Gépészet

Új kotró gumiabroncs született: Alliance 399

Yokohama-ATG

Bemutatjuk az új Alliance 399 gumiabroncsot, amelyet kifejezetten kotrógépekhez terveztek.

Nem kötött forgásirányú bordamintázattal kialakított futófelületével ez a gumiabroncs kivételes tapadást biztosít előre és hátramenetben egyaránt. Ez a rugalmasság garantálja a maximális működési hatékonyságot, akár közúton, akár terepen.

A sokoldalúságra és megbízhatóságra tervezett Alliance 399 ideális különféle iparágakban, beleértve az építőipar, a mezőgazdaság, a helyhatóságok, az erdészet, a bányászat és az ipari ágazatokat területén történő használatra. Kompakt kotrógépeket használó vállalkozók számára használata javasolt.

Masszív felépítés

Az Alliance 399 acélhevederes szerkezettel és speciális futófelület-keverékkel büszkélkedhet, amely biztosítja a stabilitást és a vágásokkal, kicsorbulással és a nagydarab fatuskókkal szembeni ellenállást.

Ezek a tulajdonságok minimális állásidőt és meghosszabbított élettartamot eredményeznek még a legmostohább körülmények között is.

A nagy csúszásmentes bordamélység, a szögletes bordák, a kötőrudakkal ellátott középső blokkokkal kiegészítve a gumiabroncs kivételes tartósságot és stabilitást biztosít. Nyitott felfekvő felületei lehetővé teszik a hatékony öntisztulást – ez döntő előny a különböző munkaterületeken navigáló kotrógépek számára.

Az abroncs széles lenyomattal rendelkezik, így a talaj védelmet helyezi előtérbe a kotrógép terepen történő működtetése során. A gyakran szerelt dupla abroncsokhoz képesti széles futófelülete megakadályozza a kövek beszorulását, ami egyébként gyakran jelent problémát.

Ez a tömlő nélküli gumiabroncs három méretben kapható: 650/45-22,5, 600/50-22,5 és 600/40-22,5 – két további méret jelenleg fejlesztés alatt áll – 710/40-22,5 és 500/45-20.

Az Alliance 399 előnyei

  • Stabilitás: minimálisra csökkenti a borulás kockázatát egyenetlen terepen is.
  • Kényelem a kezelők számára a munkaterületek közötti nagy távolságok megtétele közben.
  • Multifunkcionalitás: a kotrógépek különböző tartozékokat használnak, ezért olyan gumiabroncsokra van szükségük, amelyek elbírják a nehéz terheket és biztosítják a kotrógép stabilitását minden munka végzése közben.
  • Alacsony talajnyomás puha vagy iszapos talajon végzett munka során. A gumiabroncs kialakítása csökkenti a nyomást, megakadályozza a kotrógép elakadását, és minimálisra csökkenti a talaj háborgatását.
  • Gyors és biztonságos: előnyben részesíti a gyors és biztonságos munkakörülményeket.
Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Kubota® M6-111 Utility, egy igazi okos, mindenes traktor

2024. október 16. 14:40

Ha nagyon nehéz munkaeszközök emeléséről van szó, a Kubota M6-111 Utility megmutatja, valóban mire is képes.

Változás a Kverneland és Vicon termékek magyarországi forgalmazásában

2024. október 16. 12:40

2024 októberétől/novemberétől három új importőr fogja értékesíteni a Kverneland és Vicon termékeket hazánkban.

Az állattartónak biztonságérzet, hogy egy New Holland traktor a középkategóriában sem veszi félvállról a teljesítményt és a felszereltséget – gazdariport

2024. október 15. 14:40

A New Holland traktorok teljesítménykategóriától függetlenül követik a trendeket, anélkül, hogy túlbonyolítanák a dolgokat.

Fliegl Aranytermés Akció: most érdemes beruházni a jövőbe!

2024. október 11. 13:10

A Fliegl Aranytermés Akció keretében 2024. december 1-ig vagy a készlet erejéig kedvezményesen vásárolhatók meg a legnépszerűbb pótkocsik és adapterek.

Kidobhatjuk a hagyományos gumiabroncsokat? Megérkezett a légrugós kerék

2024. május 9. 08:10

A légrugós kerekek nagyobb terhelés elviselésére alkalmasak, mint a hagyományos gumiabroncsok. Jobb a kapaszkodóképességük is.

A Monster Jam turné visszatér Európába

2018. május 30. 12:15

A Monster Jam show még több adrenalinnal, szórakoztatással, és egy új útvonallal tér vissza Európa nagyvárosaiba.

Tarló okozta gumiabroncs- és hevederkárosodás

2021. október 5. 11:44

A vastag, erős szárú, alacsonyan vágott tarló sok súlyos, maradandó sérülést okozhat a kombájnok, illetve a kiszolgálást végző traktorok, szállítóeszközök, de még a tarlóművelést végző erőgépek gumiköpenyeinek profiljában, szövetvázában, oldalfalában is.

Az Apollo Tyres teljesen új elosztóközpontot nyit Magyarországon

2023. november 20. 16:10

Az Apollo Tyres megnyitotta új európai értékesítési központját a győri VGP Parkban. Az új telephely, amely egy 24 ezer négyzetméteres raktárat és további 600 négyzetméter irodahelyiséget foglal magában, könnyen megközelíthető az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyárából, és csomópontként szolgál majd az abroncsok Európa-szerte történő szállításához.