Gépinfo
Gépinfo

Új kizárólagos CLAAS forgalmazó Törökországban

Új kizárólagos CLAAS forgalmazó Törökországban

Agrofórum Online

Október elsejei hatállyal a CLAAS újraszervezi forgalmazói tevékenységeit Törökországban. A CLAAS gépek forgalmazásának és vevőszolgálati szolgáltatások – alkatrész-, szerviz – ellátásának lehetőségét a jövőben a török „ASKO Agricultural Machinery Industry and Trade“ cég kapta meg.

Az ASKO az ismert családi vállalkozáshoz, a SANKO-csoporthoz tartozik, amely Törökországban sikeresen tevékenykedik különböző gazdasági területeken, többek között traktorok és építőipari gépek gyártásával is foglalkozik.

Az ASKO a Törökországban már meglévő forgalmazói hálózatot bővíti tovább, leginkább azzal a céllal, hogy az egész országot lefedő alkatrész- és szervizszolgáltatást tudjon nyújtani. „A gépkereskedés mellett az ASKO-val az ügyfélközpontú alkatrész- és szervizhálózatot kívánjuk erősíteni. Természetesen az üzletkötők termékismeretét és az értékesítést is szeretnénk még professzionálisabbá tenni a végfelhasználók igényeinek megfelelő regionális központok kiépítésével.” nyilatkozta Stephan Klosterkamp, Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója.


A CLAAS és az ASKO együttműködésének alkalmából a két cég prominensei találkozója (balról): Gökhan Bayramoglu (Értékesítési és Marketingigazgató, ASKO), Stephan Klosterkamp (Afrika és a Közel-Kelet regionális igazgatója, CLAAS), Ertan Pasa (az igazgatótanács tagja, ASKO), Hüseyin Hamut (az igazgatótanács elnöke, ASKO), Carsten Wolk (regionális export menedzser, CLAAS) és Levent Kiroglu (az igazgatótanács tagja, ASKO).

A törökországi agrárszektor hatalmas jelentőségére tekintettel az ország nagy lehetőségeket kínál a CLAAS-nak. Az ASKO új, CLAAS kizárólagos forgalmazói minőségében először október 11-15. között, a Bursa Agriculture mezőgazdasági kiállításon mutatkozik be.

(Axiál Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A Claas is részt vesz a világ egyik leghíresebb autóversenyén

2024. május 22. 11:10

A Scorpion teleszkópos rakodókból 22 darab teljesít majd szolgálatot az idei 24 órás Le-Mans-i autóversenyen.

Szűk esztendő: berogyhat a traktorok és munkagépek eladása egész Európában

2024. május 21. 15:10

2024-ben nem elképzelhetetlen az akár 10 százalékos visszaesés sem az európai mezőgépgyártás összforgalmában.

Riasztó részletek a traktorokat egy csapásra megbénító geomágneses viharról

2024. május 21. 07:10

Sokan előre tudták, hogy a jelenség problémát fog okozni. Egy-két napig kellett a csúcstechnológiás eszközök nélkül meglenni.

Elektromos és hibrid hajtással támad az Opel Frontera

2024. május 20. 14:10

Hivatalosan is színre lépett az új, kompakt Opel SUV, a Frontera, amely hibridként vagy tisztán elektromos meghajtással is elérhető.

Elhunyt Helmut Claas, a mezőgazdasági ipar úttörője

2021. január 7. 10:59

Helmut Claas, a CLAAS csoport egykori ügyvezető igazgatója, a Felügyelő Bizottság és a Részvényesi Bizottság elnöke január 5-én, 94 éves korában elhunyt.

TORION SINUS – A CLAAS bemutatja negyedik gumikerekes rakodó sorozatát

2018. július 23. 06:24

A CLAAS a Liebherrel való együttműködés eredményes kezdete után további kerekes rakodó modelleket vesz fel az 5,6 és 9-tonnás kategóriában termékprogramjába. A három új TORION SINUS egyedülálló kormányzási koncepciójukkal a kitűnő fordulékonyságot kombinálják a nagy hasznos terheléssel. Ezekkel a gépekkel akár 40 km/órás sebesség is elérhető.

Hamarosan nyílik az egyik legrangosabb hazai állattenyésztési kiállítás

2018. április 20. 07:04

Kevesebb, mint egy hónap múlva, 2018. május 10-11-12. napokon immáron 25. alkalommal nyitja meg kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melynek a Hód-Mezőgazda Zrt. ad otthont.

Csaknem ötödével csökkent a traktorpiac szeptemberben

2019. október 7. 14:33

A traktorpiac legkedveltebb szegmense a 8 tonnánál nagyobb tömegű 1285 darabbal, ami 53,7 százalékos részesedés a piacból.