Növénytermesztés
Fizetett tartalom
Növénytermesztés
Fizetett tartalom

Kelésbiztosítás a repcevetőmaghoz

Kelésbiztosítás a repcevetőmaghoz

Agrofórum Online

A RAPOOL garanciát vállal a repce kelésére.

Vásároljon RAPOOL-repcevetőmagot, és kössön ingyenes biztosítást repcéje kelésére! A RAPOOL Hungária Kft. nemcsak kiváló minőségű vetőmagot kínál, de garantálja a repce kelését is, és annak elégtelen keléséből adódó kiművelése esetén a vásárolt vetőmag számlával igazolt értékének erejéig kártérítést nyújt Önnek, amennyiben erre szerződést köt vele.*

*A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a RAPOOL Hungária Kft. területi képviselőinél: www.rapool.hu.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Rejtélyes növényegészségügyi probléma támadja a csicseriborsót

2024. május 5. 10:10

A furcsa tünetek a levélcsúcs klorózistól és hervadástól egészen a növény teljes elhalásáig terjednek a csicseriborsónál.

Elavult, ezért érdemes lenne a nitrát rendeletet felülvizsgálni

2024. május 2. 11:10

A jó mezőgazdasági adottságú nitrátérzékeny területeken számos esetben már az engedélyezett maximális értékeknél jóval nagyobb mennyiségű a növények nitrogénfelvétele.

Magas hozam, aszálytűrés: világszerte nő a megtermelt cirok mennyisége

2024. május 1. 12:10

Gyors ütemben nő a cirok mennyisége és termőterülete a világon. Ennek oka, hogy a cirok jól tűri a szárazságot és magas a hozama.

Csípősebb a mustár? A talajmikrobák hatása is lehet

2024. április 29. 16:10

Kutatók azt vizsgálták, hogy a talajmikroba-összetételnek van-e hatása a termény ízére. A vizsgálat nem egyszerű, de lehet összefüggés.

Kockázatokat rejt a génszerkesztés

2018. január 23. 12:00

Óvatosságra int a modern génszerkesztési eljárásokkal kapcsolatban a Földművelésügyi Minisztérium.

Hogyan készüljünk fel a 2024-es vetési szezonra?

2024. január 18. 15:10

A 2024-es vetési szezon kezdetéhez közeledve a gazdák egyre nagyobb figyelmet fordítanak az előkészületekre. A hibridek vagy a megfelelő növényvédő szerek és tápanyag-utánpótlás gondos megválasztása nagyban hozzájárulhat a magyar gazdák idei sikeréhez.

KÖZÉPÉRÉSŰ KUKORICÁINK

2021. február 4. 10:49

A SAATEN-UNION kínálatából mutatunk be három figyelemre méltó hibridet.

SAATEN-UNION ősziárpa-fajták. A csúcsok csúcsai.

2018. augusztus 5. 16:46

A kisebb területen vetett őszi kalászos fajok között a SAATEN-UNION fajtái már évek óta meghatározó, számos esetben piacvezető pozícióval rendelkeznek.