Bulvár
Bulvár

Végigszántotta a traktor tárcsája a Honda oldalát (+KÉPEK)

Végigszántotta a traktor tárcsája a Honda oldalát (+KÉPEK)

Agrofórum Online

Széttört az oldalsó és hátsó szélvédője is egy autónak, amikor szerda este Kiskunhalason a Majsai úton ütközött egy mezőgazdasági gép mögé szerelt tárcsával.

A balesetben senki nem sérült meg, az anyagi kár azonban jelentős. Félpályás útzár mellett zajlott a helyszínelés a városba vezető úton.

A helyszínre mentőautó is érkezett, mert a kocsit vezető középkorú hölgy sokkot kapott az ütközéskor. A személyautó előzte a traktort, amikor oldalról nekiütközött a tárcsának, ami végigzántotta a Honda jobb oldalát. A gépkocsinak kirobbantak az oldalsó és hátsó szélvédői és a karosszériát is megrongálta.

A szétrobbanó üvegszilánkok szerencsére nem sebesítették meg a sofőrt, a sokkos állapotba került hölgyet megnyugtatták a mentők, de nem kellett kórházba szállítani.

Helyszíni információink szerint a tárcsára volt felszerelve egy figyelemfelhívó sárga villogó, kérdés azonban, hogy az ütközéskor működött-e. Úgy tudjuk, a Honda vezetője nem látott sárga villogót és a mögötte érkező személyautó sofőrje, a baleset szemtanúja sem észlelte.

A helyszínelés ideje alatt félpályán haladt a forgalom, az ütközés pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgája.

(baon.hu)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Melyik a gyilkosabb erejű: a húsevő növény vagy a chili paprika?

2024. február 20. 07:10

Vajon melyik az erősebb: a chili paprika vagy a húsevő növény? Merthogy mindketten gyilkos erővel rendelkeznek.

Gympie gimpie, az öngyilkos növény 

2024. február 19. 15:40

Létezik egy növény az ausztrál őserdőkben, amely a világ egyik legmérgezőbb növényének számít, így az állatok is ösztönösen elkerülik. Nem úgy az óvatlan turisták...

Meddig tart a tél? Jósol a medve, a mormota és a hód

2024. február 7. 07:10

A medve meteorológusi képességéről, pontosabban a neki tulajdonított ilyen jellegű tevékenységéről, ugye, hallottunk már? És a napfényt jósló denevérekről? Vagy a szélsebesen érkező fagyokról jövendölő hódokról? Bevallom, hogy én egészen a közelmúltig nem.

El nem hinné, mit kerestetnek ezzel a patkánnyal

2024. február 6. 07:10

Az, hogy „fenntartásaim vannak” a rágcsálókkal, különösen a patkányokkal szemben, az erősen visszafogott leírása érzéseimnek. Ráadásul ez az érzés a rágcsáló méretével arányosan növekszik. Legalábbis eddig így volt.

A román Tagro traktorok hódítottak az Agritechnicán

2023. december 10. 11:10

Jelentős teret hódított néhány év alatt a piacon a román Tagro traktormárka, amely a hannoveri Agritechnicán is bemutatkozott, mégpedig erdészeti célú „testvérével” együtt, amely az amerikai piacon is keresett lehet.

High-Tech a mindennapi mezőgazdaságban - Vevőtalálkozóra hív a MAGTÁR Kft.

2018. április 17. 05:31

STEYR traktorok, öntözéstechnika, munkagépek és Damman permetezőgép. A gépvásárral egybekötött rendezvényen ráadásul értékes ajándékokkal várják vendégeket.

Felborult egy traktor Magyarhertelenden, a vezetője meghalt

2019. május 4. 06:43

Felborult egy traktor péntek délután Magyarhertelend külterületén – adta hírül a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Magyar traktor karácsonyra

2018. december 28. 10:51

A Renner traktor gyökerei 2013-ig, illetve dehogyis, jóval régebbre, egészen a valamikori magyar traktorig, a Dutráig nyúlnak vissza, amit az akkor még gyermek Dr. Renner Tamás is gyakran megcsodált. A vonzalom nem múlt el, hiszen ez inspirálta Tamást arra, hogy a jelenlegi elvárásoknak megfelelő, de a formavilágában a nagy elődöt idéző konstrukciót tervezzen.