Agrárközélet
Agrárközélet

Legyen kiállító a legnagyobb törökországi mezőgazdasági expón! – Az MNKH és az ALX segítségével növelheti üzleti lehetőségeit

Legyen kiállító a legnagyobb törökországi mezőgazdasági expón! – Az MNKH és az ALX segítségével növelheti üzleti lehetőségeit

ALX Hungary

Az idén 18. alkalommal rendezik meg Kelet-Európa, a Közép-Kelet és a Kaukázusi térség legnagyobb agráripari kiállítását a Growtech Eurázsiát Törökországban. A rendezvényen a térség és Európa legnagyobb agráripari technológiával foglalkozó cégei vesznek részt, több mint 100 országból összesen 85 ezer szakmai látogatót, 800 iparági vezető vállalkozást várnak a több mint 50 ezer négyzetméternyi kiállító területen. A magyar cégek részvételét a Magyar Nemzeti Kerekedőház és az ALX Hungary segíti és támogatja.

A Growtech Eurázsia legnagyobb agráripari találkozási pontja, amelyen a piac valamennyi szereplője – az egyszerű farmertől a világpiacokra exportáló nagyvállalatokig – mindenki megjelenik.

A kiállítás kiemelt szektorai a növényi tápanyag-ellátás és növényvédelem, a vetőmag, az öntözéstechnológia, a mezőgazdasági gépek, az állattartás, az agrárinformatika, valamint a technológiai újdonságok lesznek.

Az évről évre nagy érdeklődésre számot tartó nemzetközi kiálltást Antalyában a török mezőgazdasági termelés központjában rendezik meg. Törökország a világ 7., és Európa első számú mezőgazdasági termelője, amely több mint 1500 mezőgazdasági terméket exportál csaknem 200 célországba.

A 2017. évi kiállításon – amelynek témája a globális elköteleződés a mezőgazdaság és a technológia iránt – összesen 517 cég, köztük 160 nemzetközi, valamint több mint 82 ezer látogató, közülük több mint 5 ezer külföldi vett részt.

A magyar vállalkozások export tevékenységének támogatása érdekében a Magyar Nemzeti Kereskedőház az ALX Hungaryval közösen 88 m2-es nemzeti standon biztosít megjelenést a hazai cégeknek. A kiállítási standon való ingyenes megjelenés mellett az MNKH és az ALX Hungary előzetes piackutatással, potenciális vevőlista összeállításával, valamint személyes találkozó szervezésével járul hozzá a magyar cégek eredményes megjelenéshez.

7 ok, amiért érdemes részt venni:

1. A nemzetközi piaci jelenlét továbbfejlesztése
2. A legújabb termékek és technológiák bemutatása
3. Elsőkézből származó információk az iparági fejlesztésekről
4. Piackutatás és célcsoport analízis
5. A márkaismertség növelése
6. Az értékesítői kapcsolatok továbbfejlesztése
7. Információszerzés a versenytársakról

A Growtech Eurasia 2018. november 28 és december 1 között kerül megrendezésre az Antalya Expo Centerben, Törökországban.

Jelentkezés és bővebb információ:

Magyar Nemzeti Kereskedőház T: +36 1 810 1600 E-mail: info@tradehouse.hu
ALX Hungary T: +90 212 201 3061 E-mail: info@alx.com.tr

Évtizedek kellenek a nemek közötti megkülönböztetés felszámolására az agráriumban

A mezőgazdaságban dolgozó nők szerint továbbra is fennáll a nemek közötti egyenlőtlenség, ezek felszámolása évtizedeket vehet igénybe – állapítja meg egy 17 országra kiterjedő felmérés.

Együnk több mézet!

Többek között rádiókampánnyal népszerűsítik széles körben a mézfogyasztást, a fiatalokat a közösségi médián keresztül szólítják meg, emellett országszerte különböző rendezvényeken is reklámozzák a fogyasztás előnyeit.

Nem került le a polcokról a "gönci barackpálinka"

Nem került le a polcokról a "gönci barackpálinka" megnevezésű eredetvédett pálinkatermék.

Újra változott a sovány tejpor értékesítési ára

A tej és tejtermékek piacának jelenlegi helyzete, vagyis az árak alakulása és az intervenciós készletek nagysága indokolttá teszi a sovány tejpor további mennyiségeinek a betárolási időpont módosítása általi értékesíthetővé tételét.

A hely, ahol a legtöbb kajsziaszalvány készül

Valamennyi mérsékelt égövi gyümölcsfaj számára ideális ökológiai adottságok találhatók Törökországban.

2018. május 23. 13:40

Újabb országok vezetnek be vámot az amerikai intézkedésekre válaszul

India megemelte egy sor, az Egyesült Államokból származó agrártermék – például az alma, a mandula, a csicseriborsó, a lencse és a dió –, valamint a vas és az acél vámját.

2018. június 22. 11:07

Törökország feloldotta a magyar szarvasmarha és juh bevitel korlátozását

A szarvasmarhákat és juhokat megbetegítő kéknyelv betegség 2015-ös megjelenése óta ezen állatok exportja számos harmadik országba akadozott.

2018. szeptember 14. 11:23

Nem tudják megfizetni a magyar marhát Törökországban

A versenyképesség növeléséhez elengedhetetlen, hogy a tenyésztők kihasználják azt az uniós támogatást, ami 2020-ig még rendelkezésre áll.

2018. február 14. 13:43