TETRA-CAP 5025 névre hallgató 18 t össztömegű pótkocsit, és a JOSKIN MODULO 5 m³-es tartálykocsit.

Üde színfolt a traktorpiacon a John Deere 5115R 125 LE maximális teljesítményre képes gépe. A nagytraktorok kényelmét és jellemzőit hozta be a gyártó ebbe a szegmensbe, egy igazi prémium traktort megalkotva a szegmensben. Fordulékonyság, gyárilag beépített automata kormányzás, független elsőkerék-felfüggesztés, fülkerugózás és növelt hidraulika teljesítmény jellemzi. Aki egy univerzális, mokány mindenest szeretne egyedi tulajdonságokkal, annak figyelmét nem kerülhette el ez a versenytársakat könnyen maga mögé utasító traktor.

A kiállított szerkezetek sorából impozáns méretével emelkedett ki a John Deere traktorok zászlóshajója, a 9620RX törzscsuklós gumihevederes járószerkezetű gépe, mely 620 LE névleges teljesítményű. Két univerzális nehéztraktor teljesítményének kiváltására is képes.

A betakarítási technológia egy W540 hagyományos szalmarázóládás kombájnban öltött testet egy 5,5 méter munkaszélességű gabonavágó-asztallal szerelve.

A KITE termékportfólió erősítését a kis és közepes felületen gazdálkodók részére a kiállított RK-185 dobos kasza, vagy magyar gyártmányú M-5615 típusú műtrágyaszóró szemléltette.

A rendezvényen a KITE Zrt. piaci jelenlétének mintázataként átadták a JOHN DEERE 6M traktor sorozat 600. gépét Dr. Csikai Miklós, az Árpád Agrár Zrt. vezérigazgatója részére.

Átadták Debrecenben az Amazone-Werke Kft. új telephelyét

2019. szeptember 19. 11:47

Azt szeretnénk, ha ez az épület a gazdák, a gyártók és a szaktanácsadók közötti intenzív információ cserének lenne otthona.

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

2019. szeptember 18. 08:04

Az Andreas STIHL Kft.-nél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelemre, és folyamatosan arra törekszünk, hogy első kézből nyújtsunk profi segítséget a fogyasztóinknak, a lakosságnak és a szakmának kertápolás témakörben.

A BPW megerősíti sikeres rendszerpartneri kapcsolatait a mezőgazdasági gépgyártókkal

2019. szeptember 17. 06:47

A BPW csoport sikeresen növekszik a mezőgazdasági gépgyártók egyik kedvelt rendszerpartnereként.

Lendületesen bővült a hazai újautó-piac augusztusban

2019. szeptember 9. 12:46

Az összevont eladási listán augusztusban Suzuki, Ford, Volkswagen, Toyota, Opel sorrend alakult ki. A múlt havi 18 271 darabos értékesítés 24,3 százalékos éves bővülést jelent.

Krone Show - májusban négy helyszínen

2018. április 27. 16:20

A már hagyományos, ötödik alkalommal meghirdetett Krone Show Rábapordányban, Somogyaszalón, Tiszacsegén és Mezőtúron várja a gazdálkodókat.

CLAAS DISCO MOVE – új front kasza jobb talajkövetéssel

2018. június 28. 12:59

A DISCO 3600 MOVE és DISCO 3200 MOVE szársértővel és szársértő nélkül kapható frontkaszákkal a CLAAS kibővítette sikeres DISCO sorozatát.

Kaszáktól az önjáró silózókig - Országjárás Krone gépekkel

2018. június 21. 16:31

A rendezvényen a Krone teljes géppalettáját felvonultatták, a kaszáktól a rendképzőkön át a bálázókig, de lucernában látható volt a Big X 530 önjáró silózó is.

Gépészet Képgaléria Videó

Új szálastakarmány-betakarító és talajművelő gépek a New Hollandtól

2017. december 29. 08:10

A Kongskilde csoporttal kötött megállapodás fontos eleme a New Holland cég globális stratégiájának.