Gépinfo
Gépinfo

Az Agro-Békés Kft. lett a CASE IH kizárólagos forgalmazója

Az Agro-Békés Kft. lett a CASE IH kizárólagos forgalmazója

Agrofórum Online

Az AGRO-BÉKÉS Kft. bejelentette, hogy hazánk kizárólagos CASE IH forgalmazójává vált. A CASE IH traktorokat, kombájnokat, bálázókat és rakodógépeket gyártó CNH Industrial megszüntette az eddigi kétszereplős magyarországi CASE IH piacot, és az AGRO-BÉKÉS Kft-re bízta a márka hazai képviseletét, így 2017. január 1-jétől kizárólag a békéscsabai központú vállalaté a CASE IH gépek kereskedelmi joga.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a CNH Industrial döntésével minden partnerünk megelégedésére az országban egyedüliként tovább folytathatjuk a CASE IH márka hazai fejlesztését, népszerűsítését, és a legmagasabb színvonalú kereskedelmi és vevőszolgálati rendszer építését és működtetését” – mondta el Grósz Gábor, az AGRO-BÉKÉS Kft. kereskedelmi igazgatója.

Az idén 175 éves CASE IH a világ számos országában vezető márkaként van jelen. A CASE IH hagyománya és küldetése, hogy innovatív termékekkel és piacvezető megoldásokkal segítse a termelők munkáját, amelyet folyamatos fejlesztésekkel és a magas minőségi elvárások teljesítésével ér el.


Grósz Gábor, az AGRO-BÉKÉS Kft. kereskedelmi igazgatója

„Szeretnénk, hogyha hazánkban is sokkal fényesebben csillogna a CASE IH piros színe, amelyre hosszú távú kereskedelmi stratégiát dolgoztunk ki. Partnereink megelégedettségéhez és a márka elismertségéhez elengedhetetlen a színvonalas kereskedelmi és vevőszolgálati hálózat, amelynek fejlesztését és továbbépítését megkezdtük. 2017-ben Székesfehérváron és Nyíregyháza vonzáskörzetében nyitjuk meg telephelyeinket, 2018-ban két további területi központ építését tervezzük, valamint szerviz- és alkatrészcsapatunk létszámát jelentősen bővítjük” – magyarázta a fejlesztések lényegét Grósz Gábor. Az idei évben megújuló békéscsabai és abonyi központ is megnövekedett vevőszolgálati kapacitással üzemel.

A CASE IH gépek megfelelő színvonalon történő üzemeltetését a vevőszolgálat mellett tavaly óta országos lefedettségű RTK hálózat is biztosítja, amely kedvező díjcsomagok mellett nyújt pontos és megbízható korrekciós szolgáltatást, és teszi lehetővé a CASE IH gépekben rejlő lehetőségek maximális kihasználását. A vállalat a CASE IH traktorok mellett és mellé a Bednar munkagépeket forgalmazza, szintén egyedüli kereskedőként Magyarországon. A termékkínálatot a Kverneland munkagépeivel és számos ismert nemzetközi és hazai munkagépgyártó termékeivel teszi teljessé.

(Agro-Békés Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Izmos törzscsuklós traktor készül Fehéroroszországban

2024. április 28. 08:10

A legújabb traktorok az 5350AG (350 LE), 5450AG (440 LE) és 5550AG (490 LE) típusjeleket viselik, és immár 13,5 literes motorokkal és 16/4-es váltókkal vannak felszerelve.

Műtrágyaszórókkal tör be a brazil piacra az Amazone

2024. április 25. 08:10

Önjáró és vontatott műtrágyaszóróik egyaránt vannak, általában rozsdamentes acélból készítve, nagy kapacitással.

Változtatható színű munkalámpákat fejlesztettek

2024. április 24. 15:10

Az új munkalámpa lényege, hogy a világítás színe és a megvilágítás erőssége változtatható, ami jobb láthatóságot és biztonságosabb munkavégzést eredményez.

Az új BMW X3 már a sorozatgyártás előtti utolsó tesztköröket futja

2024. április 24. 11:10

Sorozatgyártás előtt áll az új BMW X3, már csak az autó finomhangolása van hátra.

Tudja-e Ön? - Melyek a leggyorsabb traktorok a világon?

2020. március 11. 07:48

Az emberekben él a kíváncsiság, hogy a traktorok műszaki paraméterei alapján milyen maximális sebességet lehet elérni. Az idők során számos csúcsdöntési kísérlet szerveztek, ahol széria traktorokkal, illetve azok „felturbózott változataival” igyekeztek mind feljebb tornázni a világcsúcsot.

Meglepetés Csehországból: új generációs Zetor traktorok érkeznek

2023. október 20. 07:10

A Zetor a közösségi médiában közölte a jó hírt a cseh márka rajongóival, felhasználóival, hogy hamarosan új generációs traktorokat dob piacra. Mit és mikor? Ez még titok.

Trendek a traktorfejlesztésben

2020. január 6. 12:38

Az Agritechnica kiállítás egyik célja a legújabb fejlesztési eredmények bemutatása. A traktorgyártók által kiállított modellek (sorozatgyártású, koncepció) tanulmányozása lehetőséget ad a fejlesztési trendek elemzésére.

Belehúzott a John Deere márciusban

2020. április 6. 11:38

A márciust toronymagasan a John Deere nyerte 92 darabbal, ami 33,5 százalékos piaci részesedést jelent.