Bulvár

Nem sok maradt az MTZ pótkocsijával ütköző autóból (+KÉP, VIDEÓ)

Agrofórum Online

Egy személygépkocsi ütközött az elé kanyarodó MTZ traktor pótkocsijával a Simai úton Nyíregyházán.

Egy személygépkocsi ütközött az elé kanyarodó MTZ traktor pótkocsijával a Simai úton Nyíregyházán. A baleset következtében egy ember megsérült.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy pótkocsit vontató traktor haladt a Simai úton Nyíregyháza felé kedd reggel. A városhatártól talán 1 kilométerre az előtte forgalmi okból lassító jármű miatt a traktor vezetője balra kapta a kormányt, de eközben elzárta a szemből érkező, saját sávjában egyenesen haladó Seat útját, és a két jármű összeütközött.

A karambol ereje letépte az autó oldalát és tetejét, a gépkocsivezetőt kórházba vitték. A műszaki mentéshez riasztották a nyíregyházi tűzoltókat. A rendőrség teljes útzár mellett indított eljárást a felelősség megállapításához.

A pótkocsi műszaki érvényességét is bizonyosan ellenőrzik, mert az igazoló címke hiányzott, sőt a rendszám is erősen barkácsolt jellegű volt. Az anyagi kár megközelíti az egy millió forintot.

(szon.hu)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

16 millió forintnyi GPS-rendszert loptak el traktorokból

2024. október 17. 11:10

Az eltulajdonított GPS-rendszerek értéke mintegy 40 ezer euró, azaz hozzávetőleg 16 millió forint volt, jelentős anyagi kár keletkezett.

Állami támogatásért manipuláltak csapadékmérőket Coloradóban

2024. szeptember 29. 16:10

Az egyesült államokbeli Dél-Coloradóban két gazdálkodó a csapadékmérők illegális manipulálásával, tehát csalással jutott állami támogatáshoz.

Elképesztő: kibertámadás miatt pusztult el egy tehén és a borja

2024. szeptember 26. 13:10

A hackerek támadásai a számítógépes rendszerek ellen a mezőgazdaságban is súlyos problémákat okoznak. A megelőzés mindenki érdeke.

1000 euróért 0,8 hektár föld – hol itt a csavar?

2024. szeptember 24. 13:10

A jövő héten bocsátanak árverésre egy földterületet. Ennek ára viszont trükkös, hiszen egy biogázüzem áll rajta.

Kubota® M5002 – Az okos, rámenős traktor

2024. március 30. 16:10

A Kubota® M5002 kategóriájában az okos, rámenős – egy rendkívül jól kormányozható professzionális traktor, amely bizonyítja, hogy az igazi kiválóság belülről fakad. Erőteljes motor, kiváló váltó, nagy hasmagasság és kivételesen egyszerű irányítás jellemzi.

Nem sikerült jól a június a traktorpiacon

2019. július 8. 10:34

A júniusi versenyt a John Deere nyerte 76 darabbal és 26 százalékos piaci részesedéssel.

Nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás Szlovéniában

2019. szeptember 5. 12:52

Az ágazatban zajló innováció, technikai fejlődés nyomon követésének, továbbá a termeléshez, tenyésztéshez szükséges input anyagok, gépek forgalmazóival történő kapcsolattartásnak egyik kitűnő helyszíne az AGRA, Gornja Radgonán.

Gépinfo Képgaléria

Agresszív külsejű osztrák traktor került piacra, immár fokozatmentes váltóval

2024. május 10. 09:10

Az osztrák Lindner mezőgépgyártó vállalat nemrég a Lintrac 70 LDrive traktormodellel bővítette speciális kínálatát.