Növénytermesztés
Fizetett tartalom
Növénytermesztés
Fizetett tartalom

Extra minőségű köztesnövény-vetőmagkeverékek gyors szállítással

Extra minőségű köztesnövény-vetőmagkeverékek gyors szállítással

Idén is feladat a zöldítés.

Megjelent a viterra® köztesnövény-vetőmagkeverékeket tartalmazó, 2020-as tájékoztatónk. Ebben mindenki megtalálja a körülményeinek leginkább megfelelő és a kultúráinak legjobb előveteményt biztosító magkeverékeket, amelyekkel ráadásul a zöldítési előírásoknak is eleget tehet. Ajánlataink között talajjavító hatású keresztesvirágúakat tartalmazó keveréket vagy éppen azokat elkerülő; kifagyó vagy akár többéves zöldugar telepítéséhez alkalmas kombinációkat egyaránt megtalál. Válassza ön is cégünk extra minőségű és különleges összetételű viterra® vetőmagjait, amelyeket megrendelés után szűk határidővel, gyorsan kiszállítunk.

 

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető.

Blum Zoltán
ügyvezető
SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu

 

 

 

 

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

3–5 tonnás hozamokkal kezdődött a kukorica betakarítása – nincs már perspektíva a növényben?

2024. szeptember 5. 11:10

Augusztus 28-án hazánk nagy részén 150-200 mm víz hiányzott a felső 1 méteres talajrétegből, és az ilyen évjáratok egyre gyakoribbak lesznek.

TIMAC AGRO referencia eredmények őszi vetésű kultúrákból

2024. szeptember 2. 13:10

Az első határszemlék partnereinkkel közösen már a kelést követően megtörténnek és rendszeresen megismétlődnek egészen a betakarításig.

A minőségi búzatermesztés agrotechnikája

2024. szeptember 2. 08:10

A búza minőségét mintegy 1/3 arányban a fajta, 1/3 arányban az ökológiai feltételek és ugyancsak 1/3 arányban az agrotechnikai elemek határozzák meg.

Már eldőlt, hogy a kukoricát sok helyen be sem takarítják

2024. augusztus 30. 14:40

A június vége óta tartó, és gyakorlatilag az egész országot érintő csapadékhiány júliustól fokozódott egyre súlyosbodó aszállyá.

Javítja a stressztűrést és gyorsítja az állomány növekedését a megfelelően csávázott vetőmag

2024. április 2. 16:40

A növénytermesztők sikere nagyban függhet a vetőmagok megfelelő, hatékony védelmétől már a vetés pillanatában. Ezek a megelőző intézkedések biztosíthatják a jó termés és a sikeres gazdálkodás alapját az idei évben, ezért a gazdáknak alaposan meg kell gondolniuk, hogy milyen csávázott vetőmagot vásárolnak.

RAPOOL-FEJLESZTÉSEK 2020-BAN (VIDEÓ!)

2020. július 21. 12:03

Milyen új hibrideket kínálunk 2020-ban? Szakmai információk a termékfejlesztőtől.

Böjtmás hava

2018. március 13. 21:52

Végre valahára ébredezik a természet. Reménykedünk, hogy itt a tavasz, és lessük, hogy véglegesen megmérkőzött-e már győztesen a téllel.

Hogyan készüljünk fel a 2024-es vetési szezonra?

2024. január 18. 15:10

A 2024-es vetési szezon kezdetéhez közeledve a gazdák egyre nagyobb figyelmet fordítanak az előkészületekre. A hibridek vagy a megfelelő növényvédő szerek és tápanyag-utánpótlás gondos megválasztása nagyban hozzájárulhat a magyar gazdák idei sikeréhez.